Έξαλλος ο Σ. Κωνσταντινίδης με τοπικά δημοσιεύματα και “ρεπορτάζ” ότι συμφώνησε να δοθεί κάποιο “αντάλλαγμα” στον Γιώργο Αμανατίδη, προκειμένου να αποσύρει την υποψηφιότητά του: “Η “πληροφορία” κινείται ανάμεσα στη φαιδρότητα και στη συκοφαντία”

27 Ιουλίου 2023
16:02

 

Απάντηση σε δημοσιεύματα από τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη

«Χθεσινά τοπικά δημοσιεύματα μου αποδίδουν ότι, σε σύσκεψη για τις περιφερειακές εκλογές, δήθεν συμφώνησα με πρόταση κομματικού στελέχους, να δοθεί κάποιο “αντάλλαγμα” στον Γιώργο Αμανατίδη, προκειμένου να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Η “πληροφορία” κινείται ανάμεσα στη φαιδρότητα και στη συκοφαντία. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει».

43 σχόλια

  • Πάλι μεσα επεσεο εγκυρος. Μια με τον Αμανατιδη που μεσα σε ενα 24ωρο αλλαξε 45 φορες μια οτι δεν κατεβαινει μια οτι κατεβαινει, μια με τον τζιτζικα ποτι θα ηταν σιγουρος με τον Κασαπιδη και τελικα δεν θα ειναι και μια τωρα με τον Κωνσταντινιδη. το ρεπορταζ του ποδαριου αχχααχχα

  • Σταθη ξερουμε οτι ποτε δεν θα εκανες κατι τετοιο. ειναι ακρως συκοφαντικο ελπιζο αυος που το εγραψε να μπορει και να το αποδειξει αν και δεν νομιζω

  • Σταθη δεν πειραζει. ξερουμε ποιος εισαι και οτι ποτε δεν αθ εκανες τετοιο πραγμα. οσο για αυτους που διασπειρουν τετοιες κακοηθεις χωρις αποδειξεις θα επρεπε να ντρεπονται. φερτε αποδειξεις κυριε και μετα μιληστε

  • Είτε το θες είτε όχι, ο Κασαπίδης δεν θα είναι Περφερειάρχης. Αφήστε τον πόλεμο που ξεκινήσατε κατά του Αμανατίδη στην άκρη

  • Ο Κασαπας σε στήριξε όταν όλο το γραφείο του έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε να σε στηρίξουν. Του το χρωστάς..

  • Εκ του πονηρού δημοσιεύματα. Άραγε εξυπηρετούν σκοπιμότητες η απλά γίνονται έτσι απο δημοσιογραφική αφέλεια ?

  • Έξαλλος εεε; Τι λιε βρε παιδί μου….. Έπαθε μεγάλο κακό ο άνθρωπος…. Να τον ξεματιάσουμε… Μάτι είναι, μάτι.

  • Να πείτε τα κεντρικα της ΝΔ ότι και με τη βοηθεια ορισμένων τοπικών στελεχών τα κάνατε σκ@τ@. Είδη το ποσοστό της ΝΔ ήταν χαμηλότερο των άλλων εποχών.
    Ακούγονται απειλές από την Αθήνα, ότι θα κάνουν διαγραφές. Να τις κάνουν δεν μας ενδιαφέρει. Αλλά να κάνουν και τη σούμα στο τέλος να δούμε τι θα μείνει στο κόμμα. Απειλές δεν δεχόμαστε, μας έχουν ανάγκη δεν τους εχουμε… Ας προσέξουν γιατί την επόμενη φορά δεν θα βγάλουν ούτε βουλευτή στην Κοζάνη.
    Να το βουλώσουν και ας αφήσουν τον καθένα μας να αποφασίσει. Ούτε έχουν το δικαίωμα να απαγορεύουν σε κάποιον να βάλει υποψηφιότητα με απειλές.
    Τώρα και μόνος ο κασαπιδης να βάλει ο λαός της ΝΔ θα τον μαυρίσει, να είστε σίγουροι.

    • ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΔ 1)ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΣΙΩΠΗΛΑ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ 2)ΘΑ ΞΕΦΩΝΙΖΕΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ 3)ΘΑ ΣΙΩΠΟΥΣΕΣ !!!!

  • Μετά τον Κασαπίδη έρχεται και η δική σου η σειρά Στάθη. Έσκιζες ψηφοδελτια του Αμανατιδη την πρώτη Κυριακή, την δεύτερη Κυριακή των εκλογών έλεγες μαζί με τον Κασαπιδη να ψηφίσουν Νίκη αφου ο ιδιος ειχες εκλόγιμη θέση.Κάνατε μαζί με τον Κασαπιδη την Κοζανη απο 4 έδρες που είχε η Ν.Δ να πάρει μόνο δύο. Στις 5 Οκτωβρίου θα δείτε τι θα πάρει ο Άμανατίδης και δεν θα το πιστεύεται.Ας προσέχατε.

    • δεν κουραστήκατε να απειλέτε? δεν κουραστήκατε να διαδίδετε ψεύδη και να λασπολογείτε?

      αποτέλεσμα βγήκε στις εκλογές. Το ότι δε σας αρέσει δε σημαίνει ότι φταίνε οι άλλοι. Αλλά εντάξει υπερισχύει ο θυμός… αα να πω και κάτι δηλαδή στην Κατερίνη που η Νίκη έβγαλε έδρα φταίει ο Περιφερειάρχης και οι τοπικοί βουλευτές? Στην Β’ Θεσσαλονίκης που επίσης έβγαλε έδρα και έμεινε εκτός ο Σάββας Αναστασιάδης είδατε να κατηγορεί και να καθυβρίζει τον περιφερειάρχη και τους άλλους βουλευτές? Αυτά μόνο εδώ γίνονται λόγω προσωπικών απογοητέυσεων. Εγώ σαν Νεοδημοκράτης ντρέπομαι για τον διχασμό που εκπορέυεται από τα προσωπικά του κάθε ένα.

    • ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΛΑΟΑΣ ΤΗς ΚΟΖΑΝΗΣ . ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ . ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ

      • για πόσο…Η κατολίσθηση του κασαπιδη θα τον πάρει μαζί. Σε περίπτωση πανωλεθριας του κασαπιδη ποιος θα χρεωθεί την ήττα; αυτός που τον πρότεινε…άλλοι τρεις μήνες στο υπουργείο μετά περιθώριο.

  • Πολύ ωραία. Πάντως η γνώμη σου στα κεντρικά του κόμματος πρέπει να έχει βαρύνουσα σημασία για το τι πρέπει να γίνει στην περιφέρεια της δυτικής Μακεδονίας. Αν ισχύσει η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυρία Ζεμπελιαδου τα πράγματα γίνονται πολύ σοβαρά και κινδυνεύουμε να βαφτεί η περιφέρεια με άλλο χρώμα. Την ευθύνη αυτή θα την έχει το κόμμα και όχι οι ψηφοφόροι.

    • Το κόμμα που διυλιζει τον κωνοπα και καταπίνει την καμηλο ονομάζεται Ν δημοκρατία. Είναι το κόμμα που έχει υπουργούς από το ΠΑΣΟΚ και έχει γ. γραμματέα οικογένειας αυτή που προεκλογικά έκρινε τη ΝΔ. Υπουργό δικαιοσύνης έβαλε τον πασοκ. Εσύ Στάθη έπρεπε να είσαι υπουργός δικαιοσύνης. Πως μας το παίζει ο Κυριάκος; Εντάξει βγήκε πρωθυπουργός αλλά 4χρονια δεν έχει βάλει τάξη.Μη μας βρει κανένα έκτακτο το έχουμε χαμένο.

  • Στάθη σας πειράζει ο Αμανατιδης αλλά δεν σας πειράζει που όλοι του ΠΑΣΟΚ στηρίχθηκαν από τον Κασαπιδη. Ο Κασαπίδης έκανε πολλά λάθη σε ανθρώπους που όχι μόνο τον στήριξαν αλλά έπιναν νερό στο όνομα του. Ήταν το καλό παιδί,ο απλός Γιώργος που όλοι τον συμπαθούσαν.Το ξέρεις Στάθη ότι στα Σερβια η τοπική της ΝΔ, Σπύρος, Χρήστος, Χρήστος, Δήμος,Μαρία, στηριζουν Ελευθερίου. Αυτά δεν σε πειράζουν καθόλου γιατί εγώ σαν ΝΔ που σε εκτιμώ με πειράζουν και ντρέπομαι πολύ γι αυτό.

    • Όσες φορές και να τα πεις η Αθήνα δεν ενδιαφέρεται.
      Αλλά ενδιαφέρουν εμάς που για αυτό το κόμμα κάναμε μια κάνουμε αγώνες και μάλιστα τις εποχές που δεν μπορούσες να πεις ότι είσαι ΝΔ, στις αφισοκολλησεις κα.
      Εμείς κάνουμε τη ΝΔ και όχι αυτή εμάς

  • απο σας πια την νεα δημοκρατια εννοω ολα τα περιμενουμε,εδω καηκε ολη η ελλαδα και ο κουλης λεει φταιει η κλιματικη αλλαγη και οχι η ανικανοτητα του επιτελικου δηθεν κρατους

  • Σιγα τον υποψηφιο.Τετοιους εχουμε πολλους, που σκεφτονται μονο το συμφερον τους και τις καρεκλες.Αν δεν ηταν με τη ν.δ.ποιος θα τον ηξερε;το πολυ πολυ καποιοι γεωργοι.

  • Ρε παιδιά ο άνθρωπος δεν κάνει τέτοια πράγματα. Τι είναι αυτά που λέτε. Δεν έχει ούτε οικογενειακή παράδοση σε τέτοια πράγματα. Ούτε εκβιασμούς ούτε απειλές. Τι λέτε τώρα.

  • Προβλέπεται μεγάλη κατολίσθηση…
    θα πάρει πολλούς η μπάλα… και δεν εννοώ για τις διαγραφές αυτές είναι αδιάφορες και ανούσιες.
    Κοίτα Στάθη στις 8 Οκτωβρίου μαζί με τον κασαπιδη μην αποχεραιτας και το υπουργείο λόγο πανωλεθριας.
    Κράτα καμία πισινή…

  • ΑΚΟΥ ΘΈΣΗ ΣΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΊΔΗ. ΔΕΝ ΣΕ ΨΉΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΊΣ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΌΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΊΝΕΙ. ΕΥΤΥΧΏΣ Ο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗΣ ΞΕΚΑΘΆΡΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

  • Ο Στάθης είναι καθαρός την ευθύνη για τα τεκταινόμενα της ΝΔ μάλλον την φέρνει το κόμμα που στήριξε έμμεσα τον δεύτερο βουλευτή. Τώρα το τι θα επακολουθήσει; Ο θεός να βάλει το χέρι του. Μάλλον θα έχουμε περιφερειάρχη η τον Αμανατίδη η τη Ζεμπελιαδου.

  • Αγαθοί και καλοπροαίρετοι σχολιαστές !
    Πίσω από τον Αμανατίδη συσπειρώθηκαν ολα τα μεγάλα συμφεροντα , φωτοβολταικά , επενδύσεις κλπ που έρχονται . Δείτε τα πρόσωπα !!
    Είναι πολλά τα λεφτά !! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ .

    Ο Κασαπίδης τους χαλάει την συνταγή . Αντιστέκεται γιά το δημόσιο Συμφέρον .

    Συγκρίνετε το πόθεν έσχες του Κασαπίδη και του Αμανατίδη .

  • Αν είσασταν λίγο έξυπνοι κύριοι( Παπαδόπουλος, Κασαπιδης Κωνσταντινίδης)τώρα κανείς σας δεν θα ήταν σε αυτή την θέση λίγο πριν τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.Ας προσέχατε με τα πολιτικά σας μαγειρέματα δυσαρεστήσατε τους νεοδημοκράτες.

  • ΝΤΡΟΠΗ Δήμο Κοζάνης πάλι ανακατεύτηκε κ έβαλες επίτηδες δικό σου άτομο για να σπάσει άλλα άτομα της παράταξης!

  • Σταθηηηη…άσε τον Μαλουτα να ξεσαλωνει στο Δήμο Κοζάνης…υπουργός το παίζεις άλλα θέση δεν περνεις γιατί έπιασες τη θέση σου κ στα Τέτοια σου η ΝΔ γιατί αν σε ένοιαζε θα σε ένοιαζε κ για το Δήμο να τον πάρει η ΝΔ

  • Ρε παιδιά είμαστε 40 χρόνια ΝΔ .ο Αμανατίδης με 4 χρονακια με βουλευτηλικη. με παχυλό μισθό νομίζει ότι είμαστε πρόβατα και θα τρέξουμε μαζί του . Φίλε Γιώργο έχουμε κάνει αγώνες για την ΝΔ..η Αχαριστία έχει όρια..θα το δεις στην πορεία.,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.