Φροντιστήριο Μ.Ε. “Νόηση – κριτική παιδαγωγική”: ” Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες και στις οικογένειές τους!”

27 Ιουλίου 2023
17:16
Κανένα σχόλιο
Το φροντιστήριο Μ.Ε. “Νόηση – κριτική παιδαγωγική” εύχεται σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες καλή φοίτηση και καλή αρχή στο απαιτητικό αλλά και όμορφο ταξίδι γνώσης και εμπειριών στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Το νέο αυτό ταξίδι που αρχίζει στην ζωή σας ελπίζουμε να σας ολοκληρώσει σαν ανθρώπους, γνωστικά και κοινωνικά και να σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια για να εργαστείτε στο επάγγελμα που επιθυμείτε.
Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε φέτος και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας τη νέα χρονιά, πάντα με κριτήριο την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, που είναι απαραίτητο εργαλείο για την επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες και στις οικογένειές τους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.