Την Γεωργία Ζεμπιλιάδου θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

27 Ιουλίου 2023
23:57

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όπου εξετάστηκαν οι πρώτες υποψηφιότητες που θα στηρίξει το κόμμα στις Περιφέρειες, ενώ αύριο το απόγευμα στις 17:00, σύμφωνα με πληροφορίες, η Π.Γ. θα συνεδριάσει εκ νέου για τις υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το left.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα στηρίξει για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

xronos-kozanis.gr

49 σχόλια

    • Γιώργο τώρα μπορώ να σε ψηφίσω χωρίς να στενοχωριεμαι. Ως ΠΑΣΟΚ θα ψήφιζα άλλου. Τώρα είμαι ελεύθερη.

  • Με 3 υποψήφιους η ΝΔ κυριολεκτικά χαρίζουν την περιφέρεια στην Ζεμπιλιαδου. Συγχαρητήρια στους Νεοδημοκρατες

    • Παιδια μην έχετε σύγχυση. Έχουμε έναν από τη ΝΔ που βαζει λυτους και δεμενους να περιορίσει τη βουληση των εκλογεων, έναν Ανεξάρτητο που γνωρίζει τα θέματα προερχόμενο από ΝΔ τον οποίο διέγραψαν και μια ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ περίπου.
      Το παιχνίδι παίζεται ποιος πέρα από τον Αμανατίδη θα πάει 2ο γύρο (Ζεμπιλιάδου ή Κασαπίδης). Αν δεν κατεβαινε ο Αμανατίδης όπως φαινεται θα έβγαινε η Ζεμπιλιαδου.

  • Με τις εκτός λογικής απόφασης του ΣΎΡΙΖΑ, οδηγούν το κόμμα τους στο 3%, στηρίζοντας την κ.Ζεμπιλιαδου που πάντα ήταν απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ με δριμύ κατηγορώ. Κρατήστε λοιπόν το κόμμα σας γιατί όλοι οι υγιείς ψηφοφόροι σας θα φύγουν από το κόμμα. Καληνύχτα

  • 8 χρόνια είσαι η μοναδική που κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση. Ο κόσμος το ξέρει και θα σε στηρίξει!

  • Στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ από το 2012. Πιο πριν; Σαν να μην υπήρχα πολιτικά. Τελικά κακώς δεν έκανα αυτό που σκεφτόμουν στις εκλογές. Αποδειχτήκαμε πολύ μικροί και λίγοι για μεγάλες αποφάσεις σύντροφοι. Δηλαδή τώρα τι κάνουμε; Κολλήσαμε στο ΠΑΣΟΚ για ποιο λόγο; Ολοταχώς πίσω; Ότι κάναμε πριν το 2006 που είμασταν οι ουρές του ΠΑΣΟΚ στην αυτοδιοίκηση;
    Αποφάσισα λοιπόν να κάνω αυτό που σκεφτόμουν την άνοιξη πολύ σοβαρά αλλά δεν το έκανα γιατί έχω και εγώ τους συναισθηματισμούς μου ρε γαμώτο και δυστυχώς πολλά κατάλοιπα από το Χημείο…
    Εγώ σύντροφοι σε αυτές τις εκλογές (και δεν ξέρω για πόσες ακόμα) θα το ρίξω ΚΚ. Στολτίδη, Κουζιάκη. Δεν νομίζω ότι μπορεί να με εκφράσει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή. Καλό σας βράδυ.

    • Δεν στηρίζεις πασοκ στηρίζεις Ζεμπιλιάδου που λειτούργησε αυτοδιοικητικά! Γεωργία συγχαρητήρια για την σοβαρή αντιπολίτευση

  • ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Δυτική Μακεδονία είναι μια καλή αρχή για το χώρο του κέντρου και της αριστεράς , θα είναι η δεύτερη περιφέρεια μετά τη Κρήτη που δεν θα είναι μπλε

  • Και επειδή η υποψηφιότητα από πλευράς σύριζα δεν υπάρχει,αποφασίσατε να κολλήσετε στην Ζεμπιλιαδου.Τα υπόλοιπα είναι,αλλά λόγια Ν αγαπιόμαστε

  • Η Ζεμπιλιάδου πρέπει να προσελκύσει σοβαρούς ανθρώπους από όλες τις παρατάξεις. Αποτελεί πραγματικά λύση για την επόμενη μέρα.

  • Μπράβο στο ΣΥΡΙΖΑ για την έντιμη στάση του η δυτική Μακεδονία θέλει νέα πνοή και ελπίδα για το αύριο

  • Το 41% πλέον πρέπει να φτάσει 61% εάν θέλουν και οι 2 να πάνε δεύτερη Κυριακή η ελπίδα ξαναγυρνάει στη Δυτική Μακεδονία

  • δεν υπάρχει τίποτα πλέον.
    Η υποψηφιότητα αυτή δεν θα στηριχτεί από τη βάση του κόμματος. δεν την αποδέχεται και αυτοί που το αποφάσισαν ερήμην θα δουν τα αποτελέσματα. από σήμερα αρχίζουν τα όργανα.

  • Αμανατίδη είσαι τυχερός. Προτιμώ εσένα από αυτή που μας έβριζε επί Καρυπίδη. Τουλάχιστον εσύ είσαι ανεξάρτητος. Αρκεί να έχεις υποψήφιους από όλους τους χώρους.

  • τώρα αρχίζει το ματς για τα καλά.θα υπάρξουν υποψηφιότητα από μέλη του κόμματος και της νομαρχιακης σε άλλες παρατάξεις…μπουρλότο σε όλα τώρα.

  • Σιγα τα …ωα!!τριτη θα βγει…..αμα έχεις εθιστεί στην ήττα,ακόμα μια, δεν είναι τιποτα….υπήρχε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ,να συμπλήρωνε ψηφοδέλτιο,για την περιφέρεια?

  • Επιτέλους βλέπουμε για πρώτη φορά την διαπαραταξιακή ομόνοια και σοβαρότητα που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μπας και καταφέρει να επιβιώσει..

  • Οι κομματικές ταμπέλες είναι για αυτούς που ψάχνουν δικαιολογίες για να ψηφίσουν η όχι έναν υποψήφιο, όλοι ανοικουν κάπου πολιτικά,αλλά εδώ και 8 Χρόνια η Γεωργία απέδειξε μέσα από τα περιφερειακά συμβούλια και όχι μόνο, ότι είναι η μόνη που νοιάζεται για την ΠΔΜ, είναι η μόνη που γνωρίζει τόσο καλά τα θέματα της περιφέρειας.Ετσι η Γεωργία απέδειξε ότι τοποθετεί την δυτική Μακεδονία πάνω από κόμματα και ιδεολογίες, γιαυτό ήρθε η ώρα επιτέλους να μας εκπροσωπήσει ένας περιφερειαρχης ικανότατος και γνωστής των προβλημάτων της περιφέρειας. Συγχαρητήρια Γεωργία και καλή δύναμη.Με τη νίκη.

  • Μυαλό δεν βάλαμε,συνεχίζουμε να παίζουμε με το ΠΑΣΟΚ. Αλλά εντάξει αυτό ήθελαν μερικοί κύριοι της νομαρχιακής και μια άλλη κυρία …εικάζω ότι τους έχει ήδη δωθεί και το κάττις τους. Καλό 3% σύντροφοι. Εμείς δεν μείνουμε να βλέπουμε να ξεφτυλιζετε το κόμμα για να κάνετε εσείς τα deal σας.

  • Σωστή απόφαση. Η Ζεμπιλιάδου δείχνει να είναι μια σοβαρή λύση που κράτησε σταθερή και αξιόλογη στάση αντίθετα με άλλους που πάνε κι έρχονται με μόνη τους έννοια τον εαυτό τους και μια θέση.

  • Εμείς φύγαμε από το ΠΑΣΟΚ λόγω αυτών των ανθρώπων και ενταχΘείκαμε στο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ υπονόμευσε και έκανε ζημιά στο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και τώρα αποφασίστηκε να στηριχθεί το ΠΑΣΟΚ.

    Καλωσήρθατε στον κόσμο του μονοψήφιου ποσοστού.

    Το μεγαλύτερο στρατηγικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ όλων των εποχών.

    • Εμείς παραμείναμε στο ΠΑΣΟΚ και δεν ενταχθήκαμε στο ΣΥΡΙΖΑ λόγω αυτών των ανθρώπων. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονόμευσε και έκανε ζημιά στο ΠΑΣΟΚ σε όλες τις εκλογές και τώρα αποφασίστηκε να στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

      Καλωσήρθατε στον κόσμο του μονοψήφιου ποσοστού.

      Το μεγαλύτερο στρατηγικό λάθος του ΠΑΣΟΚ όλων των εποχών.

  • Η καλύτερη επιλογή διότι πρώτος στόχος είναι να στηρίξει μια καθαρά αυτοδιοικητική υποψηφιότητα που ασχολήθηκε με την Δυτική Μακεδονία και έκανε ουσιαστική αντιπολίτευση μαζί με την παράταξη Καρυπίδη. Με μια μεγάλη συσπείρωση των δυνάμεων μπορεί να κερδηθεί η περιφέρεια κάτι που θα είναι μια πολιτική ανατροπή.

  • Σύντροφοι της πρώτης φοράς Αριστεράς η Ζεμπιλιάδου δεν πρόκειται να παέι στο δεύτερο γύρο. Πόσο σίγουροι είστε ότι τότε δεν θα στηρίξει την επίσημη υποψηφιότητα της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον Αμανατίδη; Τα συμφωνήσατε αυτά; Γιατί οι προγραμματικές συμφωνίες καθορίζουν και τη στάση των σκεπτόμενων ψηφοφόρων. Για πείτε μας για να ξέρουμε αν πρόκειται για μια σοβαρή επαναπροσέγγιση ή είναι δουλειές του ποδαριού.

  • Ο Συνδικα – λιστής της ΓΕΝΟΠ τι θα ψηφίσει? Θα πάει κόντρα στο κόμα του? Ρε τι παθαίνουν οι γενίτσαροι. “τι με κάνεις Γεωργία – τι με κάνεις”.

  • Ξεφτίλα για τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα εξουσίας να στηρίξει Ζεμπιλιαδου που μας έχει καυτηριάσει τόσες φορές εννοώ το ΣΥΡΙΖΑ.

  • Αντί να κατεβάσετε κάνεναν απο τους υποψήφιους βουλευτές σας πάτε με το πασοκ; πατε καλά εκεί στο συριζα; Μεγαλύτερο αυτογκόλ δεν εχει γινει

  • Επιτέλους μια αυτοδιοικητική συνεργασία που τόσο πολύ έχει ανάγκη αυτή η περιοχή. Μπράβο σε όλους όσους προσπαθούν να σταθούν αντάξιοι των περιστάσεων. Η περιοχή καταρρέει και κάποιοι δυστυχώς ακόμα επιλέγουν να κάνουν μικροπολιτική..

  • τα παιδιά της νομαρχιακής και μια συγκεκριμενη ακόμη κυρία μαλλον καποιο deal εχουν κάνει. Δεν γίνεται να στηρίζουν με τοση εμμονή μια υποψήφια του ΠΑΣΟΚ, που σε πολεμούσε μανιωδώςς. Ξεφτύλισαν και συνεχίζουν να ξεφτυλίζουν το κόμμα, ας πάνε εκεί στο 3%, εμείς δεν θα μείνουμε να δουμε να τα ισοπεδώνουν όλα για τα προσωπικά τους συμφέροντα οι “σύντροφοι”.

  • Η ενότητα των δυνάμεων που πιστεύουν σε μια ουσιαστική και αποτελεσματική αυτοδιοίκηση είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Όσοι μεμψιμοιρούν δεν έχουν καταλάβει τίποτα από την πολιτική κατάσταση που πάει να διαμορφωθεί στη χώρα μας.

  • Μπραβο .Πολύ σωστή απόφαση !!
    Η επόμενη περιφερειάρχης που μπορεί να βοηθήσει τον τόπο μας και η μόνη τεχνοκράτης πολιτικός της Δυτ Μακεδονίας με γνώσεις στην αυτοδιοίκηση.

  • Προοδευτική πρόταση
    Μπράβο κάπως έτσι χρειάζεται να λειτουργούμε χωρίς υστερίες χωρίς προκαταλήψεις με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Δυτικής Μακεδονίας
    Δεν πρέπει στο βωμό μικροκομματικών σκοπιμοτήτων να επιτρέψουμε σε ανίκανους να οδηγήσουν την περιοχή σε ακόμη μεγαλύτερη συρρίκνωση απογραφή 2023
    Ακόμη και ο Αμανατίδης δεν είναι άμοιρος ευθυνών βουλευτής που εφάρμοσαν την πιο αντεγκληματική πολιτική για την περιοχή
    Η αντιτάχθηκαν στις ΑΠΕ ; Μαυροδέντρι Μάνα Νερού Αιολικά ; Χωρίς τοπικό χωροταξικό αλλά και συμμετοχή τοπικών επενδυτών αλλά καρτ

  • Είμαι πρώην παλιό ΠΑΣΟΚ και Σύριζα λόγω Τσίπρα από το 2010 όπως οι περισσότεροι. Εγώ την κυρία αυτήν δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να την ψηφίσω, γιατί αυτή και οι φίλοι της είναι ο λόγος για τον οποίο έφυγα από το αγαπημένο μου ΠΑΣΟΚ. Για να μην θυμηθώ τί έλεγαν αυτοί για εμάς τους προδότες μέχρι πριν ένα χρόνο. Δυστυχώς ο Σύριζα έχει χάσει τον προσανατολισμό του και μου δίνει την αίσθηση ότι το όνειρό του είναι να γίνει ΠΑΣΟΚ του Σημίτη. Επειδή όμως εγώ το έχω δει το έργο, δεν θα πάρω. Τα πράγματα είναι δύσκολα λοιπόν… Ελπίζω να αλλάξει κάτι όσο είναι ακόμη καιρός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.