Η Βενετία Μητικάνη θα είναι εκ νέου υποψήφια με την Ενότητα

28 Ιουλίου 2023
13:10
Η Βενετία Μητικάνη θα είναι εκ νέου υποψήφια με την Ενότητα!
Η Βενετία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Καρδιά. Ζει στην Κοζάνη.
Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Από το 2016 ασκεί ενεργά τη δικηγορία, διατηρώντας γραφείο στην πόλη της Κοζάνης. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Είναι υπεύθυνη οργανωτικού στη Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κοζάνης.
Με τη συνεργασία της Βενετίας στο πλαίσιο της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου δρομολογήσαμε την επίλυση ζητημάτων που για χρόνια απασχόλησαν τις Τοπικές μας Κοινότητες.
Καταφέραμε να δώσουμε λύσεις σε υποθέσεις που για δεκαετίες αποτελούσαν τροχοπέδη προς την αξιοποίηση μέρους της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Κοζάνης.
Συνεχίζουμε μαζί!

8 σχόλια

  • Στο τι τον στηρίζει ?? Στο 0 έργο σε όλη την τετραετία ?? Στο ότι ήταν ανύπαρκτος και εμφανίστηκε τον τελευταίο μήνα πριν τις εκλογές?? Μαύρο στο Μαλουτα η Κοζάνη αξίζει καλύτερη τύχη

  • Καταφέρατε να δώσετε λύσεις λέτε σε υποθέσεις χρόνιες, αλλά η κυρία Βενετία δεν κατάφερε,ούτε προσπάθησε να βοηθήσει το χωριό της να γίνει αυτοτελής κοινότητα. Στα προβλήματα του χωριού ήταν παντελώς απούσα και οι κάτοικοι της καρδιάς ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης δεν το ξεχνούν αυτό και στις προσεχείς εκλογές θα καταψηφιστεί σε συντριπτικό βαθμό η υποψηφιότητα της όπως πχ και του κυρίου Μαγγιρίδη της κυρίας αμανατιδου. Στο μείζον πρόβλημα της νέας καρδιάς η κυρία αυτή δεν έκανε απολύτως τίποτα όπως και οι αλλοι (Μαγγιριδης και Αμανατιδου).Οι καρδιωτες στις προσεχείς εκλογές θα καταδικάσουν με την ψήφο τους την κυρία Μητικάνη, καθώς στα τέσσερα χρόνια δεν ασχολήθηκε ποτέ με το χωριό, θα ασχοληθεί τώρα; Οι καρδιωτες δεν πιάνονται κορόιδα πλέον για κανέναν και τίποτα. Δικαίωμα της είναι να ζητεί την ψήφο μας και δικαίωμα μας να μην της την δώσουμε.

  • Κύριε Μαλουτα σε στέλεχος της ΝΔ είπες ότι κατεβαίνεις ανεξάρτητος και μακρυά από το ΠΑΣΟΚ διότι δεν τα έχεις καλά με τον κύριο Κουκουλοπουλου κ τον επισες να είναι υποψήφιος μαζί σου!!!!!Τώρα ανακοινώνεις άτομα που είναι γραμμένα στο ΠΑΣΟΚ κ το βάζεις και στο βιογραφικό τους πέφτοντας όλο σε μπλοφες!!!!Τους κοροϊδέψες!!!!Το βράδυ των εκλογών το τετραγωνάκι που βάζουν χρώμα σε κάθε υποψήφιο Δήμαρχο θα είναι πράσινο για εσένα διότι είσαι στο ΠΑΣΟΚ …τα άτομα τα δεξιά της ΝΔ που πήρες μαζί σου το ξέρουν?Το δέχονται?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.