Παράπονο αναγνώστριας στο kozan.gr: Με λυπει το γεγονος πως 68 βρεφη έμειναν εκτός στους Δημόσιους σταθμούς

28 Ιουλίου 2023
18:18
Με λυπει το γεγονος πως 68 βρεφη έμειναν εκτός στους Δημόσιους σταθμούς. Δεν ξέρω ποιος πρεπει να μεριμνήσει γι αυτο αλλά σίγουρα πρέπει και υποδομές να δημιουργηθουν και προσωπικο εκπαιδευτικό να προσληφθεί. Αν έχεις παππουδες γιαγιαδες που δουλευουν(εν ετη 2023 δύσκολα να μη) τι κανεις;; αν είναι και οι 2 εργαζόμενοι στην οικογένεια; τι κάνεις; κάποιος δεν θα εργάζεται λογικά.. περιμένεις ενα χρονο μπας και μπεις στο παιδικο. Δεν ειναι κρίμα; Επίσης ο βρεφικός στην Νεα καρδιά θα έπρεπε να είχε μεταφορικό μέσο,σχολικό έστω με μια μικρή επιβάρυνση. Και να εξυπηρετεί αυτούς π μένουν σε κοντινες αποστάσεις. Αν καποιος μένει στα πλατάνια εχει καταναλώσει βενζίνη λες και πρεπει να παει σε άλλη πολη. Τραγικο

4 σχόλια

  • Είστε άδικη. Ολόκληρο υπουργείο οικογένειας έκανε ο Μωυσής που μας έσωσε και για αυτό το ξαναβγάλαμε πανηγυρικά. Και ακόμη δεν είδαμε τίποτα. Περαστικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.