Ο Γεώργιος Κιτσάκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη θα είναι υποψήφιος με την Ενότητα

29 Ιουλίου 2023
11:17
Ο Γεώργιος Κιτσάκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη θα είναι υποψήφιος με την Ενότητα!
Ο Γιώργος κατάγεται από τη Νέα Χαραυγή (μητέρα του η Γιάννα Κουτσαρδάκη) και ζει στην Κοζάνη.
Έχει σπουδάσει Μηχανικός Αυτοματισμών στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης.
Είναι ιδιοκτήτης τεσσάρων επιχειρήσεων: Studio δερματοστιξίας, cocktail van-bar, επιχείρηση πώλησης ενδυμάτων & υποδημάτων, ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα ομορφιάς.
Διδάσκει Ψηφιακό Σχέδιο (digital design) σε ιδιωτικά ΙΕΚ.
Είναι σύμβουλος αυτοματισμών σε εταιρεία που ασχολείται με το web3.
Με στόχο τον μετασχηματισμό της Κοζάνης σε κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, προχωράμε με νέους, δημιουργικούς, ανήσυχους ανθρώπους.
Προχωράμε μαζί!

7 σχόλια

  • Με τόσες επιχειρήσεις και ασχολίες θα έχει χρόνο να ασχοληθεί και με τον Δήμο;;; Μπράβο… Τι να πω…;

    • Λίγα ακόμα να έγραφαν στο βιογραφικό, και έλεγα πρέπει να πάει κατευθείαν για δήμαρχος! Ή υπουργός Ανάπτυξης

  • Μπράβο την καλύτερη επιλογή έκανες για να κατέβεις μα τον αποτυχημένο δήμαρχο τα πάντα έχουν ξεραθεί γκαζόν και πράσινο δεν ποτίζουν τίποτα αδέσποτα παντού σκουπίδια παντού και υπέροχη καλοκαιρινή μπόχα η κάδοι και συνεχίζουν….

  • Μιλάμε, έχετε πάρει την ελίτ! Τους κορυφαίους των κορυφαίων, που χωρίς αυτούς δε θα έχει προκοπή ο τόπος! Ο Λάζος μας εκπλήσσει με τα νέα μέλη του roster! Άραγε, θα έχει κι άλλους άσσους στο μανίκι του;; Κανέναν CEO ας πούμε;!!

  • ΜΑΛΟΥΤΑ πάρε και τον Σάββα που μει να συμπληρώσεις!!!Διότι βάζεις κόσμο να κλείσεις το ψηφοδέλτιο έστω κ με δέκα σταυρούς ο καθένας και τους εκθέτεις!!!Ντροπηηηηηη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.