Ενημέρωση για όλη την τετραετία, με ιδιαίτερη έμφαση στα μεγάλα έργα που υλοποιήθηκαν επί των ημερών του, έκανε στους κατοίκους των Κρανιδίων την Παρασκευή το απόγευμα, ο Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου.

            Τα ‘’ ΠΑΡΆΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ’’ αποτέλεσαν και στα Κρανίδια την ευκαιρία, για μια ακόμη δημόσια διαβούλευση μεταξύ των δημοτών και της Δημοτικής Αρχής, στο να τεθούν άμεσα υπ όψιν του Δημάρχου αλλά και των αρμόδιων αντιδημάρχων, θέματα που αναζητούν λύσεις και απασχολούν την καθημερινότητα η αφορούν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό προς υλοποίηση.

            Πιο συγκεκριμένα, οι δημότες αναφέρθηκαν στον  ηλεκτροφωτισμό της εισόδου του χωριού, με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας να απαντά πως είναι ήδη έτοιμες και μένει να τοποθετηθούν οι κολώνες ύψους εννέα μέτρων.

            Ενώ  για τα σημεία που χρειάζεται να γίνουν ασφαλτοστρώσεις απάντησε ο Δήμαρχος και είπε πως υπάρχει έτοιμη χρηματοδότηση και αναμένεται να γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

            Ο Δήμαρχος κλείνοντας, ζήτησε από τους κατοίκους την ανανέωση της εντολής για άλλη μια θητεία, ώστε να ολοκληρώσει το έργο του πηγαίνοντας τον τόπο, μπροστά.