Kozan.gr: Ώρα: 20:00: Ουρά χιλιομέτρων, αυτή την ώρα, στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων, στην αναμονή του φωτεινού σηματοδότη (Βίντεο αναγνώστη)

29 Ιουλίου 2023
20:20

Ουρά χιλιομέτρων, αυτή την ώρα, στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων, στην αναμονή του φωτεινού σηματοδότη. Βίντεο αναγνώστη

 

25 σχόλια

  • Υποτίθεται η γέφυρα θα άνοιγε τέλη Ιουνίου. Σε λίγο μπαίνει Αύγουστος και δεν έχουν κάνει τίποτα. Από τότε που άνοιξε για ΙΧ δεν έχει εμφανιστεί κανένας πάνω στη γέφυρα να δουλεύει.

    • Ελληναρα,ετυχε!!!.Ξερω αμεσως λες γιατι πληρωνουμε φορους,ενω εισαι φοροφυγας η δε φορολογησε.Ντου αρα λυκους

  • Τραβάτε απ’ την γέφυρα του Ρυμνίου αν βιάζεστε . Κλείνουν την γέφυρα γκρίνια , ανοίγουν τη γέφυρα γκρίνια για το φανάρι , αν έπεφτε η γέφυρα όμως πάλι γκρίνια και οργή . Αποφασίστε τι θέλετε ζωντανά .

    • Να συντηρηθεί η γέφυρα και να δωθεί ασφαλής για χρήση
      Μέχρι τότε να μας πούνε,που και ποιο είναι το πρόβλημα, τι θα κάνουν, και με ποιο χρονοδιάγραμμα.
      Όχι απλά να την ανοιγοκλείνουν κάνοντας γελοίους αγιασμούς για θεουσες

  • Λόγω του γάμου είχε και 80 αμάξια ας περιμένουμε και εδώ 5 λεπτα στον γάμο περιμένουμε ώρες καλή συνέχεια

  • Δεν τη λες και ουρά χιλιομέτρων. Πόσο να ήτανε, 800 – 1000 – 1200 μέτρα. Αλλά οι δημοσιογράφοι πάντα τους αρέσει να τα φουσκώνουν ΌΛΑ, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Τοπογράφος είμαι, ξέρω από αποστάσεις, και έχω περάσει από τη γέφυρα των Σερβίων πάνω από 200 φορές. Λίγη υπομονή χρειάζεται, στους φίλους οδηγούς της Κοζάνης μας, γέφυρα είναι, επισκευή χρειάζεται.

  • Εγώ δεν πείστηκα έλεγε ο.πολυξερος δήμαρχος της περιοχής
    Πάντως παιδιά από Ρυμνίου είναι πολύ πιο γρηγορα

  • Ρε γκαβα πουλιά το να είναι όλα φυσιολογικά με μια γέφυρα συντηρημένη σωστά με κανονική διέλευση οχημάτων χωρίς καθυστερήσεις είναι δύσκολο? Αυτή η ταλαιπωρία είναι καθημερινή για κάποιους πολίτες της περιοχής. Εσένα εάν κλείσουν έναν δρόμο κοντά στο σπίτι σου για κάνα δυο μέρες και σε δυσκολέψουν στο παρκάρισμα θα γκαρίζεις.Αυτοι οι άνθρωποι τόσο καιρό που ταλαιπωρούντε τι πρέπει να κάνουν?

  • Ας ελπίσουμε να τον γλεντήσει ο αμανατίδης μπας και την φτιάξουν πριν μπατάρει σαν την γέφυρα της Πάτρας

  • Τα υποστηρικτικά σχόλια των φίλων παραπάνω είναι χαρακτηριστικά και δείχνουν το ποιόν της πλειοψηφίας των δεξιών στην Ελλάδα. Ό,τι και να του κάνει η ΝΔ, εκεί…. Κολλημένοι. Κοινώς πρόβατα.

  • Το πρόβλημα “λύθηκε” εφόσον μετέφεραν τον Ε65 για σύνδεση Γρεβενών με Τρίκαλα κι όχι όπως ορίζεται ο Ευρωπαϊκός δρόμος Ε65 που οδηγεί Νίκη-Κοζάνη-Λάρισα.
    Απορώ ποιοι φωστήρες τον σκέφτηκαν αυτό?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι