Kozan.gr: Λευτέρης Ιωαννίδης: “Αναζητείται έμπνευση, εξωστρέφεια, συνεργασίες, σχέδιο και όραμα και όχι ένα προεκλογικό εορταστικό πρόγραμμα 100.000€ του κ. Μαλούτα”

29 Ιουλίου 2023
22:44
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι ένας καλλιτέχνης που πραγματικά λατρεύω. Τον έχω ταυτισμένο με τα νεανικά και φοιτητικά μου χρόνια. Δεν θα ξεχάσω τα χιλιόμετρα και την ταλαιπωρία που περάσαμε με φίλους για να τον ακούσουμε, νομίζω το 1996, στην Πάτρα, αλλά και την ωραία συναυλία στο Θέατρο Ποντοκώμης μάλλον το 2001.

Είμαι χαρούμενος επίσης που θα τον ξαναακουσω στην πόλη μου σε συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης.

Όμως, το γεγονός ότι ο Δήμος Κοζάνης έχει εντάξει αυτή τη συναυλία στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της βιβλιοθήκης, είναι χωρίς λογική.

Η επέτειος για τα 100 χρόνια της Δημοτικής μας βιβλιοθήκης αξίζει κάτι διαφορετικό από αυτό το, χωρίς έμπνευση σχέδιο που μας παρουσιάστηκε από την ΚΔΒΚ και τον Δήμο Κοζάνης.

Αναζητείται έμπνευση, εξωστρέφεια, συνεργασίες, σχέδιο και όραμα και όχι ένα προεκλογικό εορταστικό πρόγραμμα 100.000€ του κ. Μαλούτα.

14 σχόλια

  • Λευτέρη δεν υπάρχει πολυτέλεια για τον τόπο να είσαι εκτός διαδικασίας εκλογών. Το οφείλεις σε όσους σε πιστεύουμε.

    • Καλημέρα Λευτέρη. Ο Χάρης είναι απαραίτητο να πλαισιωθεί από ικανούς συνεργάτες. Η κίνηση Κοζάνη τόπος να ζεις έχει την δυνατότητα να εκφράσει το φρέσκο και το καινούργιο. Νομίζω ότι σύντομα θα δούμε εντάξεις στο ψηφοδέλτιο από όλους τους χώρους.

  • Και όλα αυτά τα διαθέτεις εσύ σε αφθονία προφανώς. Κρίμα που τα είχες βάλει για ύπνο όσο καιρό ήσουν εσύ δήμαρχος.

  • Έμπνευση σαν αυτές που είχατε εσείς να μετατρέψετε τον Δημοτικό Κήπο σε οικόπεδο και να κόψετε δέντρα για να τσιμεντωσετε στο αστικό δάσος από πάνω; Καλά οι τωρινοί είναι φανερό πόσο χαμηλά έχουν πάει την πόλη αλλά και όσοι το ξεκινήσατε αυτό, καλά είναι να έχετε το γνώθι σαυτόν και να μένετε σιωπηλοί τουλάχιστον.

  • Λευτερη ποτε δεν εξηγησες τον λογο που ενω ειχες δηλωσει οτι 2 τετραετιες θα μπορεις να εισαι ως υποψ. Δημαρχος, στην 1η τετραετια την εκανες. Επειδη με το νου σου βαζεις οτι ξεχασαμε γιατι την εκανες….τωρα εμφανιζεσαι ως μετα προφητης. Το νου σου.

  • Είδαμε και εσένα και τα πράσινα οράματα και τα υπόλοιπα που έκανες, χωρίς καμμια διεκδίκηση με το κεφάλι σκυμμένο όπως όλοι μέχρι σήμερα οι δήμαρχοι, αναζητείται ακόμη δήμαρχος που θα απαιτήσει για την περιοχή αυτά που δικαιούται αλλά δεν το βλέπω….

  • Ο Μαλουτας
    Ο Σημανδρακος
    Ο Μιχαηλίδης
    Ο Μαγγιριδης
    Ο Γκούμας
    Και τα άλλα παιδιά που διοίκησαν τον Δήμο Κοζάνης τα τελευταία 4 χρόνια….

  • Γύρνα πίσω εκεί που ανήκεις.
    Είναι ντροπή να γιορτάζεται έτσι μια ιστορική βιβλιοθήκη όσο και να μας αρέσει ο Πορτοκάλογλου.

    • Ενώ επί Ιωαννίδη η Βιβλιοθήκη ήταν κέντρο πολιτισμού… σε λίγο εκτός από καθαρίστριες θα φέρνατε και οξυγονοκολλητές!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι