Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αιανής Αστέριος Βαβλιάρας για την ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιανής “Η Πρόοδος”: “Μια τέτοιου είδους επίθεση και παραποίηση της πραγματικότητας ειλικρινά μας θλίβει”

30 Ιουλίου 2023
07:03

Μετά από το δημοσίευμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιανής η Πρόοδος για την προσβολή εις βάρος του Προέδρου της Κοινότητας Αιανής όπως και σε μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Όσοι ξεκίνησαν και όσοι συνεχίζουν να αναπαράγουν διαστρεβλωμένες πληροφορίες με δημοσιεύματα θα πρέπει να ανακαλέσουν άμεσα και δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι για την κριτική του καφενείου.

Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να δεχόμαστε ως θεσμός τέτοια διαστρέβλωση της πραγματικότητας που θίγει άμεσα τον θεσμό της αυτοδιοίκησης.

Δεν θα σιωπήσουμε για να επιβάλλουν στις συλλογικές εκδηλώσεις της Κοινότητας προσωπικές απόψεις.

Η δημόσια ανάρτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα όσα συνέβησαν στις συναντήσεις των συλλογικών φορέων της Αιανής, δημιούργησε ένα κρεσέντο συκοφαντίας και παραπληροφόρησης.

Μια τέτοιου είδους επίθεση και παραποίηση της πραγματικότητας ειλικρινά μας θλίβει.

Οι υβριστικές εκφράσεις που εξαπολύθηκαν από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου σε μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας και προς τους άλλους φορείς που εμπλέκονται άμεσα με τη διοργάνωση των εκδηλώσεων αποθάρρυναν κάθε προσπάθεια συλλογικότητας αλλά και την απομάκρυνση των ανθρώπων που έχουν συμβάλλει τα προηγούμενα χρόνια αφιλοκερδώς ώστε να βγουν εις πέρας οι εκδηλώσεις.

Όλο αυτό προκάλεσε άμεσα την αντίδραση μου και τη δυσαρέσκεια για έναν σύλλογο που ο ίδιος υπηρέτησα επί χρόνια και θεσμικά.

Ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία από το 1977 ο οποίος φιλοξενείται σε χώρους της Κοινότητας αναγνωρίζοντας ο θεσμός και η κοινωνία την πολύτιμη προσφορά του.

Η Κοινότητα Αιανής ήταν πάντα και θα είναι αρωγός στις διοργανώσεις του κάθε φορέα αγκαλιάζοντας όλες τις συλλογικές προσπάθειες, όπως και τους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν συμπεριλαμβανομένου και ερασιτεχνικών σχημάτων που κάνουν αξιοπρεπείς εμφανίσεις αφιλοκερδώς τα οποία προάγουν αξίες, τη φιλία και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του πολιτισμού γενικότερα.

Ο Πρόεδρος

Αστέριος Βαβλιάρας

8 σχόλια

  • Είχε και η πανδημία τα καλά της. Τώρα θα έχουμε τέτοια. Οχτακόσια πανηγύρια τη μέρα με σουβλάκια. Λογικό.

  • Φέτος σε αρκετές περιπτώσεις προκλήθηκαν εμφύλιοι μεταξύ Πολιτιστικών Συλλόγων που χρόνια τώρα διοργάνωναν τα γνωστά ανταμώματα και των Προέδρων Κοινοτήτων. Ο λόγος προφανής :οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και κατα συνέπεια ο ανταγωνισμός. Οι εκλογές θα γίνουν , Πρόεδροι ερχονται και παρέρχονται , οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι μένουν ………

  • Φαινόμενο της εποχής οι εμφύλιοι μεταξύ Πολιτιστικών Συλλόγων και Προέδρων Κοινοτήτων για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις , προφανώς ο λόγος των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου!!!! Ψυχραιμία παιδιά , οι εκλογές θα παρέλθουν , οι Πρόεδροι αλλάζουν και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι μένουν και θα μένουν …….

  • Ξαφνικά ενέσκηψαν εμφύλιοι μεταξύ Πολιτιστικών Συλλόγων και Προέδρων Κοινοτήτων σχετικά με τη διοργάνωση των καλοκαιρινων εκδηλώσεων , ο λόγος προφανής , οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου!!!! Οι Πρόεδροι έρχονται και παρέρχονται , μα οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι μένουν και θα μένουν……..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι