Το Κουκουλίδειο Ίδρυμα παρέδωσε στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σιάτιστας ιατρικό και λοιπό εξοπλισμό για τις ανάγκες αιμοδοσίας του συλλόγου

31 Ιουλίου 2023
15:08
Κανένα σχόλιο
Το Κουκουλίδειο Ίδρυμα παρέδωσε στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σιάτιστας ιατρικό και λοιπό εξοπλισμό για τις ανάγκες αιμοδοσίας του συλλόγου

Την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023, μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας παρέλαβαν από το Ίδρυμα Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδη ιατρικό και λοιπό εξοπλισμό όπως αναφέρεται αναλυτικά στην παρακάτω λίστα:

Δύο καρέκλες αιμοδοσίας φορητές.
Πέντε μαξιλαράκια κεφαλής για τις καρέκλες αιμοληψίας
Τρία στατώ αιμοληψίας με βάση ( μαξιλαράκια) για την στήριξη του χεριού.
Ένα πιεσόμετρο αναλογικό με βάση μάρκας
Ένα πιεσόμετρο ηλεκτρονικό
Μία φιάλη οξυγόνου 15 lt
Ένα φορητό υπολογιστή ( λαπτοπ) πλήρη με όλα τα παρελκόμενα (ποντίκι, εκτυπωτή)
Πέντε τραπεζάκια – σκαμπό
Ο ιατρικός εξοπλισμός παραδόθηκε από την εταιρεία Medical House – Δίγκας Κωνσταντίνος & ΣΙΑ Ο.Ε, και ο υπόλοιπος εξοπλισμός από το κατάστημα

HITECH Μάνιος Δημήτριος Α. και το κατάστημα Παπαθωμάς Ιωάννης.

Στην παραλαβή παραβρέθηκαν ο γραμματέας του Ιδρύματος Στάθης Γιάννης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας Τέρτης Μάρκος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Δάλλας Θεοφάνης, Τύπα Σουζάνα και Τζώνου ζωή.

Το Ίδρυμα Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδη ανταποκρίθηκε άμεσα στην αίτηση του Συλλόγου για την αγορά του ιατρικού και λοιπού εξοπλισμού, που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες αιμοδοσίας του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ευχαριστεί το Ίδρυμα για τη δωρεά, η οποία θα βοηθήσει σημαντικά το κοινωνικό έργο του Συλλόγου προς τον συνάνθρωπο. Η επιτυχία των αιμοληψιών μας οφείλεται στην πρόθυμη συμμετοχή, που αποδεικνύει ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν έπαψαν να δίνουν το παρόν στη ζωή.

Ευχή όλων είναι να συνεχίσει ο κόσμος να δίνει χαρά και ζωή στον συνάνθρωπο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.