Aπορία αναγνώστη: Ποιος έδωσε άδεια για έδωσε άδεια για εκσκαφή της Παύλου Μελά, στο ύψος της Ρήγα Φεραίου, ακριβώς ένα χρόνο μετά την ασφαλτόστρωσή της – Δε μπορούσε να γίνει νωρίτερα;

31 Ιουλίου 2023
18:38

Ερώτηση προς τον κύριο Μαλούτα. Κύριε Δήμαρχε μπορείτε να μας πείτε ποιος αντιδήμαρχος έδωσε άδεια για την εκσκαφή της Παύλου Μελά με σκοπό να τον «δοξάσουμε» στις επερχόμενες εκλογές; Η εκσκαφή γίνεται για λόγους συντήρησης του δικτύου και όχι για βλάβη. Το μπάχαλο που επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου έχει ονοματεπώνυμο και περιμένουμε από τον κύριο Μαλούτα να πάρει θέση. Δεν μπορουσε αυτη η συντηρηση να γινει πριν από ενα χρόνο πριν την ασφαλτόστρωσή της;

9 σχόλια

  • Η δημοτική αρχή έχει μείνει στο πολιτικό όραμα και τις πράξεις της δεκαετίας του 1980 και δεν μας αξίζει τέτοια απαξίωση και τέτοιο μπάχαλο.

  • κ. Δήμαρχε με το επιτελείο σας αποτελείτε εξαιρετικό παράδειγμα τοπικής αυτοδιοίκησης!

    Όπως λένε και στο χωριό μου Keep up the good work!!!

    Υ.Γ.
    Ελπίζω κάθε μέρα που θα πέφτουμε μέσα στην λακούβα που θα μείνει στη Παύλου Μελά κεντρικότατο δρόμο της πόλης να μην ακούγεται από τις αναρτήσεις μας γκντουπ-γκτουπ αλλά Μαλουτας-Μαλουτας, για να μας θυμίζει αυτή η μελωδία ποιος με τόση επιτυχία κατάφερε αυτά και τόσα αλλά στην πόλη μας!

      • Προϊστάμενε εσύ; Να μας ενημερώνετε προκαταβολικως και δημοσίως χωρίς να χρειάζεται να ρωτάμε. Δεν είναι τσιφλίκι σας η πόλη και οφείλετε να δίνετε λογαριασμό για την παραμικρή ενέργεια. Ειδικά εφ όσον έχετε δείξει χρόνια τώρα ότι κάνετε ότι λάθη σας κατεβαίνουν.

  • Αρχή με ηγέτη, όραμα και επιτελείο. Ναι όλα αυτά τα έχουν αυτοί που ενδιαφέρονται για εμάς και τον Δήμο. Νοικοκύρηδες. Πρέπει να ψηφίσουμε άξιους δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε.
    Δρόμοι, χόρτα, πάρκο, θέατρο, κολυμβητήριο, λαϊκή αγορά, νοσοκομείο, σχολεία, παιδικές χαρές, αδέσποτα, περιφερειακός δρόμος, πεζοδρόμια…….!!!! Από που κατέβηκαν και πως έχουν θέσεις ευθύνης οι άνθρωποι;;;; Διέλυσαν την πόλη, υποβάθμισαν την ζωή μας και εμείς τους κοιτάμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.