Kozan.gr: Το Αργυρό Μετάλλιο της πόλης θα απονείμει το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, σε επόμενη συνεδρίασή του, στον Καθηγητή Σεραφείμ Σαββίδη, Πρόεδρο & στυλοβάτη του τμήματος Μαιευτικής στην Πτολεμαΐδα,ο οποίος συνταξιοδοτηθηκε (Βίντεο)

31 Ιουλίου 2023
20:31
Το Αργυρό Μετάλλιο της πόλης θα απονείμει το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, σε επόμενη συνεδρίασή του, στον Καθηγητή Σεραφείμ Σαββίδη, Πρόεδρο & στυλοβάτη του τμήματος Μαιευτικής στην Πτολεμαΐδα,ο οποίος συνταξιοδοτηθηκε.

6 σχόλια

  • …έκανε σωστά την δουλειά του όπως πολλοί γύρω μας. Η απονομή μεταλλίου θέλει θυσίες… Διαφορετικά θα πρέπει να πάρουν το μετάλλιο και άλλοι!

  • Το τότε ΤΕΙ Μαιευτικής και νυν πανεπιστήμιο λειτουργεί σε κτίριο το οποίο στέγαζε το 2ο ΕΠΑΛ. Ξεσπιτώσατε τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά μας για να φέρετε ένα ΤΕΙ το οποίο ζητούσατε χρόνια, αλλά δεν είχατε φροντίσει φυσικά για το στεγαστικό. Καλά κάνετε λοιπόν και βραβεύετε τον πρόεδρο. Θα έχετε τους λόγους σας και μπράβο του. Για το 2ο ΕΠΑΛ που τόσα χρόνια λειτουργεί σε άθλιες κτιριακές συνθήκες, ενώ από την πρώτη μέρα ο δήμος είχε υποσχεθεί νέο σχολικό κτίριο έχετε να πείτε κάτι; Για τις προκάτ αίθουσες που προσπαθούν να κάνουν μάθημα τα παιδιά μας, ποιον έχετε σκοπό να βραβεύσετε; Θα ήθελα μια απάντηση, αλλά έχετε και τα δίκια σας. Κανένας δεν σας ρωτάει….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.