Μητσοτάκης: Μετά τη Μυτιλήνη, Καλαμάτα και Κοζάνη Στόχος η στήριξη αδύναμων υποψηφιοτήτων περιφερειαρχών – Ασφυκτικός έλεγχος της αυτοδιοίκησης από το Μαξίμου.

1 Αυγούστου 2023
23:02

Τα πιο αρνητικά χρόνια της κομματικοποίησης της αυτοδιοίκησης και του πλήρους ελέγχου της από την κεντρική εξουσία φέρνει στη μνήμη η σημερινή τακτική του Μαξίμου.

 

Ο έλεγχος, μάλιστα, δεν είναι μόνο από το κόμμα, αλλά και προσωπικά από τον αρχηγό του, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου εκτός από την αυτοδιοίκηση, να ελέγξει πλήρως και το κόμμα μέσω της ανάδειξης σε θέση περιφερειαρχών δικών του επιλογών.

 

Πριν σβήσουν οι φλόγες από τις πυρκαγιές που κατέκαψαν τη χώρα και μπήκαν ακόμα και σε ένα από τα καλύτερα (υποτίθεται) στρατόπεδα, βάζοντας φωτιά στα πυρομαχικά του, ο πρωθυπουργός ξεκίνησε προσωπικά περιοδείες για να επιβάλλει τους εκλεκτούς του στις περιφέρειες

Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το Βόρειο Αιγαίο, θα μεταβεί προσωπικά στην Καλαμάτα για να στηρίξει τον (επιλογής Σαμαρά) υποψήφιο «γαλάζιο» περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό γιατί λέει δεν έχει …αναγνωρισιμότητα, αλλά και στη Δυτική Μακεδονία, όπου ο Γιώργος Κασαπίδης κινδυνεύει λόγω και της υποψηφιότητας του «αντάρτη» πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Αμανατίδη.

Κατά τα λοιπά, η αυτοδιοίκηση είναι …ακηδεμόνευτη!

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/208998/mitsotakis-meta-ti-mytilini-kalamata-kai-kozani

43 σχόλια

  • Ο Κασαπιδης όσο παρακαλάει να του βρουν υποψήφιους τόσο βυθίζεται. Αμανατίδη γερά μαζί σου όσοι αγαπούν τον τόπο. Ευχαριστούμε που μας έδωσες διέξοδο.

  • Κύριε πρωθυπουργέ μέγα λάθος η στήριξη στον κασαπίδη δεν έκανε απόλυτος τίποτα τόσα χρόνια και σαν βουλευτή ένα και το αυτό μηδέν έργο ψάξτε το

      • Από το να λες πράγματα του παρελθόντος πες μας έργα με τη σφραγίδα του ως Περιφερειάρχης. Έργα μεγάλα που βοήθησαν και τη ΝΔ στην περιοχή. Ζεις δυστυχώς για την καρέκλα και όχι για το καλό της περιοχής σου…

      • Ναι, αυτό που κάνει πολύ καλά είναι να κάθεται και να μιλάει τον κάθε πικραμένο που ψάχνει κάποιον να του δώσει αξία. Έκανε και τον επανάσταση βουλευτή, διαγράφηκε από το κόμμα και τώρα θυμώνει που λειτουργούν και άλλοι έτσι.

  • Όχι θα αφήσει καπετανάτα και ψεύτο μαγκιές από πολιτευτές και τρίτο δεύτερους. Η Δυτική Μακεδονία έχει περιφερειάρχη η επιλογή έγινε.

    • Μας δεν καταλαβαίνεις;
      Ο εκλεκτός σταλμένος του Μητσοτάκη είναι ο Αμανατίδης!!!
      Τα κρυφά γκάλοπ της Νέας Δημοκρατίας έβγαζαν Περιφερειάρχη τη Ζεμπιλιάδου για αυτό έγινε η αλλαγή!!!!

  • Γεια σου αδέσμευτη και ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση. Όποιος δεν είναι μαζί τους, με απειλές (Predator) θα αναγκαστεί να πάει. Μόνο και μόνο για να έχει παντού τον απόλυτο έλεγχο ο Μητσοτακουλας σε όλες τις δομές. Δεν τον ενδιαφέρει η και βούληση του λαού και η τοπική αυτοδιοίκηση. Πρέπει να ελέγχει καθε σεντς που πάει στην Περιφέρεια. Ρε τι ψηφίσατε;

  • Οσο ο Κασαπιδης πιεζει το κομα και ο Μητσοτακης λεει χαζαμαρες τοσο πςρισσοτετοθ θα πανε με Αμανατιδη. Η πολωση δεν ευνοει αυτον που κυβερνα Νομος!

    • Μεχρι και ο γκολκιπερ θα σκοραρει στην περιπτωση αμανατιδη. Και οσο δειχνουν το φοβο τους αλλο τοσο καλο του κανουν.

    • Αν κάνει το λάθος ο Μητσοτάκης και έρθει στην Κοζάνη να στηρίξει Κασαπίδη, θα τα ακούσει από όλους εμάς. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να αποσύρει την στήριξη Κασαπίδη. Ας πει και ένα mea culpa.

  • Μητσοτάκη θα φάς καλά στη δυτική Μακεδονία. Μετα τις εκλογες να έχεις το θάρρος να ζητήσεις συγνώμη από το λαό της ΝΔ. Το διέλυσες το κόμμα στην Κοζάνη. Την επόμενη τετραετία ούτε βουλευτή δεν θα έχεις. Τις απειλές κρατατες για εκεί που σου περνάνε. Κάθε φορά που σου κλαίγεται ο προστατευομενος σαν μικρό παιδί χάνεις σε ψήφους.

      • Απλά πρέπει να καταλάβουν στην Αθήνα ότι οι εποχές που απειλούσαν πέρασαν, μας έχουν ανάγκη δεν τους εχουμε και ότι οι περιφέρειες και οι δήμοι δεν μπορούν να ορίζονται από το κράτος των Αθηνών. Ηρθε η ώρα να πάρουν μια τέτοια απάντηση και αν δεν το καταλάβουν τώρα θα το καταλάβουν στις επομενες βουλευτικές εκλογές.
        Πρώτα ρωτάς τους πολλούς τοπικούς και όχι τον ένα. Εάν θέλουν να λειτουργούν έτσι θα περνούν και την απάντηση τους.

  • Δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα την ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων εδώ πάνω. Ξεκίνησε το 2019 με το να επιβάλλει τον Ακριτίδη. Πληρης αποτυχία χέρι χέρι με την Πρώιου στις τελευταίες θέσεις. Ενώ υπάρχει πληθώρα ανθρώπων στην Κοζάνη, Τοπαλίδης Σιόγκας κλπ κλπ επείδη δεν ήθελε ο Κυριάκος να δώσει κάπου στήριξη και έτσι δεν έχει η ΝΔ στην πρωτευουσα της ΔΜ ψηφοδέλτιο Δήμου. (Δήμου εσύ τι λες για αυτό?) Τώρα πάλι με τον κύριο τίποτα Κασαπίδη. Ε φτάνει…. Κυριάκο έλα να μας κάνεις ντα η καλύτερα “Κυριάκο έλα ξανά”

    • Ο Κασαπίδης δεν ειναι ξένο σώμα ουτε στην νεα δημοκρατία ουτε στην περιοχή. Δεν ειναι όψιμος σαν τον κάθε Αμανατίδη με την παρεούλα του

  • ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ
    ΣΑΒΒΑΣ

    • μήπως ο Μητσοτάκης πρέπει να αντιληφθεί ότι το τρένο γρήγορα αδειάζει και θα μείνει μόνος αν συνεχίσει ετσι;

    • ΣΑΒΒΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.κΑΙ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ.ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥς.ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ.Η ΔΜ ΟΧΙ.

  • Ας έρθει να διαγράψει και τους υπόλοιπους αποστάτες,αυτούς που μέσα από το κόμμα αναδείχθηκαν αλλά στο προσωπικό τους συμφέρον το πούλησαν…..

    Έδειξαν τις αξίες τούς.

  • Ποιος ειναι αδυναμος; Ο Κασαπίδης που έβγαινε πρώτος στις ψηφους Βουλευτής και με διαφορά ή ο Αμανατίδης που δεν μπόρεσε να βγει βουλευτής;

  • Αγαπητέ πρωθυπουργε σας στήριξα. Η λάθος επιλογή δεν στηρίζεται με λάθος αποφάσεις. Ο Αμανατίδης δεν είναι Τατουλης. Είναι άνθρωπος που τον θέλουν όλοι. Κατάλαβε το. Γιώργο γερά στο τιμόνι να πάμε τη Δυτική Μακεδονία μπροστά.

  • Με επαιτείες και πιέσεις δεν μπορείτε να επιβάλλετε άλλον από αυτόν που θέλει η Δυτική Μακεδονία.
    Πάρτε το χαμπάρι είμαστε αγανακτισμένοι.

  • Μητσοτάκη τόσο απλά μπορείς να λύσεις το πρόβλημα.
    Το 70% αυτώμ που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του αντάρτη προέρχετε από το γραφείο του Μιχάλη.
    Ακόμα και ο υιός του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου δηλώνει υποψήφιος με τον αντάρτη.
    Φώναξε λοιπόν πρόεδρε τον βουλευτή και απαίτησε να μην είνσι τα στελέχη του υποψήφια.
    Αν δεν το κάνει διεγραψέτον δεν τον χρειάζεσε πλέον

    • Τόσο ζόρι; Παρακαλάμε άλλους να μας κάνουν ψηφοδέλτιο. Πόσο πιο κάτω; Δηλαδή οι άνθρωποι δεν έχουν βούληση; Ντροπή. Δπθλωνεται ανθρώπους και συνειδήσεις. Κάντε τον αγώνα σας και αποδείξτε ότι είστε καλυτεροι από τον Αμανατίδη. Τίμια και καθαρα για τους Δυτικομακεδονες.

    • Και θα το λύσει; τότε να δεις διαφορά…
      άκου ο λαός πλέον δεν διοικείται με απειλές.Το έχασε το παιχνίδι στην Δ.Μακεδονια.
      Αν δεν ήταν ο Αμανατιδης υποψήφιος η ζεμπελιαδου θα έβγαινε με 60% ,το έσωσε ο Αμανατιδης. Ίσως δεν κατάλαβες τι ποσοστό της ΝΔ θα καταψηφιζε τον Κασαπιδη.

  • Τι δεν κατάλαβε το εκλογικό σώμα της Δυτικής
    Μακεδονίας αυτό ήθελε ο πρωθυπουργός μας
    Να μην σηκωθούμε από τον καναπέ μας για την βίαιη Απολιγνιτοποίηση την αποβιομηχάνιση αλλά και το ξεπούλημα των εθνικών δικαίων
    Επίσης να υπηρετηθούν πιστά τα συμφέροντα των μεγάλων επενδυτών των ΑΠΕ δίνοντας δωράκια σε όσους έχουν την πολιτική ευθύνη της περιοχής και τέλος πιστεύει ότι μπορεί να χειραγωγεί το εκλογικό σώμα πριν από τις εκλογές με την βοήθεια των ΜΜΕ του κέντρου και όχι μόνο
    Για όσες παραλήψεις και εγκληματικά λάθη φταίει η Πανδημία

  • Δεν λεει η εφημερίδα όμως πως ξεκίνησε το αντάρτικο , δηλαδή απο εκει που έλεγε δεν με ενδιαφέρει η περιφέρεια μετα τον πίεσαν κάποιοι επιχειρηματίες και κατέβηκε. Πειτε μας επιτέλους τι να συμπεράνουμε εμείς οι απλοί ψηφοφόροι ? Τουλάχιστον ο Κασαπίδης ειναι καθαρός, έντιμος, και τιμά τον απλό πολίτη. Και μόνο για αυτο ξανά Κασαπίδη εννοείται

  • Απαράδεκτη στάση και κίνηση από άτομο που πραγματικά τιμήθηκε από χιλιάδες Νεοδημοκράτες! Εάν τόσο πολύ φούσκωσαν τα μυαλά του από την εξουσία ή του τα φούσκωσαν οι γνωστοί παρατρεχάμενοι, λυπάμαι πολύ! Ο Κος Αμανατίδης θα χάσει, γιατί όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουμε ποιοι τον στηρίζουν και γιατί! Ευχαριστώ

  • Παρτον εκει κατω τον Κασαπιδακο αμα τον αγαπας τοσο πολυ μπαταχτση της καρδιας του 41% εδω σιγουρα δεν θα λειψει σε κανεναν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι