Ο Ιωάννης Χαμιζίδης θα είναι υποψήφιος με την Ενότητα

2 Αυγούστου 2023
11:50

Ο Ιωάννης Χαμιζίδης θα είναι υποψήφιος με την Ενότητα.

Ο Γιάννης κατάγεται από την Κοιλάδα και ζει στην Κοζάνη.

Είναι γεωμέτρης τοπογράφος, σήμερα συνταξιούχος της ΔΕΗ.

Είναι αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Νομού Κοζάνης, διευθυντής της Διεθνούς Ακαδημίας Προγονικού Λόγου «Ο Μινωίτης Σαρπηδών» και μέλος της τεχνικής υπηρεσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης.

 

Στόχευσή μας είναι να επανατοποθετήσουμε την Κοζάνη στον χάρτη των σημαντικών ταξιδιωτικών προορισμών, ενισχύοντας την εξωστρέφεια του Δήμου μας, επιδιώκοντας την ανάδειξη του πολιτιστικού μας αποθέματος και των τοπικών μας προϊόντων.

 

Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που μπορούν να δουλέψουν στην κατεύθυνση αυτή, για να πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας.

4 σχόλια

  • Σε Μία κατεστραμμένη πόλη που δεν λειτουργεί τίποτα σωστά εδώ και 35 χρόνια θα την σώσουν η συνταξιούχοι της.
    Πάνω από όλα τα συμφέροντα

  • Ο Κ Χαμιζίδης , άνθρωπος των γραμμάτων διανοητικά συγκροτημένος με φιλοσοφική σκέψη. Ως γνωστόν, φιλοσοφία σημαίνει διανοητική εμβάθυνση των πραγμάτων. Εμβάθυνε στα αυτοδικοιτικά και εμπνεύστηκε από τον αυτοδικοιτικό πυρήνα ιδεών, αξιών και στόχων του μαλουτα που είναι η στρατηγική των φωτοβολταικών, η στρατηγική εν μέσω ισχυρού καύσωνα να μοιράζει στους πολίτες της Κοζάνης τρίχες κατσαρές και τσατσάρες αφρικανικές, ρίχνοντας ασφαλτοστρώσεις για να δείξει λίγο πριν τις εκλογές ότι κάνει έργα και ταλαιπορώντας τους πολίτες. Ο κ. Χαμιζίδης φαίνεται εμπνεύστηκε από την απόφαση του κ. Μαλουτα να διαθέσει 100000 ευρώ από τον τοπικό πόρο για να γιορτάσει τα 100 χρόνια της βιβλιοθήκης όταν ο δήμος μπορούσε να τα διαθέσει για κοπές χόρτων ή και άλλες δράσεις. Έχει την πολυτέλεια ο δήμος να διαθέτει αυτό το τεράστιο ποσό για να γιορτάσει την βιβλιοθήκη… Απ’ αυτά και άλλα πολλά εμπνεύστηκε ο κύριος αυτός να στηρίξει τον Μαλουτα. Φαίνεται ο κ. Χαμιζίδης θεωρεί λίγα τα 33 χρόνια του μαλουτα στον δήμο Κοζάνης και θεωρεί ότι θέλει κι άλλα 5 να γίνουν 38 ή 40 για να ολοκληρώσει αυτό το ανύπαρκτο αυτοδοικητικό έργο. Στις επόμενες εκλογές πρέπει όλοι οι πολίτες να τερματίσουν την αυτοδοικητική δράση του κ. Μαλουτα. Οι επόμενες εκλογές πρέπει να έχουν τα χαρακτηριστικά της απελευθέρωσης από την αυτοδοικητικη ολιγαρχία Μαλουτα, να’ ρθουν τα χαμόγελα στις γειτονιές. ΝΑ ΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΚΡΗ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.