Ο Ηλίας Σίμος & η Σοφία Παυλίδου υποψήφιοι με τον Γιώργο Κασαπίδη

2 Αυγούστου 2023
15:42

Ο Ηλίας Σίμος & η Σοφία Παυλίδου υποψήφιοι με τον Γιώργο Κασαπίδη.

 

23 σχόλια

  • αυτο παλι με τις φωτογραφιες και τα καλωσορισματα καινουριο ειναι??Επειδη μας ζαλισε και ο Ελεθεριου μαυτο το σκηνικο.Τον ιδιο επικοινωνιολογο εχουν??Εμεις παντως σαν γνησιοι ΝΔΚΡΑΤΕς ΘΑ ψηφισουμε Αμανατιδη και Σπυριδου.Μας αρεσουν πιο πολυ.

      • Κατά βάθος μπορεί.Στην κάλπη όμως ΝΔ.Παντα.Αμανατιδης και Σπυριδου.Καποιοι πρέπει να φύγουν γιατί πολύ υφάκι πουλάνε.Εξαλλου μην ξεχνάς εμείς οι πολίτες τους στέλνουμε στις καρέκλες και μεις τους ξαποστελνουμε.Κυριαρχος ο λαός.

  • ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΝ ΚΑΝΕΙ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ, ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.

  • Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει τώρα γκάλοπ που ο Αμανατίδης διαγράφτηκε. Να δούμε αυτά τα “γκάλοπ ” τι θα βγάλουν;!

  • Όλα τα τρολ του Κασαπίδη γράψτε για αυτό έργο του και το κλήμα στην παράταξη σας και αφήστε τα πληκτρολόγια.
    Ο λαός θα αποφασίσει και όχι το πληκτρολόγιο.
    Τον ζήσαμε τον είδαμε εάν ήταν καλος θα ψηφιστεί αλλιώς θα πάει σπίτι του.

  • Στην αυτοδιοίκηση διαλέγεις ικανά πρόσωπα όχι κόμματα! Ο Κασαπιδης δοκιμάστηκε και πέρασε κάτω από τον πήχυ των προσδοκιών. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Αμανατίδη, μόνο που αυτός απέδειξε ότι είναι παντός καιρού και αποτελεσματικός στην ΑΝΚΟ. Μένει να αποδειχθεί αν θα είναι το ίδιο αποτελεσματικός σαν περιφερειάρχης και μπορέσει να δώσει μια αναπτυξιακή πνοή στην χειμαζουσα περιφέρειά μας.Αρκει βέβαια να μην έχει απέναντι του ολόκληρη την κυβέρνηση!

  • Οι φωτογραφίες είναι από τον φωτογράφο στην Αθήνα της απευθείας αναθεσης 28.000€?Ε ρε μαύρο που έρχεται. Φυσικά δεν έχουμε τίποτα με τους ανθρώπους που απεικονίζονται (απεναντίας τους εκτιμούμε κιόλας), αλλά και τον Μητσοτάκη να παρουσιάσεις ως υποψήφιο μαζί σου τρίτος και καταϊδρωμένος θα είσαι. Τελείωσες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.