kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Με απευθείας ανάθεση, ύψους 31.950,08 € με ΦΠΑ, η προμήθεια ειδών βιβλιοπωλείου για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας

2 Αυγούστου 2023
18:11

Διαβάζουμε σε απόφαση στην Διαύγεια πως με απευθείας ανάθεση, ύψους 31.950,08 € με ΦΠΑ, δόθηκε σε επιχείρηση από την Φλώρινα, η προμήθεια ειδών βιβλιοπωλείου για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας. Όπως αναφέρεται η ανάθεση έγινε κατόπιν πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και την κατάθεση της μοναδικής προσφοράς. Το ύψος της δαπάνης επιτρέπει, βάσει νομοθεσίας, τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης ωστόσο το ερώτημα που απευθύνεται προσωπικά στον κ. Περιφερειάρχη, είναι γιατί δεν ακολουθήθηκε η διαδικασία του διαγωνισμού αφού το είδος της συγκεκριμένης προμήθειας, δεν είναι κατεπείγουσας ανάγκης και θα μπορούσαν να συμμετέχουν περισσότερες επιχειρήσεις. Μήπως ανησυχεί η Περιφερειακή Αρχή ότι με τη διαδικασία του διαγωνισμού υπάρχει ο “κίνδυνος” να προκύψει ανάδοχος εκτός Δ. Μακεδονίας; Κι αν ισχύει αυτό (δεκτή ανησυχία), τότε γιατί σε άλλες περιπτώσεις, όπως εδώ (κλικ), είχε επιλέξει, με απευθείας ανάθεση, Ατομική Επιχείρηση, με έδρα την Αργυρούπολη Αττικής, για την υλοποίηση δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Δεν υπήρχαν επιχειρήσεις και σε εκείνη την περίπτωση από την Δ. Μακεδονία στις οποίες μπορούσε να απευθυνθεί;

Η Χύτρα

 

 

7 σχόλια

  • Πεστα Kozan μπράβο, βγαλε και άλλα !! Νόμιμα αλλά κατά πόσο ηθικά είναι αυτά που κάνει με τις απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις και άτομα είναι μεγάλη ιστορία. Ας παρει ψήφο απο την Αργυρούπολη τον Οκτώβριο.

  • Το παραμυθι εγω ο καλος και ολοι οι αλλοι οι κακοι φτανει στο τελος του. Θεωριες χωρις αποτελεσμα απο το 2004
    Τριανταφυλλα και κοτουλες τον περιμενουν

  • Κασαπιδάκο οι φωτογραφίες που βγαίνεις με τους υποψηφίους είναι και αυτες από τον φωτογράφο της Αθήνας με απευθείας ανάθεση 28.000€? Σα δε ντρέπεσαι λίγο. Τα πάντα κάτω. Κακώς επέλεξαν τον Χαρδαλιά. Εσένα έπρεπε να έβαζαν. Σε περιμένουμε τον Οκτώβρη όταν θα είσαι τρίτος. Δεν μπορείς να φανταστείς πως περιμένω αυτή τη μέρα.

  • Σύνηθες το φαινόμενο.
    Και στον Δήμο Κοζανης, στον διαγωνισμό για το αναψυκτήριο του Αγίου Δημητρίου ένας ήταν ο ενδιαφερόμενος. Άλλοι επιχειρηματίες δεν ενδιαφέρθηκαν? Να το θέσω καλύτερα, αλλοι επιχειρηματίες ενημερώθηκαν?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.