kozan.gr: Μεγάλη φωτιά σε περιαστικό δάσος έξω από την Δεσκάτη Γρεβενών – Σε εξέλιξη επιχείρηση της πυροσβεστικής με περισσότερους από 20 άνδρες αλλά και πολλούς εθελοντές – Έρχονται ενισχύσεις από Ελασσόνα και Κοζάνη ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή ελικοπτέρου – Δύσκολο το έργο της κατάσβεσης λόγω των δυνατών ανέμων (Βίντεο)

2 Αυγούστου 2023
18:48

Μεγάλη φωτιά σε περιαστικό δάσος έξω από την Δεσκάτη Γρεβενών σημειώθηκε απογευματινές ώρες της Τετάρτης 2/8. Σε εξέλιξη επιχείρηση της πυροσβεστικής με περισσότερους από 20 άνδρες αλλά και πολλούς εθελοντές. Έρχονται ενισχύσεις από Ελασσόνα και Κοζάνη ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή ελικοπτέρου. Δύσκολο το έργο της κατάσβεσης λόγω των δυνατών ανέμων

 

 

Πηγή greveniotis.gr

 

Ένα σχόλιο

  • Φαντάζομαι ότι και εκεί ο δήμος
    ή το δασαρχειο προχώρησαν στον καθαρισμό από ξερά χόρτα,ξερά και πεσμένα δέντρα όπως ακριβώς και εδώ στην Κοζάνη. Στα χαρτιά γιατί στην πραγματικότητα δεν βγήκαν από τα γραφεία τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.