Kozan.gr: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πτολεμαΐδα, από σήμερα Πέμπτη 3/8, στην προέκταση της οδού Διοικητηρίου, καθώς και σε Βασιλέως Κωνσταντίνου & Βασιλίσσης Σοφίας κατά τη διάρκεια επειγουσών και για λόγους ασφαλείας εργασιών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Εορδαίας

3 Αυγούστου 2023
07:01
Κανένα σχόλιο
Διακοπή της κυκλοφορίας κι απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων στην προέκταση της οδού Διοικητηρίου από το ύφος του κυκλικού κόμβού (οδός Γράμμου) έως το ύφος της Επαρχιακής Οδού Δυτικής ;ορδαίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν Θα διακόπτεται, αλλά θα διεξάγεται από
ταρακαμπτήριες δημοτικές οδούς.

Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από ώρα 07.00 της 03-08-2023 (Πέμπτη) έως )7.00 ώρα της 04-08-2023 (Παρασκευή).

 

Επίσης  διακοπή της κυκλοφορίας κι απαγόρευση της στάσης και στάθμεύσης όλων των οχημάτων στις κάτωθι οδούς:

χ) Βασιλέως Κωνσταντίνου από το ύψος της συμβολής της με την οδό 25ης Μαρτίου ως τη διασταύρωσή της με την οδό Μακεδονομάχων.

3) Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της συμβολής της με την οδό Βασ. Κων/νου έως τη 5ιασταύρωση της με την οδό Κ. Φούφα.

2. Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν Θα διακόπτεται, αλλά Θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες δημοτικές οδούς.

3. Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από ώρα 07.00 της 03-08-2023 (Πέμπτη) ως 07.00′ ώρα της 05-08-2023 (Σάββατο)

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.