kozan.gr: Πλακεντάς & Καραβασίλης ανακοίνωσαν τη συμπόρευσή τους στο Δήμο Εορδαίας με υποψήφιο Δήμαρχο τον πρώτο, στις εκλογές του Οκτώβρη

3 Αυγούστου 2023
11:49

Πλακεντάς & Καραβασίλης ανακοίνωσαν, σε σημερινή συνέντευξη τύπου, τη συμπόρευσή τους στο Δήμο Εορδαίας με υποψήφιο Δήμαρχο τον πρώτο, στις εκλογές του Οκτώβρη.

 

10 σχόλια

    • Ποιο ΠΑΣΟΚ ;
      Αυτό του Ιωακειμίδη και των παλαιών αιρετών της τότε Νομαρχίας ;
      Αυτά πέθαναν!
      Αναχρονιστικές ιδέες δεν πείθουν !!
      Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έχει νέες αντιλήψεις !!!
      Συνεργασίες και συμπράξεις φέρνουν τα αποτελέσματα !!!!!
      Μπράβο τους!

    • Ο καθε υποψήφιος δήμαρχος επιλέγει την ομάδα του, με στελέχη που νομίζει πώς θα του αποφέρει περισσότερες ψήφους από την τοπική κοινωνία, θα δούμε στην κάλπη το αποτέλεσμα, τα άλλα είναι απλά λόγια.

  • Οι ανακοινωσεις καθε λιγο και λιγακι για το λιγνιτη κλπ.σκοπο ειχαν τη σωτηρια του λαου και ολα εγιναν για το καλοοοοοοοοοοο μας.Αυτο μην το ξεχναμε.

  • Καραβασίλη εσύ δεν είσαι που λοιδορουσες όσους είχαν θέση,που πλησίαζε την ΝΔ ;
    Κουκουλοπουλε να υποθέσουμε ότι ρωτηθηκες από το στέλεχος ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και συμφωνησες;
    Που είσαι νιότη που ‘ δειχνες πώς θα γίνοσουν γέρος…
    Το στόμα κλεισμένο κύριε Καραβασίλη απλά είσαι καιροσκόπος!!!!

    • Καιροσκόπος είναι αυτός που επωφελείται από τις καταστάσεις και εξασφαλίζει θέσεις για τον εαυτό του. Ο Καραβασίλης συνεργάστηκε με τον Πλακεντά την προηγούμενη τετραετία χωρίς να ζητήσει καμία καρέκλα…

  • Καιροσκόπος είναι αυτός που επωφελείται από τις καταστάσεις και εξασφαλίζει θέσεις για τον εαυτό του. Ο Καραβασίλης συνεργάστηκε με τον Πλακεντά την προηγούμενη τετραετία χωρίς να ζητήσει καμία καρέκλα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.