Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης: Ανακοίνωση πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων πρόσληψης εποχικού προσωπικού

3 Αυγούστου 2023
14:32

Ανακοίνωση πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων πρόσληψης εποχιακού προσωπικού

Ο πρόεδρος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, έχοντας υπόψη την αριθμ. 25/19- 04-2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι ανάγκες λειτουργίας της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
Την πρόσληψη τεσσάρων (4) ΠΕ Αρχειονόμων. Βιβλιοθηκονόμων, τεσσάρων (4) ΤΕ Βιβλιοθηκονομίας και δύο (2) ΔΕ Διοικητικών για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών. Σημ.: Σε περίπτωση έλλειψης αιτήσεων ΠΕ Αρχειονόμων-Βιβλιοθηκονόμων, θα καλυφθούν από ΤΕ Βιβλιοθηκονομίας και αντίστροφα.

#dimos_kozanis #κδβκ #kdbk
#κοβεντάρειοςδημοτικήβιβλιοθήκη #κοβεντάρειοςδημοτικήβιβλιοθήκηκοζάνης
#kdvk
#koventareios

5 σχόλια

  • Έτσι θα δουλεύει η θηριώδης και τόσο σημαντική για την προβολή του δημάρχου προς το παρόν και όχι της πόλης, βιβλιοθήκη;; Με διμηνες συμβάσεις;; Αυτό τληρανντο καλύτερο που μπορούσατε να κάνετε προεκλογικά κιόλας;; Φαντάσου τι θα γινόταν μετά τις εκλογές δηλαδή αν ξαναβγαινατε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.