Σχόλιο μητέρας στο Κοzan.gr: Κοζάνη: Στα μαύρα σκοτάδια σε παιδική Χαρά

3 Αυγούστου 2023
21:57
Είμαστε δεκάδες γονείς και παιδιά στο πάρκο στο δρόμο προς το παλιό ΟΑΕΔ μέσα στα μαύρα σκοτάδια. Ώρα 21.32 κ από φως τίποτα.

4 σχόλια

  • Ο Δήμος Κοζάνης κάνει οικονομία στο ρεύμα, μην καταλήξει να χρωστά όπως άλλοι όμοροι Δήμοι. Ίσως η οικονομία να είναι η αιτία που δεν έχει κλείσει ούτε μια λακκούβα, δεν έχει μαζέψει ούτε ένα αδέσποτο και τα χόρτα είναι κάτι ανάμεσα σε σαβάνα και ζούγκλα.

  • 9:32 και ακόμα έξω..τα μικρά παιδιά πρέπει να κοιμούνται νωρίς…πότε θα κάνουν μπάνιο να φάνε κσι να κοιμηθούν…καλά κάνει ο δήμος που τα κλείνει

  • Χθες το βράδυ περνοντας την διάβαση παιδια θα τα χτυπουσε αυτοκίνητο λόγω ελλείψεις φώτων στον δρόμο ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕς ΖΩΕΣ και μετά θα λέμε η κακιά η ώρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι