Αυτοί είναι οι πρώτοι 30 υποψήφιοι του Γιώργου Αμανατίδη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

3 Αυγούστου 2023
22:37

 

ΑΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ / ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1 ΑΔΑΜΟΣ ΜΑΝΘΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Εκπαιδευτικός
2 ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Επιχειρηματίας
3 ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Αγρότης
4 ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Πολιτικός Μηχανικός
5 ΓΚΕΡΑΤΣ ΡΕΒΕΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Δημοτική Υπάλληλος, Οικονομική και Περιφερειακή ανάπτυξη, Πάντειο Πανεπιστήμιο
6 ΖΥΜΠΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
7 ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Γεωπόνος 
8 ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Αγρότης 
9 ΒΥΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Ιατρός
10 ΔΕΛΝΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Δημόσιος Υπάλληλος
11 ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
12 ΜΑΜΑΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας, Μελισσοκόμος
13 ΜΕΤΑΞΑΣ ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας, Οικονομολόγος
14 ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΚΟΖΑΝΗΣ Οικονομολόγος
15 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Φυσικός, Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας
16 ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Δικηγόρος
17 ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Επιχειρηματίας
18 ΠΑΝΥΤΣΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
19 ΠΟΥΤΑΧΙΔΟΥ ΟΛΓΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Ψυχολόγος, Κοινωνιολόγος
20 ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Ελεύθερος επαγγελματίας, χρηματοοικονομικά
21 ΣΑΒΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Επιχειρηματίας
22 ΣΙΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Οικονομολόγος
23 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Δ/ντης Αναπτυξιακής Μετάβασης ΑΝΚΟ, Οικονομολόγος
24 ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Ειδικευόμενη ιατρός στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο
25 ΤΣΙΟΜΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας, διπλωματούχος ιστορίας – αρχαιολογίας ΑΠΘ
26 ΦΑΡΜΑΚΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ Δικηγόρος
27 ΧΟΝΤΡΟΜΑΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΟΖΑΝΗΣ Τραπεζικός υπάλληλος, Διοίκηση οικονομίας 
28 ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Μαθηματικός
29 ΓΕΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Σύμβουλος επιχειρήσεων, Οικονομολόγος
30 ΚΙΟΣΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Απόστρατος αξιωματικός

58 σχόλια

  • Καλή επιτυχία σε όλους!! Δυνατά όλοι για τη Δυτ. Μακεδονία!
    Ο τόπος μας πάνω από όλα!! Οι ελπίδες μας σε εσάς! Να φανείτε αντάξιοι της αποδοχής από τον κόσμο που αγκάλιασε και καθημερινά περισσότεροι αυτή την προσπάθεια!!

    • Αμανατίδη σας παραδέχομαι. Σε μια βδομάδα καταφέρατε να ανακοίνωσετε περισσότερους υποψήφιους απο τους άλλους συνυποψηφίους.
      Μάλιστα η διαφορά είναι ότι ο ένας παρακαλαει την Αθήνα να του βάλει υποψήφιους και να μαλώσει τους δικούς σου και η άλλη παρακαλάει όλα τα κόμματα να την στηρίξουν.
      Τελικά από εδώ φαίνεται όχι αν κερδίσεις που μάλλον εστί δείχνει, αλλά από την ικανότητα σου να κινείσαι και να βρίσκεις λύσεις.
      Προχωρά και ελπίζω και 3συ να μην μας απογοητεύσεις

          • Δεν αφορά την πλειοψηφία τού κόσμου αλλά μόνο τα τους έμμισθους ή υποχρεωμένος.

        • Με Σάββα Χρήστο και Πανυστίδη Κων/ντινο στο ψηφοδέλτιο να μείνει σίγουρος ο Αμανατίδης που τον γύρισε ο κόσμος την πλάτη θα έχει την απόλυτη στήριξη του ποδοσφαιρικού κόσμου. Μια και μαζί τους πρόκοψε το ποδόσφαιρο της Κοζάνης τώρα θέλουν και μαζί να καταστρέψουν και πολιτικά την Κοζάνη. Τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν πως βρέχει!!!

  • Καλή επιτυχία. Γιώργο Αμανατίδη θα σου δειξουμε εμπιστοσυνη φερε μας αποτελεςμα. Ο Κασαπιδης κριθηκε…

  • Νικ Νικ παπα όλη την προεκλογικη περιοδο πασοκο τον ανέβασες πασοκο τον κατεβαζες. Έκανες αγώνα για τον Στάθη. Και τώρα κατεβαίνεις με αμανατιδη. Είχες προγραμμα. Και θράσος όμως!

  • Τι θα γίνει σε κάθε εκλογές τα ίδια πρόσωπα, αλλάζουν πάνε σε διαφορετικούς συνδυασμούς ή μετακομίζουν από Δήμο σε Περιφέρεια.Ολόκληρη Περιφέρεια δεν υπάρχουν νέα πρόσωπα? Αυτούς τους είδαμε τους ξέρουμε,ειδαμε τα έργα τους.Φτάνει.Ας έρθουν νέα πρόσωπα στην αυτοδιοίκηση άφθαρτα με την πολιτική.Κύριε Αμανατίδη περίμενα καλύτερο ψηφοδέλτιο.

    • Εδώ κατεβαίνει η Ζεμπιλιάδου τρίτη φορά και ο Κασαπιδης 2η αφού κατέβηκε καμιά δεκαριά βουλευτής. Ο Αμανατίδης κατεβαίνει πρώτη φορά περιφέρεια. Βρείτε πιο σοβαρά επιχειρήματα.

      • Σαββόπουλος υποψήφιος με Δακη και Κασαπίδη,
        Ζυμπίδης υποψήφιος με Καρυπιδη,Χαρούμενος υποψήφιος με Δακή,Πουταχιδου υποψήφια με Κασαπίδη,Κιοσες υποψήφιος με Δακή και Κασαπιδη, Ραφαηλίδης υποψήφιος με Μαλούτα,Πανυτσίδης πρώην υπάλληλος του πολιτικού του γραφείου,Σιδηρόπουλος Διευθυντής στην ΑΝΚΟ.Ο Αμπας λείπει.

  • Είμαστε μαζί σου Αμανατίδη
    Καιρός η Δ. Μακεδονία να πάει μπροστά
    Κλείσε τα αυτιά σου και προχωρα μπροστά.
    Μόνο εσύ μπορείς
    Οι αυλικοί ενοχλήθηκαν πολύ, που να δουν την συνέχεια

  • ΜΑΤΙΝΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΣΕ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ. ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΊ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΧΘΕΣ; ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΝ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΊΔΗ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ;

    • Μια χαρά είναι εκεί. Εσύ τραβάς ζόρι, γι’ αυτό προτείνεις εξωγήινα πράγματα και δεν χονεύεις αυτούς που τους χαρακτηρίζεις, καημένο ζυγοστάθμισμα !

  • Καλή επιτυχία Γιώργο

    Μια ηγετική ομάδα με συνοχή!!! Συγχαρητήρια!!! Ορθολογικός συνεργατικός Ηγέτης ο Γιώργος Αμανατίδης κι όχι Ηγεμόνας όπως αποδείχθηκε δυστυχώς ο κ. Κασαπίδης.

  • Περα απο τα ισχυρα ονοματα οπως του σιδηροπουλου. ΣΤο σημερο αρθρο πρεπει να σχολιαστει το γεγονος οτι οι απειλες της Νεας τρομοΚρατιας δεν περασαν στον αμανατιδη και τους συνεργατες του. Δυνατη απαντηση ευχομαι να αλλαξουν πλευρο, γτ σε μοα βδομαδα αγωνα 30 ατομα.. 30 ατομααα …..ο κασαπιδης νυν περιφερειαρχης και εχει καμια 25

  • Υπάρχει ήδη μια ποιοτική διαφορά στους ανθρώπους που ανακοίνωσε ο Γ.Αμανατίδης σε σχέση με τους αντίστοιχους του Γ. Κασαπίδη. Αν λάβουμε επίσης υπ οψιν οτι ο Κασαπίδης διοικεί τα 4 τελευταία χρόνια την περιφερεία βγαίνουν πολλά συμπεράσματα. Ένα από αυτά είναι οτι ο Κασαπίδης δεν εμπιστεύθηκε ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής, εμπιστεύθηκε τον εαυτό του και τώρα του γυρίζει μπούμερανγκ. Από την άλλη ο Αμανατίδης άνοιξε το παιχνίδι (χωρίς budget) και καρπώνεται την δραστηριότητα του. Έχουμε δρόμο ακόμα αλλά αντικειμενικά πλέον ο Αμανατίδης έχει το πάνω χέρι όταν ο αντίπαλος του για 4 χρόνια είχε και το καρπούζι και το μαχαίρι. Το ιδιο συναίβει και με τους πόρους, τις επενδύσεις και τις ευκαιρίες της περιφέρειας.

    • Η εκδικηση των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας απέναντι στον χειρότερο Περιφερειάρχη που είδε ο τόπος.

  • ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΩΡΓΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ .ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΒΓΗΚΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

  • Μπράβο, πάμε γερά για την ανάπτυξη στον τόπο μας, τό στοίχημα είναι η πρώτη Κυριακή,η αλαζονεία τού κασαπιδη τελειώνει,οι αυλικοί τού τώρα σε πιάσουν πληκτρολόγιο να κατηγορούν τούς πάντες εκτός από τον ηγέτη τους,ναι τον πρόεδρο τουρισμού, αγροδιατροφικης καί περιφερειάρχη με στυλ Κιμ Γιονγκ Ουν.

  • Πολλά Συγχαρητήρια Γιώργο
    Ταπεινά και χωρίς αλλοφροσύνες και επάρσεις…
    Οι άνθρωποι που επιλέγεις είναι για να συνεργάζεσαι μαζί τους και πρέπει να εχουν την ποιότητα, τη θέληση και τη δυνατότητα να το κανουν.
    Χτίζεις καλή ομάδα
    Αν αξιοποιήσεις και καθε διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό χωρίς διαχωρισμούς και εμμονές, θα αφήσεις εποχή !!!
    Με το παλιό μην ασχολείσαι
    Δεν αξίζει να σπαταλάς χρόνο με τέτοια!
    Έχεις δουλειά μπροστά σου που έτσι και βγείς όλοι θα καταλάβουν τη διαφορά στη Δυτική Μακεδονία απο τον πρώτο μήνα διακυβέρνησή σας…
    Επιτέλους Άνοιξη !!!!

  • Το ενδεχομενο βεβαια να ειναι πρωτος ο Αμανατιδης και δευτερη η Γεωργια ; Πιστευετε οτι οι ψηφοφοροι Κασαπιδη θα ψηφισουν Αμανατιδη;

  • Πάμε όλοι να στηρίξουμε Γιώργο Αμαντίδη γιατί πραγματικά αξίζει ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Το έχει αποδήξει με πράξεις στην βουλευτική του θητεία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι