Kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αισιοδοξία στο “στρατόπεδο” της Γ. Ζεμπιλιάδου – “Όλα αλλιώς” αυτή τη φορά

4 Αυγούστου 2023
08:59

 

Η Γ. Ζεμπιλιάδου συνιστά το δυνατό “χαρτί” του συνδυασμού της και σε αυτό έχουν επικεντρωθεί οι συνεργάτες της πραγματοποιώντας μία σειρά από ουσιαστικές αλλαγές, σε σχέση με τις δύο προηγούμενες φορές που ήταν υποψήφια περιφερειάρχης. Προσπαθώντας να απαντήσουν στο τι φταίει κι εκλογικά δεν εισπράττει την αποδοχή και παράλληλα την παραδοχή, ακόμη και πολιτικών της αντιπάλων, ότι είναι μακράν η πιο καταρτισμένη κι αξίζει να ασκήσει διοίκηση, έχουν εστιάσει στο να αναδείξουν αυτές τις αρετές της μ’ έναν τρόπο πιο προσιτό και κατανοητό στους πολίτες, μακριά  από, ίσως, κάποιες φορές, δυσνόητα, ακατανόητα και μακροσκελή κείμενα, που έχουν την αξία τους αλλά δεν μπορεί να εκτιμηθουν αν κάποιος δεν είναι εξειδικευμένος γνώστης. Στο πλαίσιο αυτό προετοιμάζουν μία σειρά από έξυπνα “σποτάκια” που, όπως λένε, θα καταδείξουν την απραξία της σημερινής περιφερειακής αρχής αλλά και του τι έχει πράξει η ίδια και ο συνδυασμός της όλα αυτά τα χρόνια, που βρίσκεται στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται σημαντική και παρά τις όποιες διαφωνίες υπάρχουν πιστεύουν ότι στο τέλος θα δημιουργήσουν μία ισχυρή αυτοδιοικητική δύναμη εκφράζοντας κυρίαρχα τον κεντροαριστερό χώρο και διεκδικώντας με αξιώσεις για πρώτη φορά τον περιφερειακό θώκο. Ήδη η κατάρτιση του ψηφοδελτίου εξελίσσεται πάρα πολύ καλά με νέες προσθήκες που ευελπιστούν ότι θα κάνουν τη διαφορά.

 

Η Χύτρα

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.