Επιβεβαίωση του kozan.gr ο Ηλίας Κατανας υποψήφιος με την Ενότητα του Λαζάρου Μαλούτα

4 Αυγούστου 2023
11:57

Ο Ηλίας Κάτανας θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό μας!

Ο Ηλίας γεννήθηκε και ζει στην Κοζάνη.

Εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Από το 2014 εκλέγεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

Διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής, επίσης Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ΠΔΜ.

Σήμερα είναι Περιφερειακός Σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης, μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ένταξης Έργων στο Ε.Α.Π (Τοπικός Πόρος), καθώς και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Προχωράμε μαζί, γιατί ξέρουμε ότι οι συνεργασίες με ανθρώπους που γνωρίζουν και αγαπούν την αυτοδιοίκηση είναι αποτελεσματικές.

Προχωράμε μαζί, γιατί μαζί μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας

20 σχόλια

  • ΗΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ???? ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!! ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΟ!!! ΚΡΙΜΑ…

  • Οι πολίτες του δήμου Κοζάνης ας κάνουμε επιτέλους την εσωτερική μας επανάσταση σκοτώνοντας οτιδήποτε αυτοδοικητικό και μίζερο έχουμε μέσα μας που μπορεί να κουβαλάμε που είναι υπεύθυνο για την τωρινή αποκρουστική αυτοδιοικοιτική κατάσταση του δήμου Κοζάνης. Ας φύγουμε από τον λήθαργο του εαυτού μας ας λειτουργήσουμε ως άτομα, ως φορέας τιμής απέναντι στο χθες, το σήμερα και το αύριο καταψηφίζοντας τον Μαλουτα και τον αυτοδοικητικό του στρατιώτη Ηλία Κάτανα που έσπευσε να τροφοδοτήσει τις αυτοδιοικητικές αποσκευές Μαλούτα. Ο εμπνεόμενος αυτοδοικητικά από τον Μαλουτα, Ηλίας Κατανας πρέπει να καταψηφιστεί, γιατί δεν μας έδωσε ένα περιεκτικό σύντομο αυτοδοικητικό προγραμματικό στίγμα που τον ώθησε να πάει με τον μαλουτα. Στα μάτια του κόσμου είναι μια επιλογή να βρει ένα καινούργιο αυτοδοικητικό στασίδι που θα τον βοηθήσει με λιγότερους ψήφους να εκλεγεί και να γίνει αντιδήμαρχος… Αντιθέτως στην περιφέρεια με τα σημερινά δεδομένα θα ήταν δύσκολο να εκλεγεί και φυσικά θα ήταν στην αντιπολίτευση. Ο Μαλουτας, ο Κατανας και άλλοι συνδυασμοί χωρίς πρόγραμμα μας καλούν να του ψηφίσουμε για να είμαστε θεατές της σημερινής αυτοδιοικοιτική τους κατάστασης. Ας σταθούμε όρθιοι. Αυτό επαφίεται στην ακεραιότητα του χαρακτήρα του καθενός, στην καρδιά από ατσάλι και στα ψυχικά αποθέματα του καθενός να καταψηφίσει τον Μαλούτα και κάποιους άλλους που ορέγονται τον δημαρχικό θώκο χωρίς πρόγραμμα, χωρίς κάτι καινούργιο, κάτι καινοτόμο που να δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

  • Από καμιά φορά έχεις επιτυχίες στις προβλέψεις και μάλιστα στο συγκεκριμένο που ήταν εξαιρετικά απίθανο να συμβεί όλοι περιμένω να είναι υποψήφιος με τον Αμανατίδη Η τη γεωργία .

  • Ο κόσμος απλά έχει αρχίσει να έχει μνήμη και μην είναι πρόβατα. Νέα Δημοκρατία, ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ΠΑΣΟΚ. Απίστευτη πορεία…

    • Είναι τιμή για έναν νέο που νοιάζεται για τον τόπο του, να μην προχωράει με πολιτικές παρωπίδες. Το καλό του τόπου μας είναι πάνω από όλα. Μακάρι να είχαν την ίδια τόλμη και άλλοι. Ίσως βλέπαμε καλύτερες μέρες στην Κοζάνη.

  • Η πορεία ενός νέου ανθρώπου που δεν ακολουθεί πολιτικές παρωπίδες, θα έπρεπε να τυγχάνει επιβράβευσης, και όχι χλευασμού. Μακάρι να είχαμε και άλλους σαν τον Ηλία Κάτανα, και όχι πολιτικά τσιράκια, που ανταλάσουν τα πιστεύω τους για τον τόπο, με μια καρέκλα. Η πορεία του στην αυτοδιοίκηση έχει αποδειχθεί πετυχημένη, αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί, με τα πεπραγμένα της περιφέρειας. Ήθος, ευγένεια, και τόλμη. Μπράβο Ηλία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι