Κοζάνη: Επίθεση αδέσποτου σε 89χρονο – Τι αναφέρει ο γιος του με μήνυμά του στο kozan.gr

6 Αυγούστου 2023
07:24

Απρόκλητη επίθεση αδέσποτου σκύλου στον ηλικιωμένο πατέρα μου 89 ετών στη Παύλου Μελά περίπου στις 6μμ, χθες Σάββατο, με μικροτραυματισμό στο χέρι κ μεταφορά του στο νοσοκομείο με το ΈΚΑΒ προληπτικά.

28 σχόλια

  • Ζούμε την μάστιγα των αδέσποτων και των σκυλόφιλων, δυστυχώς. Μαλώνεις κιόλας αν κατηγορήσεις σκυλί! Κατάντια!

  • Κι επειδή βλέπω αλλού τα κλασικά σχόλια φιλόσκυλων, το άρθρο είναι ξεκάθαρο. Και το kozan δεν μας συνηθίζει να λέει ούτε ψέματα ούτε ανακρίβειες. “ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ” λέει. Γκέγκε; Εγώ θα συμφωνήσω, γιατί το έχω δει και εγώ, ότι πολλοί ηλικιωμένοι προκαλούν τα σκυλιά. Είναι γνωστό ότι οι ηλικιωμένοι γίνονται και πάλι μωρά. Είναι γνωστό επίσης ότι υπάρχει περίπτωση, το σκυλί να θυμάται κάποια επίθεση που δέχτηκε από ηλικιωμένο με μαγκούρα και μετά τα επιτίθεται σε άλλον ηλικιωμένο που τυχαίνει να κρατάει μπαστούνι. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι παρά πολλοί σκυλόφιλοι που βγάζουν βόλτα τα δεσποζόμενα σκυλιά τους κρατάνε μαγκούρα και διώχνουν τα αδέσποτα. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ένα. Υπάρχει πρόβλημα!! Και εάν στους σκυλόφιλους αρέσει αυτή η κατάσταση, να κυκλοφορούν τόσα αδέσποτα στις πόλεις σαν ζωντανά-νεκρά, εμένα δεν μου αρέσει. Θα προτιμούσα να είναι όλα σε καταφύγια προστατευμενα με στέγη και φαγητό. Αλλά αυτό θέλει χρήμα. Και επειδή δεν έχει χρήμα, έχουν κρυφτεί όλοι πίσω από έναν γελοίο νόμο. Και έχουν βάλει τους σκυλόφιλους να υπερασπίζονται με πάθος αυτόν τον νόμο έκτρωμα, τα αποτελέσματα του οποίου ζούμε καθημερινά.

    • Συμφωνώ απόλυτα έτσι ακριβώς!! Ταιζω κάποια αδέσποτα όσο αντέχει η τσέπη Μ,, πίστεψέ θα ήθελα να μην χρειάζεται να ταιζω και να μην υπάρχουν καθόλου αδέσποτα όπως όλες της χώρες

      • Θα συμφωνήσω! Κ εσείς όμως όταν τα ρίχνετε τροφή καλά κάνετε γιατί πρέπει να ζήσουν και αυτά όμως όπου ρίχνουν τροφή μαζεύονται πολλά σκυλιά και μετά γίνεται χαμός πάλι. Αγέλη ολόκληρη κυκλοφορεί στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής γιατί βρίσκουν τροφή. Δεν τολμάει να βγει κανείς από το σπίτι του πόσο μάλλον τα παιδιά να παίξουν. Καλό θα ήταν τα μαζέψουν σε ένας προστατευμένο μέρος και να έχουν και τροφή και νερό και ότι άλλο χρειάζεται.

    • Η ΕΕ δίνει λεφτά για την περισυλλογή και φροντίδα των αδέσποτων. Το θέμα είναι που πηγαίνουν αυτά τα λεφτά!!

      • Αφού βλέπουν ότι δεν γίνεται προκοπή με το να ταιζουμε στους δρόμους και με τα λίγα καταφύγια πού υπάρχουν.. πρέπει να γίνει αυτό π λέει ο φίλος πολλά καταφύγια σε όλη την Ελλάδα στειρώσεις καλές συνθήκες για τα ζώα κ σε 10 15 χρόνια θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα…αλλά μάλλον τους βολεύει κάτι μένει στην τσέπη σε κάποιους από τα κονδύλια από την ΕΕ,,κ οι άλλοι συνεχίζουν να ψηφίσουν κομμάτικα που πάμε ρεεε

    • Δεν πας καθόλου καλά μου φαίνεται, ηλικιωμένοι να κτυπουν σκυλιά; Είσαι καλά; Αυτά ότι δεν είσαι φιλοσκυλος αλλού. Μια χαρά είσαι.

    • Απ’ότι θυμάμαι και άλλη φορά ξαναγραψες το ίδιο σχόλιο δήθεν για ηλικιωμένους που με την μαγκουρα κτυπουν τα σκυλιά. Και θα σου απαντήσω όπως και πρώτα. Και πράσινα ανθρωπάκια έχω δει να τα βαραν με τα λέιζερ. Καλά δεν βρήκες τίποτε άλλο να πεις; Μπούρδες;

  • Όποιος θέλει να λέγεται υποψήφιος δήμαρχος να μας πει τι θα κάνει για το τεράστιο πρόβλημα, οποίος δεν έχει λύση απλά δεν ψηφίζεται. Να βγουν να δεσμευτούν για την επίλυση του θέματος.

    • ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑ.

  • ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΕΊΝΑΙ κ. ΒΟΡΙΔΗΣ Ο ΠΟΛΥΞΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΊ ΜΕ _30.000_€ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΕΊ ΣΚΥΛΟ.Ο ΠΑΘΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΆΛΛΕΙ ΜΉΝΥΣΗ. ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΈΡΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΙΤΗΡΗΤΑ ΖΩΑ, ΓΙΑ ΠΡΌΛΗΨΗ ΖΗΜΙΩΝ. ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

  • Ξέρω ότι ίσως είναι λίγο άσχετο το σχόλιο μου γιατί αφορά το κουρί Κοζάνης θα ήθελα να πω και όχι μόνο εγω αλλά και πολύς κόσμος που πηγαίνει αυτό το διάστημα για 4 κουταβάκια αδέσποτα Αυτά κυκλοφορούν αδέσποτα είναι μικρά και κάποια στιγμή εννοείται ότι θα μεγαλώσουν και θα υπάρχει θέμα. Νομίζω ότι η υπηρεσία του δήμου πρέπει να πάει να τα πάρει?

    • Εσύ πρέπει να είσαι και πολύ ταγαρι!! Κατέβαινε στην πλατεία ο ηλικιωμένος από το πεζοδρόμιο της Π.Μελσ. Απορω εσυ πως γράφεις εκτός φυσικού σου περιβάλλοντος!!!

      • Άστο φίλε Ακ, μην προσπαθείς να βγάλεις νόημα με τον συγκεκριμένο,φιλόσκυλος λέει,αλλά μόνο μίσος πρέπει να έχει, αν αγαπούσε πραγματικά δεν θα έλεγε τέτοιες π…..ες Το φυσικό περιβάλλον ενός σκύλου είναι εκεί όπου το αγαπάνε και έχει τροφή και στέγη ακούς; Αλλά τζάμπα μιλάω θα μου πεις

  • Φταίει ο ανύπαρκτος Μαλουτας που πρέπει να φύγει 8 Οκτωβρίου δια πάντως από τη δημοτική αρχή …Η ανυπαρξία στο μεγαλείο της ούτε κολυμβητήριο ούτε χόρτα ούτε σκυλιά Μόνο φωτογραφίες ο Σταύρος Παράβας

  • Το ίδιο συνέβη και το πρωί του Σαββάτου έξω από το public χωρίς λόγο αδέσποτο επιτέθηκε σε άτομο . Ευτυχώς που υπήρχε κόσμος και το απομάκρυνε.Το τονίζω χωρίς λόγο. Για αυτούς που θα προστρέξουν να πουν την ηλιθιότητα τους.Πιθανων μιλάμε για το ίδιο τετράποδο το οποίο θα πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί πριν κάνει μεγαλύτερη ζημιά.ΑΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑ.

  • Ρίξτε τροφή στο δημαρχείο να πάνε τα αδέσποτα εκεί μπας και αναστηθεί απο τον λύθαργο ο δήμαρχος και καταλάβει τι του γίνεται με τα αδέσποτα!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.