kozan.gr: Έφτασε η ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού κέντρου Βελβεντού και ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της (Φωτογραφία)

6 Αυγούστου 2023
08:24

 

Έφτασε η ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού κέντρου Βελβεντού και ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα παραμείνει στο Βελβεντό μέχρι της 13/08.

2 σχόλια

  • Ποτέ δεν ειπώθηκε απο πλευράς Βελβεντού ποιός βοήθησε δίνοντας το πράσινο φώς στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού,στο να έρχεται η ομάδα για προετοιμασία στο Βελβεντό.Ποτέ και από κανέναν.Προσωπικά τον γνωρίζω, αλλά άλλοι πρέπει να τον πούνε έστω και τώρα μετά από πολλά χρόνια ένα ευχαριστούμε.

  • Πότε έχει προπονήσεις να έρθουμε. Να πως έρχετεαι κόσμος σε μία περιοχή

    Με καλές αθλητικές εγκαταστάσεις που θα χρησιμοποιηθούν κ από πολίτες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.