Ενεργοί Πολίτες Εορδαίας: “Αλήθεια ο ίδιος δεν ενοχλείται από αυτήν την άσχημη εικόνα;”

6 Αυγούστου 2023
10:10

Πριν μερικές μέρες οι δυο συνδυασμοί στον Δήμο Εορδαίας που συνδημαρχεύουν κ. Πλακεντάς και κ. Καραβασίλης ανακοίνωσαν την εκ νέου συνεργασία τους και στις επόμενες εκλογές. Δεν θα σχολιάσουμε την επιτυχημένη ή όχι συνεργασία τους, εκείνο που θα σχολιάσουμε είναι ετούτο.. Πως στο κέντρο της πόλης Πτολεμαΐδος στην στοά της οδού Νοσοκομείου (λίγο μετά την στοά, στην έξοδο της), την άθλια εικόνα που βλέπουμε στις τρεις φωτογραφίες που δημοσιοποιούμε. Τα σκουπίδια κοντεύουν να φτάσουν στον 1ο όροφο παράπλευρης πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το γραφείο του βουλευτού της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου. Αλήθεια ο ίδιος δεν ενοχλείται από αυτήν την άσχημη εικόνα;;;; ή μήπως δεν θέλει να παρατηρήσει τον πρώην συνεργάτη του Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Πλακεντά;;; Που παραδόξως και το ορμητήριο της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Πλακεντά στον ίδιο χώρο περίπου ήτανε, μιας και τον χώρο διαχωρίζει μόνον ένας τοίχος…. Όμως όταν ο χώρος ήταν κατάστημα καφέ, σε αυτόν πολύ τακτικά έπινε το καφεδάκι του και ο κ. Καραβασίλης!!! Βρε πως να ερμηνευτούν όλα αυτά μαζί;;
Σκουπίδια και υποψήφιοι;;; Σκέψεις για τους σκεπτόμενους ψηφοφόρους του Δήμου Εορδαίας.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
06-08-2023 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

 

12 σχόλια

  • Αγαπητοί ενεργοί πολίτες βρείτε κάτι άλλο να πείτε ο χώρος είναι ιδιόκτητος απευθύνεται λοιπόν τις ευθύνες στους ιδιοκτήτες εσείς τους ξέρετε καλύτερα αφού είστε Εορδαιοι(ΥΓ)Για όσους δεν ξέρουν είναι ακαλυπτος οικοδομής.

  • Ενεργοί πολίτες Εορδαίας. Μία παρέα 3 ατόμων που έχει εμμονή με τον Πλακέτα γιατί δεν στηρίζει τις παραλογιες τους. Σας καταλάβαμε κύριοι.

  • “Τα σκουπίδια κοντεύουν να φτάσουν στον 1ο όροφο…” Η φράση αυτή τα λέει όλα και αποκαλύπτει ότι ο σκοπός της ανάρτησης είναι η δημιουργία εντυπώσεων.
    Ό,τι να ‘ναι ο συντάκτης του κειμένου. Αυτοί οι λεγόμενοι “Ενεργοί Πολίτες Εορδαίας” ποιοι είναι; 671 μέλη έχουν στη σελίδα τους στο Facebook. Μήπως με τέτοιες αστείες αναρτήσεις προσπαθούν να αυξήσουν τους followers ή απλά προφανέστατα εξυπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες;;;

  • Μάθατε όλοι τις πολιτικές σκοπιμότητες και τις κοπανάτε όπου θέλετε, ας μαζευτεί αυτό το χάλι και όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.

  • Προς ενημέρωση σας κύριοι ,ο χώρος θα καθαριστεί ,όχι γιατί το λέτε εσείς ,μάθατε ότι μάλλον εκεί θα εγκατασταθεί το εκλογικό κέντρο της Ενωμένης Εορδαίας .και προσπαθείτε να δημιουργείται εντυπώσεις,…

  • Καταρχάς ένα μέρος του χώρου αυτού είναι ο ακάλυπτος της πολυκατοικίας ενός εκ των μελών σας. Είναι υποχρέωση του να τόν έχει καθαρο και δεν είναι υποχρέωση του Δήμου. Φωτογραφία κλπ για λαϊκισμό καλά είναι.

  • Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα της οργάνωσης αυτής; Κάποια σελίδα στο Facebook, που να μπορούμε να δούμε τα μέλη της; Γιατί υπάρχει κάποιου είδους ανωνυμία; Θα ήθελα να ξέρω ποιοι είναι μέλη της, γιατί διαβάζω πάντα τα θέματα που θίγει σε τοπικές ιστοσελίδες και δεν μπορώ να πω ότι είμαι και ενθουσιασμένος..

  • ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
    Επειδή πολλά λέγονται πολλά γράφονται αλλά κυρίως σχολιάζονται χωρίς να έχουμε μνήμη και ευθύνη σε όσα λέμε, είμαι υποχρεωμένος ως Πρόεδρος επί δύο συνεχείς θητείες στην ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ να διευκρινίσω αλλά και να ενημερώσω:
    1ον Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ιδρύθηκε το έτος 2008 και έπαψε την λειτουργία της τον Γενάρη του 2016. Οι όποιες προτάσεις, ανακοινώσεις, σχολιασμοί σε όλη την θητεία της προεδρίας μου (2011-2016) έφεραν την υπογραφή του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ διατηρούσε blog και είχε ανεγνωρισμένο και καταστατικό και domain το οποίο και πληρωνόταν κατ’ έτος στον σχεδιαστή και μέλος της ΚΙΝΗΣΗΣ κ. Βασιλειάδη Αλέξανδρο, και ο οποίος ως φυσικός ιδιοκτήτης του Domain το οποίο ήταν http://www.eordaia.gr μετά την παύση λειτουργίας της ΚΙΝΗΣΗ έβγαλε σε πώληση.
    Η σελίδα που υπήρχε στο facebook, εξακολουθεί να υπάρχει και να υπο-λειτουργεί σύμφωνα με την τελευταία απόφαση της Γ.Σ. της ΚΙΝΗΣΗΣ από τον υποφαινόμενο και για όσο διάστημα είμαι σε θέση να το κάνω. Οποιαδήποτε άλλη ονομασία που έχει κάποια ομάδα ή συλλογικότητα με ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και παραλλαγές της δεν έχουν σχέση με την παλιά. Πιθανόν κάποιοι επιτήδειοι να υιοθέτησαν ή υιοθετούν ΤΩΡΑ τις ΤΟΤΕ προτάσεις και θέσεις μας και προσπαθούν να τις οικειοποιηθούν, δεν μας πειράζει, ίσως ο σπόρος που ρίξαμε τότε να έπιασε τόπο.
    2ον Η πρωτομφανιζόμενη προχθές αν και όπως βλέπω στο σήμα της έχει ημερομηνία 13-05-2021 κίνηση, με την επωνυμία ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ και τους βλέπουμε στο facebook δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με την ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.
    3ον Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ στην οποία συμμετέχω δημιουργήθηκε όπως έχει αναφερθεί από την αγωνία των ατόμων που την ξεκίνησαν για να αλλάξει κάτι στον τόπο μας και να υπάρξει ανάπτυξη και αφορμή στάθηκε η πρόταση για την νέα σιδηροδρομική γραμμή Αλβανίας – Θεσσαλονίκης, αλλά και της ανάπτυξης του σιδηροδρομικού και οδικού δικτύου στην Δυτική Μακεδονία. Το ότι υπάρχουν και άλλες συλλογικότητες υπό την ονομασία π.χ. Πρωτοβουλία ενεργών πολιτών Εορδαίας κατά των ανεμογεννητριών ή ενεργοί πολίτες για ελεύθερα βουνά κ.τ.λ. δεν έχουν καμιά σχέση με την Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
    Ελπίζω ότι λύθηκαν πολλές απορίες και από εδώ και μετά να σταματήσει η λάσπη και η διαστρέβλωση των γεγονότων.
    Σας ευχαριστώ για την ανοχή σας
    Νικόλαος Χρ. Κωτίδης
    Πρώην πρόεδρος της
    ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
    ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ
    ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
    Πτολεμαΐδα 07-08-2023

  • Ποιος έδωσε την άδεια λειτουργίας για εστίαση πριν γίνει αυτό το χάλι ?
    Πως ήταν πριν αυτός ο χώρος ?
    Θα το καθαρίσει ο Πλακεντάς γιατί θα κάνει πολιτικό γραφείο,αλλά γιατί δεν υποχρεώνει αυτούς από τους οποίους νοικιάζει το πολιτικό του γραφείο να το κλείσουνε ουτως ωστε να μην ειναι ο ακάλυπτος χώρος κοινόχρηστος οπως κάποια παπαγαλάκια τοποθετούνται ? Αλλά ξεχασα ο κ Δήμαρχος καθαρίζει μόνο τις αυλές των κολλητών του ………….

  • ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ …. ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΩΛΗΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑ ΑΝΗΛΙΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΞΕΓΝΟΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ …. ΔΕΝ ΛΕΩ ΩΡΑΙΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ…..
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΝΤΩΝ…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.