Π. Κουκουλόπουλος: Πιο κυνική ομολογία αποτυχίας δεν υπάρχει

6 Αυγούστου 2023
17:53

 

Πιο κυνική ομολογία αποτυχίας δεν υπάρχει.

 

27 σχόλια

  • Ίδιοι είστε. Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Αποτυχημένοι οι άριστοι του Μητσοτάκη, το ίδιο αποτυχημενοι και εσείς.

  • Όταν συγκυβερνουσατε;ήταν Άγιος,εξάγγελος ο
    εθνικός γελωτοποιός,τωρα;ανάγιος και δυσάγγελος!

    • Μέρες είχες να φανείς δάσκαλε που δίδασκες , να γράφεις πιο συχνά γιατί με τόση ζέστη χρειαζόμαστε μια νότα δροσιάς και γέλιου .

    • Αν εσυ εισαι δασκαλος εγω ειμαι πιλοτος.Αφου σε προκαλουν οτι δεν εισαι δασκαλος γιατι δεν απαντας;που υπηρετεις;

  • Άσε μας ρε κουκουλοπουλε ψήφισες συνταξη στα 74 και μας το παίζεις εργατοπατερας. Η ντροπή ντραπηκε με αυτά που λες

    • επειδή δεν φταις εσύ που δεν ξέρεις να διαβάζεις γιατί προφανώς δεν έχεις τελειώσει ούτε το δημοτικό, μην απελπίζεσαι υπάρχει και το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας και έλα να σχολιάσεις πάλι σε λίγα χρόνια !

  • Πάρη ο φίλος σου Μαλούτας διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Άδωνη. Άλλωστε κανείς μας δεν ξεχνάει το γλυκό χαμόγελο του Μαλουτα στον Μητσοτάκη στη ΖΕΠ.

  • Οι συριζαιοι και οι πασοκτσηδες δεν μπορειτε να το παρετε αποφαση οτι ο λαος μιλησε παλι προσφατα και ειπε ΝΔ 41 ΤΣΙΡΙΖΑ 17,8 ΠΑΣΟΚ 12% !!! Αλλα εσεις συνεχιζετε την καταστροφολογια και την μιζερια,μετα ομως μην απορειτε που ο μητσοτακης σας λεει καλως τα παιδια καλως τα 3-0!!!!!

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει που προτρινοντας συνεργασία , σας περασε από την κολυμβήθρα του και σας ξέπλυνε από τα κρίματα σας ..! Κι έτσι αφού αθώωσε τον πρωταίτιο της φτωχοποίησης της χώρας δλδ το ΠΑΣΟΚ , έτσι αθωώθηκε και ο συνεργός Ν Δ Μητσοτάκης που μαζί συγκυβερνήσαμε την περίοδο των μνημονιακών εγκλημάτων φτοχοποιησης των Ελλήνων πολιτών .!
    Τώρα κάνετε δήθεν αντιπολίτευση.αλλά μαζί τα φάγατε.!!!

  • Αν για σενα Πάρι το πρόβλημα είναι η αποτυχία, για μας τους νέους είναι πως τα καλοκαίρια θα κάνουμε στους Νότιους τα γκαρσόνια και το χειμώνα τους χαμάληδες της εύφορης γης τους.
    Αλλά εσύ τι ανάγκη έχεις. Βουλευτική αποζημίωση και ίσως σε μια νέα συνεργασία με τη ΝΔ υφυπουργος του Άδωνι, για να έχει επιτυχία.

  • Μίλησαν και οι Σαμαροβενιζέλοι που μοίραζαν απολύσεις και διαθεσιμότητες εκπαιδευτικών, δημοτικών αστυνομικών κ.α. Αυτοί νομίζουν είμαστε όλοι ίδιοι και ξεχνάμε.

  • Αν έχετε λίγη τιμιότητα (τσιπα το λέμε απλά) κύριε κουκουλοπουλε ζητήστε δημόσια να πληρωθούν τα χρέη της Ν Δ και του ΠΑΣΟΚ που αγγίζουν περι τα 900 εκατομυρια. !
    Αλλοιως είναι υποκριτικό θράσος να μιλάτε για τους ελληνες εργαζόμενους που τους καταντήσατε δυστυχείς οταν συγκυβερνούσε δε με τη ΝΔ σφου διώξατε στην ξενιτιά πάνα από 500 χιλ νέους.!

    • Εσεις οι συριζαιοι που μιλατε για τα χρεη του πασοκ πειτετα στην τζακρη την ξενογιαννακοπουλου τον κουρουμπλη τον ραγκουση τον τζουμακα κτλ κτλ!!! Αυτοι αν δεν κανω λαθος στον τσιριζα ειναι εδω και αρκετα χρονια,τι δεν ειναι? Το μισο υπουργικο συμβουλιου του τσιπροκιο ηταν πασοκαρα!!!!

  • Οι Λοβέρδος Φλωρίδης πήγαν ήδη στους ομοίους σας κι εσυ κανεις πως τάχα αντποκιτευεσαι το Γεωργιάδη.
    Όλη την προεκλογική περίοδο τα ρίχνατε όλα τα κακά στο ΣΥΡΙΖΑ, που τον ταυτίζατε με ψευτιές μέ τη Ν Δ , ενώ εσείς συγκυβερνησατε και μας χρεοκοπήσατε .!

  • Εσεις οι συριζαιοι που μιλατε για τα χρεη του πασοκ πειτετα στην τζακρη την ξενογιαννακοπουλου τον κουρουμπλη τον ραγκουση τον τζουμακα κτλ κτλ!!! Αυτοι αν δεν κανω λαθος στον τσιριζα ειναι εδω και αρκετα χρονια,τι δεν ειναι? Το μισο υπουργικο συμβουλιου του τσιπροκιο ηταν πασοκαρα!!!!

  • Πράγματι και το Κουλη και το δεκανικι του που εχετε γινει και με την βουλα πλεον ειστε οτι πιο αποτυχημενο υπαρχει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.