Εορδαία: Θέμα χρόνου η πλήρης κυκλοφορία του τμήματος μεταξύ Πτολεμαΐδας – Δυτικής Εορδαίας

7 Αυγούστου 2023
11:41

Κατεδαφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα το επικίνδυνο οίκημα στο τμήμα του δρόμου, μεταξύ της Περιφερειακής Οδού της Δυτικής Εορδαίας και των Οδών Διοικητηρίου – Γράμμου, διευκολύνοντας την μετακίνηση των οχημάτων και των οδηγών προς και από τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Μουρικίου και της Βλάστης, ενώ  είναι θέμα χρόνου η πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων  Νίκο Φουρκιώτη έχει γίνει διάνοιξη και διαπλάτυνση της οδού, καθώς και η χαλικόστρωση, ενώ την τρέχουσα εβδομάδα θα πέσει πιθανότατα άσφαλτος, οπότε και θα δοθεί σε πλήρη  κυκλοφορία

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-

3 σχόλια

  • Η οδος εκεινη(η ευθεια απο κομβο σε κομβο)για οσους δε γνωριζουν λεγεται Δ’ΤΟΜΕΑΣ και φυσικα εχει και αριθμους και οχι περιπφερικη.

  • Δήμαρχε κάποια στιγμή δεν πρέπει να αφαιρεθούν και οι φωτεινοί σηματοδότες και να δημιουργηθούν κυκλικοί κόμβοι;;;;; Για να πας από την είσοδο της πόλης προς τα χωριά του Μουρικίου συναντάς τρεις φορές φανάρια. Σε δρόμο που δεν έχει πολύ κίνηση. Δεν υπάρχει λόγος. Περιμένουμε κάθε φορά πόσα λεπτά και δεν περνάει ούτε ένα αυτοκίνητο. Γι αυτό σε όλη την Ευρώπη έχει καθιερωθεί ο κυκλικός κόμβος. Κάντε κάτι……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι