Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας: Κάλεσμα σε εθελοντική αιμοδοσία

7 Αυγούστου 2023
12:41

 

Από την στιγμή που δημιούργησε την τράπεζα αίματός του, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας προσπαθεί να διοργανώνει και να συμμετέχει σε εθελοντικές αιμοδοσίες έτσι ώστε να ενισχύονται τα αποθέματα σε αίμα.Οι ανάγκες είναι πολλές και ειδικά τώρα το καλοκαίρι εμφανίζονται αυξημένες.

Ανταποκρινόμενοι στις εκκλήσεις των νοσοκομείων και του Σωματείου Σπάρτακος, καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου μας να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 8 Αυγούστου στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

Ο Πρόεδρος

Πέτρος Τσιάρας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο στον όμιλο. Πάντα τέτοιες προσπάθειες κοινωνικού ενδιαφέροντος. Απλά η απόρία είναι εάν πρέπειν να μετονομαστεί σε Όμιλο Αιμοδοσίας Πτολεμαΐδας, γιατί για τέννις δεν σας κόβω να ασχολείστε καθόλου ή να σας ενδιαφέρει να μαθει κανένα παιδί

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι