O Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας για την επιστολή Κολοβού: “Επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαίωματός μου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και για την προστασία του Δήμου Κοζάνης”

7 Αυγούστου 2023
13:14

Δήλωση του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα:

«Στο δρόμο προς τις εκλογές, οι δημοσιολογούντες της περιοχής επιλέγουν να μετέρχονται συκοφαντίες και ψεύδη για να υπηρετήσουν την προσωπική τους σκοπιμότητα.

Οι έρπουσες φημολογίες και οι πομφόλυγες δεν δύναται να αποτελούν έρεισμα για δημόσια κριτική και ο κ. Κολοβός το γνωρίζει. Επιλέγει όμως να στηριχθεί σε ψεύδη με προφανή στόχευση.

Προσωπικά θα ήθελα να γνωστοποιήσω σε όλους τους συμπολίτες μου, πως τα αναφερόμενα στο σχετικό άρθρο για εμένα και την οικογένειά μου είναι απολύτως ανακριβή από την πρώτη έως την τελευταία λέξη και προϊόν φαντασίας. Είναι προφανές, ότι κάποιοι κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια.

Επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαίωματός μου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και για την προστασία του Δήμου Κοζάνης και των πολιτών του».

 

κ. Λάζαρε Μαλούτα, λοιποί υποψήφιοι, ζητούνται εξηγήσεις! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)

28 σχόλια

    • Μαλουτακια τέλος

      ΔΗΠΕΘΕ
      Κολυμβητήριο
      Φωτοβολταϊκά
      Ανεργία
      Υποβάθμιση

      Αλλά κυρίως η χρησιμοποίηση του Δήμου Κοζάνης για την εξυπηρέτηση προσωπικών και οικογενειακών συμφερόντων

    • Τώρα το κατάλαβες; Βασιλικότεροι του Βασιλέως είναι εδώ και χρόνια οι ΠΑΣΟΚοι. Μόνο τον Τσίπρα δεν αντέχουν να βλέπουν και να ακούν. Έχουν ερωτευτεί τους δεξιούς και τις πρακτικές τους.

  • Δήμαρχε, ως δημόσιο πρόσωπο, οφείλεις να απαντήσεις, γιατί υπάρχει και το προηγούμενο με τα φωτοβολταϊκά…

  • Τι θα πει επιφυλάσσομαι
    Προχωρά και κινήσουν τώρα νομικα αν είναι όπως τα λες,η απλώς παραπέμπεις το θέμα στις καλένδες γιατί κάτι θα ξέρει η άκουσε αυτός που τα εγραψε και άστο δύο μήνες θα περάσουν και ποιος θα θυμάται άμα ψηφισει

  • Δημαρχε, ασε τους δημοτες και το δημο στην ακρη.Αν προσωπικα νομιζεις πως σε ενοχλουν τα δημοσιευματα.οτι δεν ειναι αληθινα,κανε μηνυση.Τα καθε νομιμου δικαιωματος μας τα ειπαν κι αλλοι.

  • Όταν πονάει η αλήθεια για τα πάντα εδώ και χρόνια.
    Κολυμβητήριο
    Αδέσποτα
    Κακοτεχνίες
    Βρομιά παντού
    Διαλυμένες υπηρεσίες
    Παρατημένα χωριά
    Παρατημένα έργα
    Ρουσφέτια και φωτοβολταϊκά το μόνο που λειτουργεί σωστά στο Δήμο

    • Απο ολα οσα εγραψες εχω μια ενσταση…”βρωμια παντου”….εχεις παει σε αλλες πολεις;Η Κοζανη μπορει να εχει χιλια δυο στραβα (ασχημια, κακο ρυμοτομικο, ελαχιστο πρασινο εντος του οικιστικου ιστου), αλλα εναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ.Και οπου συναντας σκουπιδια (Ξενια, Κουρι κλπ) ειναι γιατι ορισμενοι ειναι απολιτιστοι και δεν μπορει ο δημος να τρεχει πισω απο τον καθε ανοητο για να του μαζεψει την γοπα λαι το πλαστικο του καφε.

  • Ακριβώς με τα ιδια λογια
    επιβεβαίωνες κ για τα φωτοβολταϊκά ,οτι δηλαδη δεν εχεις καμια σχεση κ οτι ολα που ακούγονταν ηταν συκοφαντίες.

  • Καλά τώρα φταίει ο Μαλούτας, για αυτά που γράφει ο Κολοβος; Επέλεξε σε προεκλογική περίοδο τι να μας πει; Ηθελε να υποβαθμίσει την προσπάθεια της μετατροπής της τηλεθέρμανσης σε πράσινη με ΑΠΕ και αναφέρθηκε στην καύση των σκουπιδιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Γιατί δεν αναφέρεται στον Περιφερειάρχη και στους Βουλευτές και αναφέρεται προσωπικά και επιλεκτικά μόνο στο Δήμαρχο ; Ο νοών νοείτο.

  • Αυτό το “επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα….” το γράφαμε παλιά σε κάτι υπεύθυνες δηλώσεις, γιατί δεν ξέραμε τι υπογράφουμε.. Χαχαχχχαχ

  • κ. Μαλούτα, τα πράγματα είναι πολύ απλά για όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα:
    Στο νέο νόμο για την απολιγνιτοποίηση (NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4872, ΦΕΚ A’ 247/10.12.2021, Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση, ρύθμιση ειδικότερων ζητημάτων απολιγνιτοποίησης και άλλες επείγουσες διατάξεις.), αναφορικά με τη χρήση των εκτάσεων των λιγνιτωρυχείων της ΔΕΗ ΑΕ στο άρθρο 29, παρ. 4 μεταξύ άλλων προβλέπεται: «…Οι εκτάσεις αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για άλλους σκοπούς δημοσίου συμφέροντος είτε εισφερόμενες κατά τις διατάξεις του παρόντος νόμου είτε παραμένουσες προς χρήση και εκμετάλλευση στη Δ.Ε.Η. Α.Ε., υπό την επιφύλαξη της παρ. 8 του άρθρου 156 του ν. 4759/2020 και σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους του ν. 998/1979 και εν γένει της δασικής νομοθεσίας για δραστηριότητες που αφορούν στην παραγωγή και αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας και ιδίως: α) Την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω Α.Π.Ε., β) την αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας, γ) τις εγκαταστάσεις παραγωγής πράσινου υδρογόνου, βιομάζας και παραγωγής ενέργειας από απορρίμματα.».
    Ο πιο πάνω νόμος ψηφίστηκε από τους βουλευτές της τότε συμπολίτευσης (Κων/νίδη Ε., Παπαδόπουλο Μ., Αμανατίδη Γ. και Βρυζίδου Π.), έγινε αποδεκτός χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση από τον περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Κασαπίδη Γ., στη δε εφαρμογή του εμπλέκεται εκ των πραγμάτων και η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ στην οποία εισφέρονται εκτάσεις των λιγνιτωρυχείων, μέλος του ΔΣ της οποίας είναι ο συντοπίτης και κατά δήλωσή του υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Τοπαλίδης Γ. Όλοι οι πιο πάνω οφείλουν άμεσα να πάρουν θέση στο επίμαχο θέμα, ώστε να μην καταντήσει η Δ. Μακεδονία η ..χαβούζα της χώρας και των Βαλκανίων για την παραγωγή ενέργειας από απορρίμματα. Εσείς κ. Μαλούτα θα πάρετε, επιτέλους, σαφή θέση για τα πιο πάνω; Οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν τις απόψεις σας για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που αφορά κυριολεκτικά τη μελλοντική τους παρουσία και επιβίωση στην περιοχή.

  • Όταν συκοφαντείσαι δεν επιφυλάσσεσαι αλλά κινείσαι δυναμικά. Στον πολιτικό λόγο απαντάς με επιχειρήματα, αποδείξεις κτλ. Αποδεικνύεις πως αυτά που σου προσάπτουν είναι ψεύδη και διεκδικείς το δίκιό σου. Απαντήσεις περιμένουμε και να είσαστε σίγουροι πως όταν λάμψει η αλήθεια ο ψευδόμενος δεν θα έχει πού να κρυφτεί. Τα υπόλοιπα είναι φληναφήματα και πομφόλυγες. Οψόμεθα!

  • ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΜΑΛΟΥΤΑ!

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ;
    ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΣΟΥ; Η ΑΥΛΗ ΣΟΥ;

    ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ!

    ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

    • Δεν λυπάμαι κανέναν σας γιατί τόσα χρόνια στηρίζετε ενώ γνωρίζετε ότι όλα τα πράγματα τα “κανονίζει” ο Παλάσκας και ο Μαλούτας..

  • ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΨΑΧΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.

    • Δεν χρειάζεται να ψάχνει ο ιδιος υποψήφιους: ψάχνυν γι’ αυτόν πολιτικό γραφείο της ΝΔ από Πτολεμαϊδα και πρωην πολιτικό γραφείο του Πασοκ από Κοζάνη. Ποιος είπαμε πως στηριζει το Μαλούτα;

  • Μαλούτα άιντε να φκιάις καμιά δ’λιά: στη Βιβλιοθήκη εργολάβος έσκαψε την προηγούμενη βδομάδα για να περάσει οπτική ίνα, αλλά παράτ’σεν τ’ς τρύπες ανοιχτές και τ’ν κοπάντ’σεν για Δεκαπεντάυγουστο! Θα τσακίσει κάνας του πουδάρι τ’!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι