kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Έτοιμος ο Κ. Παπανίκος για την εκλογική μάχη στο πλευρό του Γ. Αμαντίδη κι απέναντι στον Γ. Κασαπίδη

8 Αυγούστου 2023
11:05

Ο Γ. Αμανατίδης έχει “κλειδώσει” σημαντικό αριθμό υποψηφίων οι οποίοι είχαν πρωτοκλασάτο ή σημαντικό ρόλο στα γραφεία & δίπλα στους βουλευτές της ΝΔ Σ. Κωνσταντινίδη & Μ. Παπαδόπουλο, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως σε τοπικό επίπεδο μεγάλη μερίδα της κομματικής βάσης της ΝΔ έχει γυρίσει την πλάτη στον εν ενεργεία Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη. Ένας εξ αυτών ο Κ. Παπανικός, πρώην Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης, ο οποίος στήριξε ανοιχτά τον Σ. Κωνσταντινίδη, θα είναι υποψήφιος με τον Γ. Αμανατίδη διεκδικώντας την εκλογή του.

Η Χύτρα

43 σχόλια

  • Και τι πρέπει δηλαδή να κάνει ο Κωνσταντινίδης και ο Παπαδόπουλος; να τους πούνε μη πας; τι μας λέτε;

    παρεπιπτόντως όμως δεν έχω δει κανέναν που να είχε πρωτοκλασάτο ή σημαντικό ρόλο στο γραφείο & δίπλα στον Παπαδόπουλο που να στηρίζει ανοιχτά Κασαπίδη. Αυτό δεν το σημειώνεται βέβαια στα δημοσιεύματα, εκτός και αν έχετε δει εσείς και δεν το βλέπουμε οι άλλοι. Το σχόλιο είναι καλοπροαίρετο και παρακαλώ θερμά να το εξετάσετε και δημοσιογραφικά

    • Δηλαδή ο Ραφαηλιδης ο Μεταξάς και ο Μαματσιος δεν είναι κοντά στον Παπαδοπουλο

      Αλλά δυστυχώς πολλές φορές ότι μάς συμφέρει θυμόμαστε…

  • Ας μην ξεχνάμε πως ο νυν περιφερειάρχης ως κυβερνητικός βουλευτής το έπαιξε αντάρτης μη ψηφίζοντας νομοσχέδιο της τότε κυβέρνησης. Γι’αυτό το λόγο διαγράφηκε από το κόμμα. Για τους βουλευτές που σήκωσαν το βάρος των δύσκολων εκείνων χρόνων και αποφάσεων αποτελεί βασικό στοιχείο αφερεγγυότητας ενός πολιτικού.

    • Και του ζήτησαν να γυρίσει πίσω να βάλει πλάτη στα δύσκολα , και το έκανε το 2015 βγαίνοντας παλι πρώτος. Καποιο αλλο επιχείρημα ίσως ;

      • Για την αφερεγγυότητα δεν απαντάς. Δεν ψήφισε στη Βουλή αλλά επέστρεψε στο κόμμα που εφάρμοσε την πολιτική που δεν ψήφισε. Ο ορισμός του τυχοδιώκτη πολιτικού.

        • Τυχοδιώκτης ειναι αυτος που παζαρεύει και προαλείφεται για θέσεις επειδή δεν εξελέγη , τα αλλα ειναι οι γνωστές κακίες, οι οποίες δεν ειναι καλός σύμβουλος οταν πολιτεύεται κάποιος

  • ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ

  • Και τι θέλετε να μας πείτε κ. ΧΥΤΡΑ, με αυτό το σχόλιο??

    Πολύ περισσότερο με τις φωτογραφίες???????

    Έχουμε κρίση και μυαλό. Καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει.

    Έντιμο αγώνα μπορούν να κάνουν??

    Ρητορική ερώτηση…

    Ο Αμανατίδης περιφερειάρχης… Άλλο τι θ’ ακούσουμε..

    Μεγάλο πρόβλημα να μην μπορείς να διαχειριστείς την ήττα…..

    • Ενώ ο Κασαπιδης περιφερειάρχης σου φαίνεται ποιο λογικό; Κοίτα ποιοι έμειναν γύρω του. Ο ένας χειρότερος από τον άλλο. Κοίτα ποιος αντικατέστησε την Πουταχιδου στον πολιτισμό και βγάλε μόνο από εκεί συμπέρασμα.

      • Ποιος την αντικατέστησε? Δεν ειδαμε… αλλά δεν την είδαμε κιόλας να έχει και “γνώσεις” σε σχέση με τον πολιτισμό, την άυλη πολιτιστική κληρονομιά, την πολιτισμική ταυτότητα κλπ τι έκανε για τον “πολιτισμό”??

    • Κοιτα εχασες την ψυχραιμια σου.Οποιος θελει να κατεβει υποψηφιος κατεβαινει.Ποιος εισαι εσυ που θα το απαγορεψεις??Αν θελεις μην τον ψηφιζεις.Αυτο ειναι δημοκρατια.

    • Οι πολίτες κρίνουν, αξιολογούν και εγκρίνουν τους καταλληλότερους ,τους άξιους και ικανούς και όχι τους κομματικοτερους.Χαλαρωσε εξοργισμένη .Δεν θα τρώμε ότι πιάτο μας σερβίρει το κόμμα.Εκτος αυτού μας αρέσουν και οι τολμηροί.Αμανατιδη θα ψηφίσουμε με κλειστά μάτια.Το παιχνίδι κρίθηκε.

  • ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ

    • Δεν βλπγ την νδ να θελει να της παρει. Αμεσες διαφραφες ειπαν, αμεσες. Ακομη τιποτα χαχαχαχ μηπως η νδ στηριζει αμανατιδη;; Μηπως;;

  • Βρε που πάτε?? Είναι δυνατόν ο Κούλης να χάσει την Δυτική Μακεδονία? Το δικό του παιδί θα βγει και ότι διατάξει ο Κούλης θα γίνει… δηλαδή τα λεφτά στους κολλητούς των Αθηνών..
    Εμείς… δωρεάν μεταφορικά για να πάμε εργάτες στην Κρήτη!!

  • Κύριοι τις εκλογές δεν τις κερδίζουν κομματάρχες οι δήθεν κομματάρχες γραφείων βουλευτών κλπ, πρόεδροι ΔΗΜΤΟ (υποψήφιοι μόνοι τους … ΓΑΠ δίδαξες) τις κερδίζει ο κόσμος που γνωρίζει και κρίνει και μάλιστα του φέρνουν αλλεργία τα γραφεία των βουλευτών . Ο κόσμος θα δώσει την νίκη στο Γ Κασαπίδη όπως έκανε παντα .Αποτυχόντες βουλευτές δεν χρειαζόμαστε…

  • ΧΑ,ΧΑ σιγά μην ξαναψηφίσουμε κασαπιδη, απαράδεκτος ως περιφερειάρχης, αλαζόνας και υπερόπτης,σε λίγο τελειώνει και μαζί τού οι βολεμενοι αυλικοί.

  • ΚΑΜΊΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΎΛΟΥ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΙΝΙΔΗ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, ΝΑ ΣΥΣΤΉΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΓΚΡΑΤΕΙΣ. ΈΚΤΟΣ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΌΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΤΗΝ ΜΑΤΙΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΨΑΤΕ;

  • Μπραβο Κωστα. Οι αγώνες σου παντα για τον τοπο και την σοβαρη επιχειρηματικοτητα. Α σε τους αλλους να μιλανε για κοτουλες…

  • Κοζαν θελουμε και φωτογραφιες του προεδρου;?; της ΔΕΕΠ Κοζανης με τον Μιχαλη,υποψηφιος ειναι και αυτος με τον Αμανατιδη!!!!!

  • ΑΠό ότι καταλαβαίνω αφού βλέπουν τα τρολ του Κασαπίδη ότι ο Μητσοτάκης του γυρνάει την πλάτη στη στελέχωση του ψηφοδελτίου του τα έβαλε με τους Βουλευτές ρίχνοντας από τώρα την ευθύνη της ήττας του σε αυτούς. Ο ομιλών ψηφίζει Παπαδόπουλο βουλευτικά, τον πιστεύουμε και τον εμπιστευόμαστε. Τον νυν Περιφερειάρχη δεν τον εμπιστεύεται ΚΑΝΕΙΣ…Τι δεν καταλαβαίνετε? Ναι είμαστε με τον Παπαδόπουλο και απέναντι στον Κασαπίδη. Τιμή μας και καμάρι μας. Αμανατίδη προχώρα και μη καταλαβαίνεις τίποτα. Δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν τη συντριβή που έρχεται.

    • Αφού το παραδέχεστε εσείς οι ανώνυμοι φίλοι του ας βγεί και ο ίδιος ο Παπαδόπουλος να μας διαφωτίσει αν ισχύουν οι φήμες ότι ” Ναι είμαστε με τον Παπαδόπουλο και απέναντι στον Κασαπίδη.” όπως λές.

  • Θα δουμε ποσους σταυρους θα παρει κοντρα στη ΝΔ και να βγει δεν καταλαβε ποιος θα νε κυβερνηση τα επομενα 10 χρονια! Καλα ηταν τα μαρμαρα στο συνταγμα!

  • Όλα τα στελέχη του Μιχάλη Παπαδόπουλου είναι με τον Γιώργο Αμανατίδη.
    Όπως για Παράδειγμα ο Πρωην πρόεδρος της Τοπικής Κοζάνης η
    πρώην Πρόεδρος τοπικής του Βελβεντου και της Δεπ Κόζάνης.
    Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΕ

    • ο πρωην υπουργός υπεργείως στηρίζει τυπικά Κασαπίδη και υπογείως στηρίζει τον άλλον απ’ ότι φαίνεται…. δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει αλλιώς ότι τόσοι υποστηρικτές του πάνε υποψήφιοι με τον Αμανατίδη. Άλλωστε αυτός δεν τον παρουσίασε στον Μητσοτάκη το 2019? ή μήπως ξεχνάω?

    • Συγχαρητήρια στον Μιχάλη αν στηρίζει Αμανατιδη.Ξερει τι κάνει.Οσο τον στήριξε ο Κασαπιδης στις εκλογές.Μονος του τα προκάλεσε όλα.

      • να βγει να μας εξηγήσει ο κύριος Μιχάλης. Πάντως είναι πλέον προφανές αυτό που όλοι αναρωτιόταν. Ούτως η άλλως τόσα χρόνια υπέσκαπτε τον Κασαπίδη. Τώρα μάλλον αυτό γίνεται με proxy άνθρωπο που απλά ήταν ευάλωτος κι ‘πιέστηκε” να κατέλθει.

  • Να τοποθετηθούν οι βουλευτές-υπουργοι για τους φίλους τους που πάνε αντίθετα στην κυβέρνηση χρησιμοποιώντας τους ίδιους για διαφήμιση.Και να στηρίξουν ανοιχτά αυτούς που είναι μαζί με την κυβέρνηση.

    • ΠΩΠΩ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ.ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΑΝ ΝΔ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ.

  • Οι παραγοντισκοι βουλευτών τραγικοί … απλά. Διάλεξαν λάθος timing για ψευτομαγκιές. Δεν πειράζει θα χάσουν αφού πρώτα διαγραφούν … εξαιρετικα !!

    • Αυτό με τις διαγραφές πολύ μας φοβίζει ξέρεις.Εμεις να δεις πως θα διαγράψουμε και σας και τα κόμματα σας στην κάλπη.Κανε λίγο υπομονή!

  • ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ…ΕΛΕΟΣ…ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΣΕΒΑΣΤΟ…ΑΛΛΑ ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΙΑ…8/10 ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΤΡΟΛΑΚΙΑ…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΚΥΡΙΑΚΗ…

  • Δυστυχώς άλλη μια φορά η ΝΔ δεν αφουγκράστηκε την λαϊκή βάση στη Δυτική Μακεδονία…..και θα χάσει την Περιφέρεια…και δεν θα είναι άσπρο μπλε στον χάρτη (ανεξάρτητος προερχομενος από ΝΔ)….σκέτο άσπρο…μέγα λάθος η στήριξη του Κασαπιδη….δεν τραβάει πλεον

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.