Kozan.gr: Ακρινή Κοζάνης: Διαμαρτυρία κατοίκων, αυτή την ώρα (11:00π.μ), έξω από τα χωριό (στα απαλλοτριωμένα), με αφορμή τη σκόνη που σηκώνεται από χωματουργικές εργασίες εργολαβίας κατασκευής φωτοβολταϊκου, που “πνίγει”, λόγω και των ισχυρών ανέμων, κτηνοτροφικές μονάδες και τον οικισμό (Βίντεο)

8 Αυγούστου 2023
11:59

Ακρινή Κοζάνης: Διαμαρτυρία κατοίκων, αυτή την ώρα (11:00π.μ), έξω από τα χωριό (στα απαλλοτριωμένα), με αφορμή τη σκόνη που σηκώνεται από χωματουργικές εργασιες εργολαβίας κατασκευής φωτοβολταϊκου, που “πνίγει”, λόγω και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, κτηνοτροφικές μονάδες και τον οικισμό. Τι λέει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θ. Καζαντζίδης & ο τοπικός σύμβουλος της Κοινότητας Χ. Πουτογλιδης.

13 σχόλια

  • Πράσινη ανάπτυξη. Για ιθαγενείς μάς είχαν, μάς έχουν και θα μάς έχουν όσο καθόμαστε και τους κοιτάζουμε.

    • Απόλυτο δίκαιο των κατοίκων της Ακρινής ως προς την απαράδεκτη αντιμετώπιση τους και τη μη λήψη μέτρων από τους κατασκευαστές του Φ/Β, για την σκόνη. Όμως αυτό δεν έχει να κάνει με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (πράσινη ενέργεια ) που καθόλου δεν μολύνουν το περιβάλλον, κάτι που οι Ακρινιωτες για δεκαετίες το νοιωθουν στο πετσί τους καθώς καθημερινά βλέπουν απέναντι τους τα φουγάρα της ΔΕΗ να ξερνούν δηλητηριώδη αέρια σην τη σκόνη από τη λειτουργία των ορυχείων.

  • Φάτε εσείς τη σκόνη. Ο Σάκης πίνει τα κοκτέιλ στη Μύκονο στην υγειά σας. Σας κατανοεί όμως… Κι εκεί έχει αέρα.

  • Έγινε και η Ακρινή φαρ ουεστ-άγρια δύση, Κρανίου τόπος να ζεις γειά σου μαλούτα και κασαπίδη με την ανάπτυξη και τα έργα σου αποξήλωση όλα τα χωράφια και η εκτάσεις μόνο φωτοβολταϊκά

  • Όταν αυτό το χωριό έδωσε στο κυβερνών κόμμα 51%.Οταν αυτό το χωριό έβγαλε Το Δημοψήφισμα Πλειοψηφία υπέρ Μετεγκατάσταση.Τωρα τί χερετισματα λοιπόν στην εξουσία.. Από ψεύτικες υποσχέσεις και τίποτα άλλο από όλες τής κυβερνήσεις που είναι η Βουλευτές και οι τοπικοί άρχοντες.Λυπαμαι τους πολίτες της Ακρινής πού εξαπατήθηκαν απλά Με υποσχέσεις όταν δεν υπάρχει μία κοινή απόφαση υπέρ της Μετεγκατάστασης τέτοια αποτελέσματα θά έχουν όταν θά βάλουν όλα τά φωτοβολταϊκά πάνω Στης παλιές αποθέσεις του Νότιου πεδίο και το καλοκαίρι εκεί ο τόπος θά βράζει από την ζέστη Με 40 και 45.κιλισιου να δούμε ποιος θα αντέξει.. Ένα χωριό που εριμωνει όλοι η νεολαία φεύγει και σέ λίγα χρόνια θά είναι ένα χωριό φάντασμα 👻.. Τά αποτέλεσμα της Δυστυχώς δεν θα είναι καλά για τούς πολίτες της Ακρινής

  • Γιατί κράζετε ρεεε..άτομα της Ακρινής της ΝΔ πάνε με το Μαλουτα …άτομα που ήταν να κατέβουν με άλλο συνδιασμό τα στέλνουν από πολιτικό γραφείο της ΝΔ να πάνε όλοι στο Κοκαλιαρη…κ βγαίνουν κ κάνουν παράπονα???Δε ντρέπονται λίγο???Εκεί βγάζουν βουλευτικές ΝΔ….κ οι ίδιοι βγάζουν Δήμαρχο Μαλουτα κ τώρα πήραν γραμμή από Βουλευτή κυβερνών κόμμα να στηρίξουν οι μισοί Μαλουτα κ οι άλλοι Κοκκαλιαρη…δε ντρέπονται ???Αν είναι ΜαγκΕς όλο το χωριό…η να απέχει στις δημοτικές εκλογές….η να ψηφίσουν άτομο που θα πάει από τη ΝΔ για Δήμαρχο…..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ!!!!

  • Που είναι ο νέος υφυπουργός Μακεδονίας κ Θράκης που είναι υπέρ τής μετεγκατάστασης που ήταν κοντά Στους κατοίκους όταν τούς έλεγε έχετε δίκιο που εξαφανιστείκε σε ένα γραφείο στην Θεσσαλονίκη που είσαι Στάθη να σε δούμε τώρα τι θα λες που πήρες καρέκλα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.