Ο πρώην πρόεδρος της Δημοτικής βιβλιοθήκης Κοζάνης Βασίλης Παπαποστόλου κατά όλων αυτών που λοιδορούσαν και κατηγορούσαν τον Μαλούτα και πλέον τον στηρίζουν με πάθος

8 Αυγούστου 2023
18:29
Πόσο τραγικά λίγοι αποδεικνύονται όλοι αυτοί, που επί τόσα χρόνια, λοιδορούσαν και κατηγορούσαν τον κύριο Μαλούτα, ουρλιάζοντας πως “δεν πάει άλλο”, πως “η πόλη έχει γίνει άθλια”, πως “35 χρόνια οι ίδιοι”, πως “θα πάρουν σύνταξη με 35ετία από το Δήμο ” κι ένα σωρό… “ευγενικές και άκρως… τιμητικές” εκφράσεις για το νυν Δήμαρχο.
Οι ίδιοι άνθρωποι που (υποτίθεται) αγωνίζονταν να οργανωθούν σε ένα σχηματισμό που θα αλλάξει τη ροή του Δήμου, με πάθος και αγωνιστικότητα.
Οι ίδιοι άνθρωποι που εδώ και κάποιους μήνες σαμποτάρουν έμμεσα και άμεσα κάθε προσπάθεια αλλαγής.
Οι ίδιοι άνθρωποι που στηρίζουν πλέον με πάθος το νυν Δήμαρχο, προσδοκώντας στη νίκη του και στο (υποτιθέμενο τουλάχιστον) βόλεμα τους.
Οι ίδιοι άνθρωποι που προσπαθούν, με την ηλίθια δικαιολογία της “εμπειρίας” να παρασύρουν προς “τον νυν”, ανθρώπους που τόσα χρόνια πολεμούν αυτό το σύστημα στο Δήμο.
Οι ίδιοι άνθρωποι που δε διστάζουν ή δε θα διστάσουν να συμπορευτούν άμεσα με “το σύστημα” με κάθε τρόπο.
Εννοείται “για το καλό της πόλης”, που “ήδη είναι εξαιρετική, σύγχρονη και όμορφη”.
Αυτοί είναι η πέμπτη φάλαγγα του κυρίου Μαλούτα και της Ενότητας. Πάντα ήταν, αλλά τώρα δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.
Και ω του θαύματος…
Κανείς τους δεν ανήκει στο χώρο ούτε καν του κέντρου. Πόσο δε μάλλον κανείς τους δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ.
ΣΥΜΠΤΏΣΕΙΣ όλα αυτά. Προς Θεού.
Υ.γ: Όποιος αντέχει…συνεχίζει. Δύσκολο και εύκολο μαζί.
Υ γ2: Ο κύριος Λάζαρος Μαλούτας απλά κάνει τη δουλειά του. Οργανώνεται και “δέχεται” με χαρά τη βοήθεια εκ δεξιών.
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΊΟΥ: Δεν αναφέρομαι προφανώς στους “κεντροδεξιούς” που στηρίζουν το κύριο Δήμαρχο εδώ και καιρό και το έλεγαν και το λένε στα ίσια χωρίς φόβο. Δικαίωμα τους και απόλυτα σεβαστή η άποψη τους. Στα ίσια όμως και χωρίς φόβο όπως κάποιοι άλλοι που απλά… περίμεναν.

31 σχόλια

  • Όλα καλά, ένας Παπαποστόλου Προέδρος της Βιβλιοθήκης, που ευχαριστούσε το Δήμαρχο για τη μεγάλη τιμή που του έκανε άλλος ήταν;

    • Μια χαρά τα λέει ο κύριος Παπαποστόλου.Βοήθεια εκ των Δεξιών.Τι νερό πίνου αυτοί οι εκ Δεξιών.Σίγουρα το νερό της λησμονιάς.Μάλιστα ακούγεται σε συζητήσεις ότι ο ένας εκ Δεξιών υποψήφιος Δήμαρχος,δεσμεύει άτομα στον συνδυασμό του και στο τέλος θα αποχωρήσει.Δεν θα υποβάλλει υποψηφιότητα.Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση αυτών που τον στηρίζουν. Πάντως και λίγη σοβαρότητα στο χώρο της δεν βλάπτει.

    • ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΔΕ ΤΑ “ΣΤΡΑΒΑ” ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ!!!

    • Μήπως ξεχνάς τη δουλειά που έκανε αυτός ο άνθρωπος; Μήπως ξεχνάς πώς τον έδιωξαν νύχτα για να πάρουν εργολαβία τη Βιβλιοθήκη. Η μνήμη είναι καλό πράγμα…

      • Θα ήταν χρήσιμο να μας πεις ποιο ήταν ακριβώς το έργο σου στη βιβλιοθήκη. Και ποιες είναι οι αιτίες για τη δική σου κωλοτούμπα από υποστηρικτής του δήμαρχου να γίνεις πολέμιος του

        • Υποστηρικτής;;;;Γι’ αυτό δεν πατούσε ποτέ ο Μαλούτας στη Βιβλιοθήκη; Γι’ αυτό τον άφησαν μόνο χωρίς βοήθεια; Υποστηρικτής;;; Ωραίο. Ο μόνος που τους κοντράρει χωρίς να τους φοβάται. Μπράβο πρόεδρε

  • ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ…

  • ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ. ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.

  • Αντικειμενικός σε θέματα που καίνε, ξεκάθαρη αντιπαράθεση σε όσα δεν συμφωνεί . Αναμένουμε για τα τελικά αποτελέσματα, ο κόσμος θα κρίνει και θα ανταμειψει τους ικανούς. Κυριε Βασίλη βάλτε για δημαρχος!!!

  • ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΗ. ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΠΟΤΕ. ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ. ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΒΣ ΕΣΥ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ .

  • Ας σταθούμε όρθιοι. Αυτό επαφίεται στην ακεραιότητα του χαρακτήρα του καθενός, στην καρδιά από ατσάλι και στα ψυχικά αποθέματα του καθενός να καταψηφίσει τον Μαλούτα.

  • Ένας άλλος Παπαποστόλου ήταν που ευχαριστούσε τον Δήμαρχο για την τιμή που του έκανε να ορισθεί Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης, γιατί απλά έπεφτε και ο μισθός του Προέδρου !!!!

  • Mας έχεις βοηθήσει τόσες φορές. Τώρα θα σε βοηθήσουμε κι εμείς στις εκλογές. Είσαι άξιος κι έντιμος άνθρωπος. Όλοι το ξέρουν. Σου χρωστάμε πολλά κύριε Βασίλη.

  • Το ότι δε φοβάσαι και μιλάς πάντα σε κάνει διαφορετικό. Για πρώτη φορά στην Κοζάνη η Νέα Δημοκρατία δε θα κατεβάσει συνδυασμό. Τραγικό. Τα κατάφεραν οι μανδαρίνοι. Μπράβο ρε παιδιά. Βασίλη κάνε μια κίνηση. Σε εκτιμούν όλοι και ξέρουν το έργο σου. Και στη Βιβλιοθήκη και στην εταιρεία σου.

  • Απλά περιγράφει την λυπηρή πραγματικότητα. Η απαξίωση που επικρατεί δίνει τη δυνατότητα στον κάθε άσχετο να διεκδικεί θέση με αντάλλαγμα.

  • ΜΗΠΩς ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΊΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΝΑ ΚΑΤΈΒΕΙΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ; ΛΕΩ ΜΉΠΩΣ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΔΕ ΣΗΚΏΝΟΥΝ ΟΠΙΣΘΟΧΏΡΗΣΗ; ΣΕ ΠΈΝΤΕ ΜΕΡΕς ΘΑ ΈΧΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ. ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΆΣ. ΓΙΑΤΊ; ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ;
    ΜΑΖΊ ΣΟΥ..

  • Δήμαρχος. Μπορείς. Αξίζεις.
    Μην αφήνεις τους ανύπαρκτους να μπαίνουν μπροστά. Σ’ ευχαριστούμε πολύ για όλη τη βοήθεια που μας δίνεις κάθε χρόνο.

  • Μα δεν είπε κάτι εξωπραγματικό ούτε έθιξε τον κ.Μαλουτα σε κάτι….. αναφέρθηκε απλά σε αυτό που συμβαίνει στην δεξιά πολυκατοικία….

  • ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. 48η ΔΗΛ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΣ 48 ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.