prwtoselida


       

Κτηνοτρόφος από την περιοχή του Τριγωνικού εκφράζει το παράπονο του μέσω του kozan.gr: “Έχω απευθυνθεί στην Περιφερειακή και στη Δημοτική Αρχή αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση”

9 Αυγούστου 2023
17:45

Θα ήθελα μέσω της σελίδας σας να εκφράσω το παράπονό μου. Είμαι κτηνοτρόφος από την περιοχή του Τριγωνικού και διαθέτω περίπου 1800 γίδια. Έχω απευθυνθεί στην Περιφερειακή και στη Δημοτική Αρχή Σερβίων για να τις ποτίστρες οι οποίες είναι χαλασμένες αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση. Επίσης χρειάζεται να γίνει καθαρισμός στα φρεάτια δίπλα στις βρύσες. Πρέπει να στείλει ένα jcb η Περιφέρεια ή ο Δήμος Σερβίων για να καθαρίσει. Ελπίζω το αίτημά να εισακουσθεί μέσα από την σελίδα σας.

12 σχόλια

  • Τσάμπα φωνάζεις συνάδελφε τίποτε δεν θα γίνει γιατί οι άρχοντες έχουν άλλες προτεραιότητες…. μουσικές εκδηλώσεις και εφέ….αν είναι μόνο πρόβλημα το νερό ,θα την βρεις την λύση ….αλλά αν περιμένεις από μια ιστιοσελίδα πάλι σωθηκες…..τόσες φορές έχω πει το παράπονο μου για τον δρόμο και όλοι κουφοί είναι

    • Είναι κρίμα να θέλεις να κρατήσεις τον τόπο σου ζωντανό και να μην έχεις καμιά βοήθεια από τους περιφερειαρχες και τους δημάρχους οταν μέχρι προχθές έχουν πάρει τα καφενεία σβάρνα για πολλά υποσχόμενες εργασίες..ντροπή όλων αυτόν.. γιατί μιλάμε για ψυχές που από αυτές λοιπόν τις ψυχές επιβιώνουν οικογένειες! Όλες αυτές οι εργασίες που είναι προτεραιότητα και καθήκον των αρμοδίων για τον τόπο τους δεν κάνουν τίποτα..Αν λοιπόν δεν μπορείτε καλύτερα ας αναλάβουν αυτοί που είναι ΙΚΑΝΟΊ! Χορτάσαμε χαιρετούρες και εικονικές υποσχέσεις..

  • Προσοχή καί Σεβασμός στον πρωτογενή τομέα κτηνοτροφία και γεωργία, γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί και θά τη τούς ψάχνουμε!!!

  • Φίλε μου τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης σου αξίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
    Φτιαξ’τα μόνος σου και γραψ’τους όλους!

  • Μπράβο στις αρμόδιες αρχές που δεν μπορούν να λύσουν αυτά τα προβλήματα τι να πω!! Σε μια χώρα που η κτηνοτροφία παει να σβήσει είναι ντροπή!! Να μιλάμε για το αυτονόητο ,που θα πίνουν νέρο αυτά τα ζώα!! Να μην πούμε και για τους δρόμους πως πάνε στης δουλειές τους αυτοί οι άνθρωποι.. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΉ

  • Η αρμοδιότητα για τις ποτίστρες ανήκει στον δήμο. Ο δήμος το γνώριζε εδώ και πολύ καιρό.
    Είναι η δεύτερη καταγγελία κατά της δημοτικής αρχής Σερβιων, από σοβαρούς κτηνοτρόφους για το ίδιο θέμα, τις ποτίστρες.
    Η ευθύνη της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα του δημάρχου μεγάλη.
    Ας προσέχαμε όταν τον ψηφίζαμε.

  • Τα παραμύθια βγαίνουν στην φόρα. Που να τα πεις στις συγκεντρώσεις που ορμάνε οι “επιστήμονες” πάνω σου!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι