Η Αθανασία Χαρίση θα είναι υποψήφια με την Ενότητα

10 Αυγούστου 2023
12:01

Η Αθανασία Χαρίση θα είναι υποψήφια με την Ενότητα.

Η Νάνσυ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη.

Είναι κόρη του Γεώργιου Χαρίση και της Θεοδώρας Παπαγιάννη. Είναι μέλος οικογένειας μεγάλων ευεργετών και δωρητών (Χαρίσειον Ίδρυμα, Θεαγένειο Νοσοκομείο, Αγορά Χαρίση στη Βουδαπέστη).

Είναι εγγονή του πρώην δημάρχου της πόλης, Ιωάννη Παπαγιάννη.

Σπούδασε Αισθητική-Κοσμετολογία στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Νάκο και έχουν μία κόρη 2,5 ετών.

Σήμερα εργάζεται σε φαρμακείο ως αισθητικός.

Η ομάδα μας ενισχύεται με νέους ανθρώπους. Προχωράμε προς τις εκλογές του Οκτώβρη με τη νέα γενιά στο επίκεντρο!

2 σχόλια

  • Τουλάχιστο ο αείμνηστος παπαγιάννης στη εποχή του έκανε έργο με τα λίγα που υπήρχαν εκείνη την περίοδο Εσύ μέχρι στιγμής δεν έκανες τίποτα στην πόλη κακοτεχνίες παντού διαλυμένες υπηρεσίας υποδομές και πάρκα δεκαετίας του 70

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.