Δήμος Κοζάνης: Ξεκινά το έργο ασφαλτοστρώσεων στις Κοινότητες

10 Αυγούστου 2023
12:32

Ξεκινά το έργο ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Κοζάνης στις Κοινότητες, με στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών.  Η προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών έρχεται σε συνέχεια του έργου ασφαλτοστρώσεων σε 42 οδούς της πόλης της Κοζάνης.

Αναλυτικά, η σύμβαση του έργου «Συντήρηση δημοτικών οδών Κοινοτήτων» υπογράφηκε από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Δεληβάνης ΑΤΕΒΕ», την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023, στο Δημαρχείο. Παρόντες στην υπογραφή ήταν η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Μελετών, Νούλα Τουμπουλίδου, καθώς και ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων, Γιώργος Δουγαλής.

Το έργο αφορά στη συντήρηση – ασφαλτόστρωση οδών του δημοτικού οδικού δικτύου, εντός του αστικού ιστού  των Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης, στις Δημοτικές Ενότητες Κοζάνης, Αιανής, Ελίμειας, Δημητρίου Υψηλάντη και Ελλησπόντου.

Σημειώνεται, ότι η συμβατική δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 659.328,05 ευρώ, ενώ ο αρχικός προϋπολογισμός  του έργου ανέρχεται σε 1.240.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση είναι από το ΕΑΠ 2012-2016.

14 σχόλια

  • Θερμή παράκληση όσον αφορά για την ασφαλτόστρωση όχι μόνο στους κεντρικούς δρόμους αλλά και στα στενά που βγαίνουν στον κεντρικό!Σημείωση-Παρατήρη οι αρμόδιοι του δήμου Κοζάνης καλό θα είναι να ανοίξουν το κεφάλαιο με τους δρόμους και τα στενά καθώς σοβαρό πρόβλημα εντοπίζεται στα στενά γιατί κάποιοι δημιουργούνται παρεξηγήσεις αν είναι δημόσιος η όπως αναφέρουν κοινοτικός δρόμος,Ας υπάρχει μια σαφής απάντηση!

  • Και αφού έστρωσαν όλοι τήν κοζανη θυμήθηκαν και τα χωριά…. Βέβαια έχουμε ακόμα χρόνο για τις εκλογές. Βρε τις εκλογές τη μάς κάνουν άιντε ρα άιντε χωριάτες τον ψήφο σας και μετά γειά σας για αλλα πέντε χρόνια!!!!!!

  • Και το Πρωτοχώρι χρειάζεται ασφαλτόστρωση,τόσο ο κεντρικός όσο και οι δρόμοι εντός του χωριού.ενα μαύρο χάλι είναι παντού.

  • Δηλαδή στην Κοζάνη αυτή ήταν η χαρά μας? Πέριξ της βιβλιοθήκης οι δρόμοι ήταν στο πρόγραμμα για ασφαλτόστρωση!!! Τι έγινε δεν θα γίνουν τελικά? ΑΑΑ!!! και που είσαι Καλουτά πρώτα από τι Βατερό να ξεκινήσεις που είναι και κοντά. Τον κεντρικό δρόμο μόνο που μπαίνει από Αργυλο. Άσε τα στενά για την επόμενη φορά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.