Υπογράφηκε η σύμβαση «Μελέτη στατικής ενίσχυσης κτιρίων παλαιάς πτέρυγας και εξωτερικών ιατρείων/αναβάθμισης κτιριακών υποδομών του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης» προϋπολογισμού 2.734.417 ευρώ από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη

10 Αυγούστου 2023
12:35

 

Τη Σύμβαση Μελέτης «Μελέτη στατικής ενίσχυσης κτιρίων παλαιάς πτέρυγας και εξωτερικών ιατρείων/αναβάθμισης κτιριακών υποδομών του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης» προϋπολογισμού 2.734.417,23 ευρώ (με ΦΠΑ) υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης, ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Μπογιατζίδης και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «Μαμάτσειο» Δημήτριος Σιόλιος την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) – Ε.Π. «Δυτική Μακεδονία 2014-2020».

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η εκπόνηση των απαραίτητων αρχιτεκτονικών, στατικών,  ηλεκτρομηχανολογικών  και  περιβαλλοντικών μελετών για την ενίσχυση και αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.

Η Περιφερειακή Αρχή έχοντας πρώτο της μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας αξιοποιεί με σχέδιο τους Ευρωπαϊκούς Πόρους της Περιφέρειας, προκειμένου να παρέχει τις καλύτερες συνθήκες νοσηλείας και περίθαλψης στους Δυτικομακεδόνες. Οι επενδύσεις στις υποδομές υγείας  που συμβάλλουν στην εθνική, περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη έχουν τεθεί στο επίκεντρο σημαντικών αλλαγών με στόχο την αναβάθμισή τους.

18 σχόλια

  • γιατι τωρα κυριε κασαπιδη;μηπως γιατι ερχονται εκλογες; καθε μερα εξαγγελεις και ενα εργο ενω τα τελευταια 4 χρονια ησουν κυριολεκτικα απων

    • Και ο Μαλουτας τωρα θυμηθηκαν το ρολο τους και οι δυο.Θα παρετε ποδι ολοι σας.Που υποτιματε τη νοημοσυνη μας.Ο κοσμος ξυπνησε δεν τρωει κουτοχορτο.

    • Ότι θέλεις βλέπεις!
      Για ρώτα κανένα σχετικό, πόσο χρόνο χρειάζεται για να φτάσει μια τέτοια μελέτη στη δημοπράτηση;
      Έλεος πια! Έχει και ο λαϊκισμός όρια!

      • Έχεις δίκιο.Τοσα Χρόνια τίποτα και λίγο πριν ανοίξει η κάλπη σηκώνουν τα μανίκια όλοι και ξεκινάνε τα έργα.

  • Τα χρήματα για την καινούργια πτέρυγα και τα χρήματα τα οποία πρόκειται να δαπανήσουν θα αποτελούσε η Βάση για δημιουργία ενός πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.Ηδη στην ΖΕΠ έχουμε πολύ καλό κτίριο για το Πανεπιστήμιο θα μπορούσε κάλιστα να δημιουργηθεί Τμήμα Ιατρικής. Συγκεκριμένα στην Πτολαιμαιδα ήδη υπάρχει Τμήμα Μαιευτικής.Ας μην υποχωρούμε στα συμφέροντα των άλλων νομών αλλά του δικού μας νομού,νομού Κοζάνης.

  • Καλα τα εργα,αλλα χωρις γιατρους τι να τα κανεις;Να προκηρυξουν θεσεις γιατρων με μοριοδοτηση της εντοπιοτητας,γιατι οι ξενοι σκεφτονται ποτε θα φυγουν.

  • Βλέπω άγχος παιδιά πολύ άγχος .. ο περιφερειάρχης παράγει έργο… είτε σας αρέσει είτε όχι. Και αυτό στεναχωρεί από ότι φαίνεται … τους τεχνοκράτες που νοιάζονται ντε …για την ανάπτυξη στην Δυτική Μακεδονία.

    • χαχαχα εχεις πλάκα ρε φίλε,αλλά η πλάκα εις βάρος του τόπου τελείωσε.Θα έχετε αρκετό καιρό για βολλευ από δω και πέρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.