Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης 5 άτομα, σε περιοχές της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης κατά το πενθήμερο 05 έως 10 Αυγούστου, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

10 Αυγούστου 2023
14:18
Κανένα σχόλιο

 Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία, συνελήφθησαν το τελευταίο πενθήμερο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, συνολικά   -5- ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε τρεις (3) διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικότερα:

  • στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη την 05-08-2023 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας και του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 23χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη και -1- τρίφτης που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,
  • στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη την 05-08-2023 το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 43χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης  και
  • στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθησαν την 10-08-2023 τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, τρεις (3) ημεδαποί, μία 36χρονη γυναίκα και δύο άνδρες, ηλικίας 49 και 51 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, μικτού βάρους -26- γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Εορδαίας και Κοζάνης, αντίστοιχα, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, υποβλήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον και στο μέλλον.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.