Kαστοριά: Η Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη θα είναι υποψήφια με τον Γιώργο Κασαπίδη – Το μήνυμα του Περιφερειάρχη

10 Αυγούστου 2023
18:10
Αγαπητή Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη ευχαριστώ για την τιμή στο πρόσωπο μου. Με αγάπη για τον τόπο, ενώνουμε δυνάμεις και προχωράμε μπροστά.

43 σχόλια

  • ΧΑ,ΧΑ η κυρία έχει φαγωθεί με την κάθοδο του Αμανατίδη και του κορυφαίου αυτοδιοικητικού στην Καστοριά του Σαββόπουλου, πήρε σβαρνα τούς σταθμούς καί δεν σταμάτησε να κατηγορεί, είπε καί τό κορυφαίο αν της προτείνει ο πρωθυπουργός θα κατέβει με κασαπιδη, μάλλον τής το ζήτησε,ΧΑ,ΧΑ,η πολιτική “σφαλιάρα” πού θά εισπράξει στις εκλογές θα γελάσουμε για άλλη μία φορά, άλλωστε 2 φορές μπήκε υποψήφια με την ΝΔ καί τίς 2 φορές τελευταία βγήκε, εμείς ΝΔ είμαστε μια ζωή αλλά στις περιφερειακές δεν είμαστε πρόβατα, πάμε με τον Αμανατίδη για την δυτική Μακεδονία καί δεν θα μας επιβάλλει η Αθήνα ποιόν θα ψηφίσουμε.

  • Βρε κανδυλη εσύ δεν εκραζες πριν λίγο καιρό τον κασαπιδη με αναρτήσεις;;; Είναι δυνατόν να σε ψηφίσουμε επειδή στο είπε ο Μητσοτάκης;; Κάτσε να δεις και εσύ.

    • Αυλικοι του κασαπιδη θα τελειωσετε σε λιγο,ακου αποστατης,οταν διαγραφανε 2 φορες τον ανυπαρκτο που εισασταν;κασαπιδης τελος.

      • Για να τα ξεκαθαρίσουμε λιγο .. για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας. Ο Κασαπίδης πολιτικά έδωσε τη μάχη με τη ΝΔ όλες τις φορές και τις περισσότερες φορές ήταν πρώτος με σημαντική διαφορά. Ειναι ΝΔ. Ο Αμανατιδης ΝΔ έγινε το 2019 (ΠΑΣΟΚ ήταν ο άνθρωπος .. μόνιμα στην ΑΝΚΟ) βγηκε όταν πήρε 4 έδρες η ΝΔ. Το 2023 δεν βγήκε τι να κάνουμε .. και αυτός αποφάσισε να πάει κόντρα στη ΝΔ .. που τόσο αγάπησε …Τα περί συνέπειας λοιπόν ας μην τα κρίνουμε γιατί εκτίθεστε.
        Επειδή λοιπόν ο κοσμος ψηφίζει και αυτός που μπορεί να περπατήσει και να επικοινωνήσει με τον κόσμο ειναι ο Κασαπίδης αυτός και θα βγει.

        • …περασμένα μεγαλεία και διηγωντας τα να κλαίς…
          Θέλουμε το μέλλον μας πίσω. Είμαστε αναγκασμένοι να ψηφίσουμε Αμανατίδη. Απορώ γιατί η Ζεμπιλιάδου δε συντάσσεται με αυτόν να ισχυροποιηθεί η ομάδα.

          • Κάτσε να δούμε αν θα πάει ο Αμανατίδης 2η Κυριακή πρώτα.. Δύσκολο τον βλεπω

          • Γιατί δε φτάνουν οι καρέκλες για όλους , θα τον πιέσουν παλι αυτοι που το πίεσαν και αρχικά …άστο καλύτερα δε θες να δεις πως ειναι

        • Θα βγει…Από την Πρώτη Κυριακή….Από την πόρτα της εξόδου…Τα κλειδιά της Περιφέρειας μη ξεχάσει να αφήσει….

        • Αγαπητέ ένα πράγμα δεν κατάλαβες
          ότι σ αυτές τις εκλογές ένα είναι σίγουρο
          Όχι ποιος θα βγει αλλά ότι αυτός που θα χάσει τις εκλογές είναι ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ!!!
          Τι δεν καταλαβαίνεις;

          • Αγαπητέ ο κ. Κασαπίδης παρουσιάζει ανθρώπους με αναφορά στην κοινωνία σε όλες τις ΠΕ … δεν σας βλέπω ζωηρούς .. οι πρόεδροι και παρα πρόεδροι τοπικών οργανώσεων με τον εαυτό τους μόνο υποψήφιο δεν έχουν καμία αναφορά ούτε στην κοινωνία ούτε πουθενά … συνεπώς αγαπητέ αυτός που θα κερδίσει θα ειναι ο κος Κασαπίδης ..ακόμα και αν δεν τον ψηφίσετε εσείς σημαντική μεν απώλεια η μη ψήφος σας αλλά τι να γίνει ..

      • Θα ήταν ενδιαφέρον αν γράφατε και το όνομα σας για να τα ξαναπούμε μετά τις εκλογές.
        Αλλά η ανωνυμία σας φανερώνει ότι δεν το πολύ πιστεύετε!
        Απλά υπηρετείται με κάποια σκοπιμότητα ευρισκόμενος στο ”δωμάτιο” της εξουσίας τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Περιφερειάρχη που πέρασε ποτέ από την Δυτική.Μακεδονία!

  • ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 2012,ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟ 2017 ΜΕ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΑ.Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ,Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.

  • Ρε παιδια ξεκολληστε με τη Νεα Δημοκρατια. Κι εμεις ΝΔ ειμαστε αλλα θελουμε να παει κι ο τοπος μας μπροστα. Με τη ΝΙΚΗ γυρισε η ΝΔ τωρα; Δεν ξερει τι εγινε το περασμενο διμηνο η φοβαται τη ΝΙΚΗ;

  • Από το βαθύ Πασόκ του 2000, υποψήφια βουλευτής με την φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 και του 2023.

    Και από εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ελπίδα» της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, τώρα υποψήφια με τον συνδυασμό του περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη!

    Πολύφερνη «νύφη» ή απλά ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές…; (Καθότι το δούλεμα πάει σύννεφο…)

    Το σίγουρο είναι ότι με τόσες μεταμορφώσεις ακόμα και ο Οβίδιος θα ωχριούσε μπροστά της….

    Ψηφοφόρε, το μπαλάκι σε σένα…. Κάνε παιχνίδι….

  • Βρε βρε την κα. Κανδυλη που κατηγορούσε τον Αμανατίδη ότι πήγαινε για Περιφερειάρχης επειδή δεν βγήκε βουλευτής (αύξησε τα πασοστά του, έχασε την έδρα εξαιτίας του εκλογικού νόμου).
    Η κα. Κανδύλη που και τις 2 φορές που κατέβηκε στην βουλευτική λίστα βγήκε ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ και μιλούσε για καρέκλες τώρα φαίνεται να ψάχνει απεγνωσμένα μια καρέκλα.
    Τελικά η εμπάθεια και οι εμμονές της με κάποια πρόσωπα στην ΠΕ Καστοριάς δεν ήταν τυχαία γεγονότα.

  • Συγχαρητήρια Αγνή έβαλες με το λάθος άνθρωπο. Τουλάχιστον ας έβαζες με τη Ζεμπιλιαδου θα είχες μια συνέπεια. Κρίμα.

  • Τώρα εξηγούνται όλα….
    Γι΄αυτό πήρε με την σειρά όλα τα ραδιόφωνα η κα. Κανδύλη και άρχισε να κατηγορεί τους άλλους
    Ξαφνικά η κα. Κανδύλη έγινε κομματική που το 14 κατέβηκε με την ΄κα. Ζεμπιλιάδου που είχε πάρει χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ
    2 φορές κατέβηκε με την ΝΔ και πάτωσε
    Μάλλον τα πράγματα για τον κ. Κασαπίδη ούτε στην Καστοριά
    Απελπισία

  • Ξέρετε τι βλέπω! Μόλις ανακοινωθεί ένας υποψήφιος απο τον Κασαπίδη, τρέχετε όλοι να κράξετε! Μια ομάδα πέντε ανθρώπων το πολύ. Πολύ χαβαλές η όλη κατάσταση!! Χαλαρώστε και κοιταξτε τους υποψήφιους σας που αρχίζουν σιγά σιγά να φεύγουν.

  • Η κυρια δυστυχώς έχει εμμονές όπως και ο επικεφαλής της . Αν είχε κάνει δουλειά δεν θα κατηγορούσαν τώρα και ψάχνουν δήθεν στήριξη της ΝΔ . Σπίτι τώρα κοτούλες κ καπάκο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι