kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Πρέπει να “ξεμπερδεύουμε” από την πρώτη Κυριακή γιατί μετά δυσκολεύουν τα πράγματα

11 Αυγούστου 2023
08:58

 

“Πρέπει να “ξεμπερδεύουμε” από την πρώτη Κυριακή γιατί μετά δυσκολεύουν τα πράγματα”. Αυτή είναι η φράση που κυριαρχεί στη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της “Ενότητας”, που είναι υποψήφιοι στο πλευρό του σημερινού Δημάρχου Κοζάνης κι αυτό γιατί, όπως λέγεται στην πολιτική πιάτσα, ο Λ. Μαλούτας θα είναι, για πολλούς λόγους, ο αδύναμος κρίκος στη μάχη της δεύτερης Κυριακής, με όποιον κι αν είναι αντίπαλος.

Η Χύτρα

28 σχόλια

  • Είναι σημαντικό ο δήμος Κοζάνης να αλλάξει ρότα.
    Είναι λάθος να ξαναβγεί ο Μαλούτας γιατί δεν υπάρχει μέλλον.
    Ο κόσμος γνωρίζει και θα ψηφίσει σωστά.
    Προσωπικά πιστεύω ότι το ψηφοδέλτιο του Χάρη Κουζιάκη είναι ποιοτικό, με νέους ανθρώπους που ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    • Ποιοι είναι “νέοι”; Ο Ιωαννίδης, που αποδείχτηκε τόσο ανίκανος κι επικίνδυνος ώστε οι Κοζανίτες να επιστρέψουν το 2019 άρον-άρον στον πολιτικά καταδικασμένο το 2014 Μαλούτα;

      • Πιο ανίκανος κ πιο επικίνδυνος από Μαλουτα δεν υπάρχει. Μακάρι να έφτανε το ήθος του Ιωαννίδη στο μικρό του νυχακι.

  • Εγώ τώρα δεν κατάλαβα….δηλαδή με τόσους υποψήφιους, αυτοί θέλουν να πάρουν 43% από την πρώτη Κυριακή;;; χαχααχχαχχαχαχχαχαχα

  • Μήπως ο Μαλούτας “τραβάει ζόρι” ?
    Θυμίζω ότι νοίκιασε 10.000 στρέμματα δημοτικών εκτάσεων σε χαμηλό τίμημα και σίγουρα οι εγχώριοι κατασκευαστές θέλουν να πάρουν δουλείες ….
    Εμείς θέλουμε να σταματήσει η κατρακύλα της πόλης και να βάλουμε τέλος στο “σύστημα” Μαλούτα.

  • Με καμιά δεκαριά συνδυασμούς ο Λάζος φιλοδοξεί να πιάσει τουλάχιστον 43% στην πρώτη Κυριακή!!!! Μπράβο Λάζο, σεμνότητα!!!

  • Αλωνια εχεις μουτε……ας το σκεφτουν τα στελεχη του μητρωου της παραταξης !!!!!Αληθεια που ειναι αυτο για να επιλεγουν για την αυτοδιοικηση στελεχη αχαχαχχα!!!!Υπνοι εεε υπνοι ενας μουτος σας εκανε γατακια …..που ειναι ο επικεφαλης των οργανωσεων ΔΕΕΔ της περειφερειας ?;?;?που ειναι ο υπευθυνος βορειου Ελλαδας στην παραταξη?;??;Σφυριζετε αδιαφορα ολοι σας!!!!!Ο κοσμος θα σας τιμωρησει στις καλπες ……..αφαντοι και οι βουλευτες μας………

  • Γύρνα πλευρό, Μαλούτα, γιατί κοιμασαι όρθιος. Εμείς όμως ξυπνήσαμε. Δεν θα βάλουμε τα χέρια μας να βγάλουμε τα μάτια μας

  • Λαζουμ, κοίτα νά πιάσεις κοντά στο 30%, για νά έχεις ένα αξιοπρεπές ποσοστό,και ξέχνα τό “μιαν κι οξου’. Όσο για τούς προβληματισμούς τής ενότητας, για την δεύτερη Κυριακή και τό αποτέλεσμα αυτής πράγματι είναι αληθινή, θά κερδίσει όποιος είναι μαζί σου! Είναι τόσο απλό μα τόσο!!!!!!

  • Εμείς θα κοιτάξουμε να ξεμπερδέψουμε από εσένα από την πρώτη Κυριακή. Δεύτερο γύρο δεν θα πάει η ενότητα. Φτάνει πια!

  • Και εμείς αυτό λέμε Λάζο, να ξεμπερδέψουμε με σένα από την πρώτη Κυριακή και να μην σε ξαναδούν τα μάτια μας.

  • Αυτό το “πρέπει να ξεμπερδευουμε” λέει πολλά για την νοοτροπία τους.
    Άλλη μία ξεπετα λοιπόν και υποθήκη για την κρίσιμη επόμενη πενταετία της λήθης…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.