Μηνυτήρια Αναφορά κατά της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κατέθεσε σήμερα Παρασκευή 11/8 ο καθαιρεθείς κληρικός Παΐσιος Παπαδόπουλος

11 Αυγούστου 2023
14:52
Κανένα σχόλιο
Σήμερα Κατέθεσα στον Εισαγγελέα Κοζάνης Μηνυτήρια Αναφορά Αριθμ.πρωτ. 1513/11-8- 2023
Επειδή η Μητρόπολις Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας ως μη όφειλε μπήκε με ανακοίνωσή της με ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο σε δεκάδες sites, όχι μόνο τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας αλλά της Ορθοδοξίας ανά τον κόσμο σε θέματα που έχουν να κάνουν για το αν είμαι πλέον μοναχός και κληρικός και απέκρυψε την αλήθεια ότι ενώ δεν ανήκω στην εκκλησιαστική δικαιοδοσία τους, όμως είμαι κληρικός του Πατρώου Εορτολογίου  και δεν περιορίστηκε μόνο στην άδικη καθαίρεσή μου, ούτε στο ότι μου αφέρασαν τον κόπο μιας ολόκληρης ζωής κατασπαταλώντας τα χρόνια της ζωής μου με το να με διώξει από μια Ιερά Μονή, της οποίας είμαι ο μοναδικός κτήτωρ, παίρνοντας ο ίδιος χάριν ανεγέρσεως καταναλωτικά  δάνεια στο όνομα μου, διότι δεν δίνουν στεγαστικά στις Μονές, προς τούτο καταφεύγω στην Ελληνική Δικαιοσύνη για διάδοση ψευδών ειδήσεων και κυρίως για συκοφαντική δυσφήμηση με όλα τα συναφή.
ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Γ.Ο.Χ. ΠΑΪΣΙΟΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Βάδης και Βυρτεμβέργης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.