Γιάννης Μπαλαμπανίδης: “Ζητώ την στήριξη κι εμπιστοσύνη σας”

11 Αυγούστου 2023
20:56
Αγαπητές/οι συμπολίτες της Π.Ε. Κοζάνης,
Όσοι από εμάς βρισκόμαστε στην «παραγωγική αλυσίδα» ως επαγγελματίες – αλλά κι οι απλοί πολίτες – αισθανόμαστε πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει σοβαρό θέμα στην Περιφερειακή μας Ενότητα. Διάφοροι παράγοντες έχουν οδηγήσει σε φτωχοποίηση την περιοχή και σε φυγή του 10% του πληθυσμού της, την τελευταία δεκαετία. Ως μαχόμενος δικηγόρος στην Π.Ε. Κοζάνης την τελευταία εικοσαετία, το βιώνω έντονα, καθώς έρχομαι σε επαφή τόσο με ιδιώτες, όσο και με στελέχη του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα.
Κι η αγωνία μου είναι αυτή: πώς θα μείνουμε στον τόπο μας, στον οποίο μεγαλώσαμε και δραστηριοποιούμαστε, πως θα τον βελτιώσουμε, πως θα τα καταφέρουμε να μην μεταναστεύσουμε – εξ ανάγκης – εμείς και τα παιδιά μας. Είναι νομίζω, η τελευταία μας ευκαιρία.
Για να στηρίξω λοιπόν αυτήν την προσπάθεια αντιστροφής των αρνητικών δεδομένων της περιοχής μας, αποφάσισα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και δη στον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανάπτυξη», με επικεφαλής τον Γιώργο Αμανατίδη. Για να δουλέψουμε μαζί και να βρούμε το ορθό αντιστάθμισμα ανάπτυξης για την περιοχή μας.
Ζητώ την στήριξη κι εμπιστοσύνη σας. Αν τις έχω, δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου, δίπλα σε εσάς, ακούγοντας τα προβλήματά σας.
Γιάννης Χ. Μπαλαμπανίδης
Δικηγόρος
——————————————————————————————————————————
Σύντομο βιογραφικό:
– Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης
– Μεταπτυχιακό, “Εγκληματολογικές και Ποινικές προσεγγίσεις της διαφθοράς…», Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
– Διαπιστευμένος Διαχειριστής Αφερεγγυότητας, Υπουργείο Δικαιοσύνης, 2019
– Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων ( ΕΟΠΠΕΠ ), 2022
– Καθηγητής Νομικών Μαθημάτων [ Πυροσβεστική Ακαδημία Πτολεμαΐδας, 2019-2020 & Δημόσιο ΙΕΚ, 2006-2015]
– Κάτοχος Certificate of Proficiency in English (Cambridge- Grade: B ), ECDL Progress
– Μέλος του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Κοζάνης [ OMEGA AIRSOFT

34 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.