Άλλους 11 υποψηφίους ανακοίνωσε ο Γιώργος Αμανατίδης

12 Αυγούστου 2023
22:42

Συμμαχία για την Ανάπτυξη: Ανακοίνωση υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων

Αγαπητοί Δυτικομακεδόνες, φίλες και φίλοι,

η παράταξη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη», με επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Αμανατίδη, ανακοινώνει τα επόμενα πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και διεκδικούν την ψήφο των Δυτικομακεδόνων, ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Στην παρακάτω λίστα δεν συμπεριλαμβάνονται πρόσωπα από τους Δήμους Κοζάνης, Βοΐου, Σερβίων της Π.Ε. Κοζάνης ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σε αντίστοιχη λίστα τις επόμενες ημέρες.

Α/Α

Ονοματεπώνυνο

Περιφερειακή Ενότητα

Επάγγελμα/Ιδιότητα

1

Καλαϊτζίδου Χριστίνα

Γρεβενών

Ψυχολόγος, ιδιωτική Υπάλληλος

2

Μίντζιας Ζαχαρίας (Χάρης)

Καστοριάς

Πολιτικός Μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας

3

Μπέρτσου – Βουτσά Όλγα

Καστοριάς

Υπεύθυνη Λογιστηρίου Ορεστιάς

4

Χρηστάκη Ειρήνη

Καστοριάς

Υπάλληλος Διοικητικού/Οικονομικού ΔΕΥΑ Καστοριάς, Πρόεδρος Σωματείου ΑΜΕΑ Καστοριάς & Συλλόγου Τυφλών Δυτ. Μακεδονίας.

5

Κατσίδης Ευστάθιος

Κοζάνης

Υπάλληλος ΔΕΗ

6

Κοσμίδης Ιωάννης

Κοζάνης

Αγροτικές Επιχειρήσεις

7

Κωτσίδης Στέφανος

Κοζάνης

Κτηνοτρόφος, Πρόεδρος κτηνοτροφικού συλλόγου Εορδαίας, Δημοτικός Σύμβουλος Μείζονος αντιπολίτευσης.

8

Λυσσαρίδης Νικόλαος

Κοζάνης

Μηχανικός Ορυκτών Πόρων, Ελεύθερος επαγγελματίας

9

Γυρίκη Ελένη

Φλώρινας

Ελεύθερος επαγγελματίας – Ξενοδόχος

10

Σαμαράς Νικόλαος

Φλώρινας

Ιατρός

11

Σαπαλίδης Σάββας

Φλώρινας

Ελεύθερος επαγγελματίας, πρόεδρος ΕΒΕ

Φλώρινας και πρόεδρος ομοσπονδίας

επαγγελματιών βιοτεχνών-εμπόρων ΠΕ

Φλώρινας

«Συμμαχία για την Ανάπτυξη» Κοζάνη 12/8/2023

78 σχόλια

    • Τα πράγματα είναι απλά. Με ΣΑΜΑΡΑ ΝΙΚΟ κόσμημα ως άνθρωπο και ως γιατρό και ΣΑΠΑΛΙΔΗ ΣΑΒΒΑ πρόεδρο επιμελητηρίου Φλώρινας τι συζητάμε;
      Συνέχισε Αμανατίδη με τρανταχτά ονόματα που να σε πλαισιώσουν την επόμενη μέρα. Με αυτή την ανακοίνωση αποφάσισα ποιον θα στηρίξω. Εύστοχος ο όρος συμμαχία.

      • Το “κόσμημα” πριν 1-2 χρόνια έκανε επίθεση στους συμπολίτες του που ήταν ανεμβολιαστοι αντί να μιλήσει με ψυχραιμία και επιχειρήματα σαν σωστός επιστήμονας για εμάς τόσο σοβαρό θέμα.
        Για τον δεύτερο κύριο ένα διάστημα ακούγαμε για κάποια δημόσια έργα και κατά πόσο ήταν νόμιμο να ως εκλεγμένος να αναλάβει τέτοιο έργο…
        Είπαμε να τους παρουσιάζετε λίγο πιο ωραία χάρην διαφήμισης όχι να τους βγάλετε όλους στολίδια και διαμάντια του τόπου για το δικό σας συμφέρον!

  • Πολύ δυνατά ονόματα !!
    Συνεχίζουμε δυνατά για μια καλύτερη ημέρα στην Δ. Μακεδονία
    ΥΓ : Προς τους αυλικούς, μετά το 15Αυγουστο θα δυσκολέψουν τα πράγματα…

  • Ο άλλος έναν έναν χωρίς ιδιότητες χωρίς τιποτα. Μπράβο Γιώργο συνέχισε να δούμε ένα νέο μέλλον. Μαζί σου δυνατα

      • Για όσους αναρωτιούνται (καλόπιστα βεβαίως,)
        πως γίνεται και ο ελληνικός λαός αν ψηφίζει ξανά και ξανά και ξανά τους ίδιους και τους ίδιους, αυτούς που του έχουν κάνει τη ζωή κόλαση, (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ) να απαντήσουμε με το … αφοπλιστικό, υπάρχουν και … χειρότερα!

    • Ποσο πονατε και ποσο θα πονεσετε ακομα αυλικοι του κασαπιδη δεν περιγραφετε,βλεπω απο την πρωτη κυριακη να εκλεγεται ο Αμανατιδης,φανταστειτε να ηταν και αναποδα τα πραγματα με το χρισμα,ε ρε τι πολιτικη σφαλιαρα ερχεται στον κασαπιδη.

  • Σαπαλιδης και Σαμαράς; Απίστευτο. Τελικά Αμανατίδη είσαι το μέλλον. Σε ευχαριστούμε που δέχθηκες το αίτημα μας. Υπάρχει Ελπίδα για αναστροφή του κατήφορου.

  • Τρίτος και καταϊδρωμένος! Η κεντροαριστερά με σημαία την Ελπίδα θα δώσει την απάντηση στη μαράζωση της περιοχής! 4 χρόνια βουλευτής ούτε κιχ για το ξεπούλημα της περιοχής στις εταιρίες με τα φαραωνικά φωτοβολταϊκά και τις ανεμογεννήτριες που κάλυψαν τα βουνά μας! Ούτε κιχ ο βουλευτής για τη βίαιη απολιγνιτοποίηση!!!!!!

  • Προς Ζεμπιλιαδου. Μετά την ανακοίνωση ονομάτων από όλο το φάσμα του πολιτικού χώρου είναι ξεκάθαρο ότι ο Αμανατίδης θα είναι Περιφερειάρχης. Μήπως να ακούσεις τις φωνές μας να προσχωρήσεις και να γίνει ένα ψηφοδέλτιο του 70%;

      • Τώρα που ο Κατανας έδωσε τα χέρια με τον Κασαπιδη προτείνω να αγοράσετε από εκεί γυαλιά….και σε καλή τιμή…

    • Βρήκατε νέο σωτήρα τώρα. Πριν ήταν ο Κασαπιδης, και πιο πριν άλλοι. Η Ζεμπιλιάδου είναι η μόνη σταθερή αξία και δεν έχει τίποτα να κάνει με τον Αμανατίδη και τον τυχοδιωκτισμο του.

    • Αν προσχωρήσει θα του φυγει όμως ο Παπανικος και ο Μπαλαμπανιδης …δεξιοί άνθρωποι βρε αδερφέ με την Ζεμπιλιαδου θα κάτσουν ;

  • 11αδα Α εθνικής σε αντίθεση με τον άλλον. Αναμένουμε ονόματα της Ζεμπιλιαδου να δούμε αν θα είναι δεύτερος η τρίτος.

  • Αχ φίλε Γιαννη. Το Κιχ δεν είναι λόξυγκας φαντάζομαι από τις υποψηφιότητες της κεντροαριστεράς που ανακοίνωσε ο Αμανατίδης.

  • Ο Αμανατιδης δεν ανακοίνωσε μάλλον Κοζάνη διότι πρέπει να κάνει επιλογή υποψηφίων.
    Σε λιγότερο από 20 μέρες κατάφερε όσα δεν κατάφερε ο άλλος επί 4 χρόνια και η άλλη επί 2 τετραετίες με στήριξη δύο κομμάτων.
    Ψάχνω μια ανακοίνωση της Ζεμπιλιαδου αλλά δε βλέπω. Έχει κάποιο θέμα;

  • Ο Λυσσαριδης που δήλωνε απογοητευμένος απο την πολιτική και οτι θέλει να αφοσιωθεί στην δουλειά του, τωρα μάλλον ειναι ενθουσιασμένος απο την πολιτική και λογικά τελείωσε η δουλειά του όποτε ειπε να βάλει ξανά υποψήφιος.
    Οταν επικαλούνταν την ιδιότητα του αντιπεριφερειάρχη ηταν μάλλον ολα καλα … Ε Νίκο ;;;;

  • Αμανατίδη τελικα δεν μας απογοητευεις. Συνέχισε και θα τρέξουμε όλοι για σένα. Θα φας πόλεμο λάσπης από τα γνωστά κέντρα του περιθωρίου των πληρωμένων τρολ. Είναι σε πανικό.
    Από σήμερα θα έχεις επίθεση και από τον κομματικό συνδυασμό του πασοκσυριζα. Τώρα κατάλαβαν τι έρχεται.

    • Καλό!!! Η Γεωργία θα κατεβάσει φρέσκα υλικά.
      Έχεις και χιουμορ. Γεωργία στα είπε ο μίσος συνδυασμός. Δεν τραβάει. Ούτε τα παρακάλια στο ΣΥΡΙΖΑ που έκανες έντονη κριτική

    • Αμανατίδης κλείδωσε την 1η θέση σε Φλώρινα. Με περίπου 35-37%. Αν κατέβει η Ζεμπιλιάδου, η οποία θεωρώ ότι το ξανασκέφτεται πολύ. Καλή παρουσία θα έχει και το ΚΚΕ. Κασαπιδης θα κρατήσει την 2η θέση αλλά σε β γύρο σχεδόν αδύνατον να νικήσει.

  • Εσάς που μαλώνετε στα σχόλια με τις ίδιες αστείες εκφράσεις σε κάθε ανάρτηση πολύ θα ήθελα να σας γνωρίσω

  • Εσεις του Αμανατιδη ρωτηστε τον γιατι βγηκε τριτος που τον εβγαζαν τα γνωστα site πρωτο μη φατε εχουμε γλαροσουπα παλι τριτος !!!

  • ΠΕΡΙΜΕΝΩ την κα ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ να βγάλει ανακοίνωση αισιοδοξίας χαράς και πράσινα άλογα όπως έβγαλε την προηγούμενη φορά μετα την ανακοίνωση των δεξίων προσώπων του αμανατίδη

  • ΓΙΩΡΓΟ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΤΟ ΑΞΙΖΕΙς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ

    • Μίκυ Μαους διαβάζεις; Καλό. Λίστα υποψηφίων εκτός από Αμανατίδη δεν έχει κανένας. Σκόρπια ονόματα ο Κασαπιδης και κανένα η Ζεμπιλιάδου. Όσο για Κατανα…λαγός σύμφωνα με τους ανθρώπους του Κασαπιδη. Τα έκανε για να διαπραγματευτεί θέση. Αν λένε ψέματα να βγει ο Κατανας να διαψεύσει

  • Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΙΤΗ.Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ..Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ .ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ .

    • Ήθελα Ζεμπιλιαδου ως ΠΑΣΟΚ αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση για να φύγει μια και έξω ο Κασαπιδης από Αμανατιδη. Πάρη λυπάμαι αλλά έπρεπε να πάτε με πιο φρέσκο όνομα και όχι με επικεφαλής με δύο ήττες!

      • Αυτός που θέλεις να ψηφίσεις είχε ηττα πριν 1 μήνα … έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ..το ότι εχει πάρει και πασοκους ειναι γνωστό … άλλωστε με το κίνημα ήταν ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.