Μία ακόμη επιβεβαίωση του kozan.gr: Η Τάνια Βεντούλη υποψήφια με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

12 Αυγούστου 2023
12:20

Η Τάνια Βεντούλη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Κοζάνη .

Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος ειδίκευσης στο Ευρωπαϊκό Εργατικό Δίκαιο και Διδακτορικού από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο γνωστικό αντικείμενο της κοινωνικής ασφάλισης.

Είναι προϊσταμένη του τμήματος Διοικητικού ΚΕΠΑ –  e-ΕΦΚΑ της Τοπικής Διεύθυνσης Κοζάνης.

Οραματίζεται έναν Δήμο Κοζάνης με διαφανή και ορθολογική διαχείριση των τοπικών υποθέσεων ώστε ο Δήμος να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο αναπτυξιακό μηχανισμό.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, η Τάνια Βεντούλη θα είναι υποψήφια με τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις»

Κοζάνη 17/07/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

21 σχόλια

  • Αυτά παθαίνεις άμα μιλάς για εκλογές με τον Κυριακίδη. Τώρα περιμένουμε και την υποψηφιότητα του Κωστάκη για να υποσκάπτει τον Κουζιακη ωστα να γίνει επιτέλους Δήμαρχος. Κα Βεντούρη καλό είναι να οραματιζόμαστε αλλά καλύτερο είναι να πράττουμε και να προσφέρουμε. Η πολιτική είναι πράξη και όχι κουτσομπολιά.

    • Ο Κυριακίδης είχε δώσει χιλιάδες σταυρούς στον Μαλούτα. Ο Μαλουτας προτίμησε τον Βαγγέλη και τον Κούλη. Σήμερα όλοι κρίνονται. Καλή επιτυχία Τάνια.

    • Η κα Βεντούρη είναι η σύζυγος του εφοπλιστή.
      Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα είναι η κα Βεντούλη.
      Από τη σύχγηση έχασες τ αυγά κ τα πασχάλια!

  • Διαμαντι ηθους και αξιοπρεπειας.Προσπαθησε Τανια και για μια αναλογη υποψηφιοτητα και στο τοπικο Αργιλου και ειμαστε ολοι μαζι σου.Καλη επιτυχια.

  • πως πηδάνε έτσι από το ένα στο άλλο όχημα χωρίς καμία αυτοκριτική για την προηγούμενη επιλογή…φταίνε πάντα οι άλλοι…

  • Η κυρία Βεντούλη πήγε στον καλύτερο συνδυασμό που υπαρχει για τον Δήμο.Άνθρωποι με εμπειρία και έδειξαν με μία μόνο θητεία τι σημαίνει δουλειά, εντιμότητα και πολλά ακόμη

  • Η πιο καλή υποψηφιότητα ,η οποία έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός σοβαρού,έντιμου ,επιστήμονα, ήθος,καθαρότητα,με διάθεση για προσφορά για τον τόπο και όχι για κατάληψη μιας καρέκλας.
    Καλή επιτυχία στον αγώνα σου…

  • Εύχομαι να κατορθώσει να φανεί χρήσιμη για την κοινωνία της Κοζάνης και τους πολίτες της. Εκεί όπου ήταν απλώς έχασε τον καιρό της και έκανε λάθος επιλογή. Θα είναι προς τιμή της να παραδεχθεί την λάθος επιλογή της και να εξηγήσει σύντομα τους λόγους. Τελικά, η ρεμβασιστική διάθεση του απερχόμενου Δημάρχου κόστισε στην προσδοκώμενη πρόοδο της Κοζάνης, έστω και αν ήταν μικρή. Αντιθέτως σημειώθηκε οπισθοχώρηση και ο καιρός δεν είναι κάτι που μπορούμε να κερδίσουμε. Ας ελπίσουμε ότι η νέα δημοτική αρχή θα συνεισφέρει ουσιαστικά και παράλληλα θα ελαττώσει τις εξώφθαλμες, υποκειμενικές άστοχες επιλογές βλ. συμβούλους επι μισθό κ.λπ., που εν τέλει δεν προσέφεραν παρά μόνο στον εαυτό τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.