Ο Κωνσταντίνος Χατζηβασιλειάδης θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Σταύρου Καμπουρίδη

12 Αυγούστου 2023
17:50

Γεννηθείς στις 11/04/1981 μεγαλωμένος στην Κοζάνη. Εν ενέργεια στρατιωτικός, με εικοσαετή εμπειρία διοίκησής και μεριμνά του προσωπικού . Έχει υπηρετήσει σε πολλές παραμεθόριες περιοχές. Έχει λάβει μέρος σε ειρηνευτικές αποστολές του (ΝΑΤΟ). Τιμητικές διακρίσεις: 5 φορές παρασημοφορημένος, εύφημες μνείες, πληθώρα σχολείων .

Σπουδές: 1ο ΤΕΛ Κοζάνης με ειδικότητα: Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων και

Βιομηχανικής Παραγωγής.

1ο ΤΕΕ Κοζάνης Ειδικότητα: Εργαλειομηχανών CNC .

ΔΙΕΚ Κοζάνης με ειδικότητα: Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής.

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό “ΕΔΩ ΚΟΖΑΝΗ” με τον υποψήφιο δήμαρχο Σταυρό Καμπουρίδη, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα , με γνώση της πραγματικότητας, θέληση και ικανότητα.

Πιστεύω πώς μπορώ να προσφέρω τα μέγιστα στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Κοζάνης, με νέες ιδέες και γνώσεις του επιχειρείν , για την μετεξέλιξη των υπηρεσιών του δήμου Κοζάνης.

Με νέες προτάσεις για την αναβάθμιση της πόλης μας, και την επίλυση των προβλημάτων της.

Η σωστή διαχείριση – διοίκησης του Δήμου Κοζάνης μπορούν να εξαλείψουν τις παθογένειες και την στασιμότητα, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής μας στην καθημερινότητα της.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.