Η Ειρήνη Χρηστάκη, από την Καστοριά (Υπάλληλος Διοικητικού/Οικονομικού ΔΕΥΑ Καστοριάς – Πρόεδρος Σωματείου ΑΜΕΑ Καστοριάς & Συλλόγου Τυφλών Δυτ. Μακεδονίας), γράφει για την υποψηφιότητά της με τον Γ. Αμανατίδη: “Ήταν επιλογή που βασίστηκε στην πεποίθηση πως τα δικαιώματα των ευάλωτων και των ευπαθών ομάδων, όπως αυτά των Α.με.Α., από την καθολική προσβασιμότητα μέχρι την κοινωνική ένταξή τους, θα αποτελεί προτεραιότητα της νέας Περιφερειακής Αρχής”

14 Αυγούστου 2023
00:20
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, σας ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές β’ βαθμού της 8ης Οκτωβρίου του 2023 για την εκλογή νέας Περιφερειακής Αρχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειάρχη, κου Γιώργου Αμανατίδη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη – Η Δυτική Μακεδονία Μπροστά». Η επιλογή μου αυτή πηγάζει από την ανάγκη μου να ακολουθώ την βασική μου αρχή, που δεν είναι άλλη από την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, ιδιαίτερα σε εκείνον που το έχει περισσότερο ανάγκη. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τις δυσκολίες των ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αγωνίζομαι εδώ και χρόνια για την βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους.Πήρα την απόφαση, να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος της Π.Ε. Καστοριάς μαζί με μια μεγάλη ομάδα αξιόλογων ανθρώπων με επικεφαλής τον Γιώργο Αμανατίδη. Επέλεξα να συμπορευτώ και να ενώσω τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου, με μια δυναμική, σύγχρονη πρόταση για τη διοίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Μια επιλογή που βασίστηκε στην πεποίθηση πως τα δικαιώματα των ευάλωτων και των ευπαθών ομάδων, όπως αυτά των Α.μεΑ., από την καθολική προσβασιμότητα μέχρι την κοινωνική ένταξή τους, θα αποτελεί προτεραιότητα της νέας Περιφερειακής Αρχής και θα αξιοποιηθούν τα αναπτυξιακά εργαλεία που έχει στη διάθεσή της η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Τον αγώνα μου τον δίνω εδώ και χρόνια και θα συνεχίσω να τον δίνω με σεβασμό, κατ’ αρχάς, στο σκοπό που υπηρετώ, μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις και με μόνο κίνητρο την ανάγκη η Δυτική Μακεδονία και η Καστοριά να μπουν σταθερά και αποφασιστικά στο συμπεριληπτικό δρόμο που μας αξίζει.
Ζητώ λοιπόν από εσάς να μου δώσετε τη δυνατότητα να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την πατρίδα μου, την Καστοριά και όλους εσάς τους συντοπίτες μου.
Εύχομαι να έχουμε έναν καλό και τίμιο αγώνα.
Με ιδιαίτερη τιμή Ειρήνη

11 σχόλια

  • Μακαρο γιωργο μακαρο, πρεπει πι πολιτες να σε ψηφισουμε, σε χρειαζεται ο κοσμος…. Ευχομαστε καλη επιτυχια

    • ¨Ελλειψη συνέπειας, αξιοπρέπειας και ανευθυνότητα είναι τα χαρακτηριστικά του Αμανατίδη.

      Σίγουρα θα προδώσει και τους σσυνεργάτες του άν εκλεγεί.

      Εδώ πρόδωσε τους 10.800 ψηφοφορους του , τους αφελείς συνεργάτες του θα φοβηθεί ?
      Τώρα ξεψάρωσε και τραβάει “μπροστα ” στον ηθικό γκρεμό.

  • Μπράβο για την επιλογή καί στους 2, το περιεργο έχει νά κάνει με τον κασαπιδη πού τρέχει καί παρακαλάει τις ΔΕΕΠ να τον στηρίξουν αυτός πού 4 χρόνια δεν μιλούσε σέ κανένα καί ούτε τα τηλέφωνα δεν σήκωνε, εύχομαι να εκλεγεί ο Αμανατίδης από την πρώτη Κυριακή για τον τόπο μας.

  • Δεν πιστεύω ότι έχει νόημα πια να συζητάμε για τον Κασαπιδη. Αλλά για την πλαισίωση του Αμανατίδη με δυνατές υποψηφιότητες (πολυωκαλες έως τώρα) αλλά και με κόσμο που μπορεί να τον υποστηρίξει την επόμενη μέρα για την περιφέρεια μας.

  • Είτε κασαπιδης είτε Αμανατίδης κάτω από την σκιά του Μωυσή θα είναι. Τα περί ανεξάρτητου προσβάλουν την νοημοσύνη μας

  • Καλή επιτυχία Ειρήνη.Αμανατίδη σε εμπιστευόμαστε.Προχωρα.Νίκη από την πρώτη Κυριακή να τελειώνουμε με τον ανύπαρκτο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.