Ο συνδυασμός “Εδώ Κοζάνη” ανακοινώνει με χαρά  την υποψηφιότητα του Αναστάσιου Κυριακίδη στην Τοπική Κοινότητα Πρωτοχωρίου

14 Αυγούστου 2023
15:04

 

Ο συνδυασμός “Εδώ Κοζάνη”, ανακοινώνει με χαρά  την υποψηφιότητα του Αναστάσιου Κυριακίδη στην Τοπική Κοινότητα Πρωτοχωρίου.

Ο Τάσος  γεννήθηκε το 1985 και είναι πατέρας ενός  παιδιού. Εργάζεται ως  χειριστής μηχανημάτων και οδηγός φορτηγού. Ο Τάσος υπήρξε ποδοσφαιριστής και μέλος της ομάδας Κένταυρος Πρωτοχωρίου. Ιδιοκτήτης επί πολλά έτη σε επιχειρήσεις εστίασης.

Έζησε στην Αγγλία και άνοιξε εταιρία μαναβικής και διαφόρων τροφίμων.

Ο Τάσος είναι έτοιμος  να συνεισφέρει στα κοινά γιατί οι νέοι έχουν τον πρώτο λόγο.

10 σχόλια

      • Ο Μαλουτας είναι τελιωμενος στο Πρωτοχωρι τέλος μην ξανά λεμε τα ίδια αν πάρει 80-100 ψήφους που δεν το νομίζω να είναι και ευχαριστημένος και το ξέρουν και οι ίδιοι οι υποψήφιοι που βάζουν μαζί του Σε λίγες μέρες ανακοινώνεται κιάλιος συνδυασμός στο Πρωτοχωρι με πλήρη 7αδα Φίλε Τάσο καλή δύναμη και καλό Αγώνα και από Δεύτερη Κυριακή θα είμαστε μαζί να τελειώνουμε μια και καλή με τον Μούτο….

  • Όλες αυτές οι φωτό με υποψήφιους δίπλα σε ταμπέλες χωριών και το μπραντεφερ, με άντρες και γυναίκες υποψήφιους, ποιος διαφημιστής το έχει προτείνει? Ποιο είναι το μήνυμα? Ενότητα? Αποφασιστικότητα? Δέσμευση? Προσωπικά εμένα για προχειρότητα μου κάνει.

    • Την άλλη φορά θα πάρουμε κινηματογραφικο στούντιο για να καλύψουμε τις ανάγκες σου… Έλεος με τα σχόλια σας ρε..

      • Τις ανάγκες τις δικές μου; Είναι εικόνα σοβαρότητας αυτή; Όσο σοβαρη είσαι και εσυ.Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις ένα σχόλιο ασχολησου με κάτι άλλο. Το Μπραντεφερ τι δείχνει δύναμη; ας παλέψουν τότε…

  • Σωστά Σωστά έχεις δίκιο φωτογραφίες καλές βγάζει μόνο Ο Μαλουτας γιατί έχει χρήμα από της επένδυσεις ….πως και δεν ήρθε σήμερα στο Πρωτοχωρι να φωτογραφηθεί με κάτι πιγκουίνους Γέλασε και κάθε πικραμένος Σήμερα στο Πρωτοχωρι… Βλεπωντας τέτοια σπάνια θεάματα γελάμε…. με το μυαλό κάποιον όμως νομίζουν είναι ξεχωριστοί και τους ζηλεύουμε Μάλλον έχουν την ανάγκη να το νομίζουν αυτοί μόνο ότι είναι ξεχωριστοί ….🤣😂😅

  • 🤣😅😅 Μερικές οσσο και να θέλουν κάπως να το παίξουν δεν της αφήνει το καρακιτσαριο τα μαρτυράει ολλα είναι το DNA βλέπεις …..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι