kozan.gr: Το καυστικό σχόλιο του επιχειρηματία Ιάκωβου Παντελίδη για τη σύμπραξη Κάτανα – Κασαπίδη: ” Σήμερα κάποιοι έγλειψαν εκεί που έφτυναν και κάποιοι δέχτηκαν για συνοδοιπόρους τους αυτούς που ήταν συνεχώς απέναντι και στην παράταξη”

14 Αυγούστου 2023
18:14

Σήμερα νιώθω χαρούμενος αλλά και δικαιωμένος που συνειδητά στηρίζω την υποψηφιότητα του Γιώργου Αμανατίδη. Γίνεται ένα ψηφοδέλτιο ακομμάτιστο και αχρωμάτιστο όπως θα έπρεπε να είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές με ανθρώπους από όλο το φάσμα της κοινωνίας και με κατεύθυνση προς την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη. Όπως εμείς στην δουλειά μας κοιτάμε να επιλέγουμε τους καλύτερους συνεργάτες για να πετύχουμε έτσι και το ψηφοδέλτιο του Αμανατίδη με Βύζα, Μεταξά, Παπανίκο, Λυσσαρίδη, Πουταχίδου, Σιδηρόπουλο Χονδροματίδου και τόσους άλλους είναι εξαιρετικό. Το ότι είμαστε και θα είμαστε Νέα Δημοκρατία δεν σημαίνει πως θα ακολουθούμε τυφλά ότι μας λέει η Αθήνα. Γιατί εμείς εδώ ζούμε και βλέπουμε την απαξίωση της περιοχής 4 χρόνια. Την έλλειψη σχεδιασμού και οράματος. Μας ενδιαφέρει η επόμενη τετραετία να μην πάει και αυτή χαμένη. Χωρίς συναλλαγές και υποσχέσεις θέσεων γίνεται ένα ψηφοδέλτιο νίκης αλλά και δουλειάς για την επόμενη μέρα. Σήμερα κάποιοι έγλειψαν εκεί που έφτυναν και κάποιοι δέχτηκαν για συνοδοιπόρους τους αυτούς που ήταν συνεχώς απέναντι και στην παράταξη αλλά και στους ίδιους καταλογίζοντας τους τα μύρια όσα. 3 χρόνια σερί ήταν ένα συνεχόμενο κατηγορώ αλλά η έλλειψη ψηφοδελτίου για τον έναν και η υπόσχεση θέσης για τον δεύτερο αρκούσαν για να τα ξεχάσουν όλα. Άραγε πως να αισθάνονται οι «κομματικοί» σήμερα;; Στις 8 Οκτώβρη θα πάρουν τις απαντήσεις τους όλοι από την κοινωνία στην κάλπη και θα είναι μια καλύτερη μέρα για την Δυτική Μακεδονία. Γιώργο Αμανατίδη προχώρα και εμείς θα είμαστε μαζί σου μέχρι τέλους!

 

34 σχόλια

  • Μάλλον εξ ίδιων τα αλλότρια
    Η παράταξη σας το μόνο που κάνει να κοροϊδεύει τους πολίτες με επιδόματα πενιχρά άλλωστε τα μεγάλα ποσά ξέρετε καλά πως δίνονται
    Γνωρίζει καλά την περιοχή με την αποβιομηχάνιση βλέπε ΔΕΗ αλλά διατηρώντας ένα από τα ποιο ακριβά τιμολόγια ενέργειας στην Ευρώπη
    Ακριβότερα καύσιμα Σούπερ Μάρκετ αλήθεια ποιον νομίζεται ότι μπορείτε ακόμη να κοροϊδεύετε
    Ένα είναι σίγουρο για την περιοχή είμαστε πρωταθλητές στην Ανεργία και την Φτώχια
    Απλές σκέψεις ενοχή εκλογών όσο για τον κύριο Κάτανα θα κριθεί και Μάλλον αυστηρά

  • ο κασαπιδης σε απελπισία που δεν ήθελε ούτε ζωγραφιστο να τον δει τον κατανα του δίνει το χέρι γιατί είναι σε αδιέξοδο.
    Η Καστοριά ψηφίζει Γιώργο Αμανατίδη!!!!

      • Ναι γιατι σου εξηγει οτι νεα δημοκρατια ειναι ο κοσμος της και οχι η αθηνα. Οποτε εμεις η νεα δημοκρατια ψηφιζουμε αμανατιδη και ασε το μαξιμου να ψαχνει υποψηφιους σαν τον κατανα γτ δεν μπορει να κατεβασει 11αδα

        • “Εσεις” η Νέα Δημοκρατία, ψηφίζεται τον ΠΑΣΟΚΟ Αμανατίδη και 5-6 παρεξηγημένους αμαζόνες που έχασαν την καρέκλα;;;

  • Στηρίζεις Αμανατίδη, ωραια
    Αναφέρεις κάποια ονόματα , ακόμα πιο ωραια
    Πάμε λιγο να δούμε την πραγματικότητα
    Αμανατιδης : δεν εξελέγη βουλευτής και ειπε να κατέβει για περιφερειάρχης κατι που απέρριπτε πριν δυο μηνες

    Πουταχιδου, Λυσσαριδης : εκδικητικά φερόμενοι εναντίον του Κασαπίδη πανε με τον Αμανατίδη

    Παπανικος , μια απο τα ιδια. Δεν τον έβαλε ψηφοδέλτιο ο Κασαπίδης το 2019 και του το κρατάει

    Θες και αλλα ; Εσυ ο ίδιος δεν μπήκες ψηφοδέλτιο το 2019 και αντιδράς γενικά.
    Θες και παραπάνω ;

    Τωρα ας αναρωτηθεί ο απλός ψηφοφόρος , πάνω σε ποιες αρχές και αξίες στηρίζεται το εγχείρημα. Στην εκδίκηση ; Στα προσωπικά σας; Στην εξουσιομανία κάποιων ;

    Κατάλαβε το κύριε, δεν σας φταίει η Αθήνα, ο Συντετριμμένος σας εγωισμός φταίει. Επίσης μη κατηγορείς πολυ για Αθήνα κτλ γιατί ο πολιτικός σπυ κολλητός απο εκει μας ήρθε , μας κάθησε και συνεχίζει ακάθεκτος.

    Και τωρα η ερώτηση μπόνους: αν έβγαινε ο Αμανατιδης και υπουργοποιουταν ο Παπαδόπουλος τι απ’ολα αυτά θα γινόταν ; Η ερώτηση ειναι διπλή αλλα καθαρά τυχαία και ασυσχέτιστα μεταξύ τους γεγονότα

    • Δηλαδή θέλεις να πεις ότι κάποιοι ήταν β επιλογής για Κασαπιδη; Και τώρα γιατί παρακαλεί και υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια σε όλους αυτούς που 4 χρόνια δεν έλεγε καλημέρα;
      Δεν πείθεις. Ο Χάρης Κασαπιδης θα είναι τρίτος.

    • Καμια εκδικηση, απλα πανε με αυτο που ζηταει ο κοσμος. Αν εβγαινε ο αμανατιδης να ξερεις και ειμαι σιγουρος την ιδια πιεση θα ειχε απο εμας και η νεα δημοκρατια θα τον κατεβαζε σαν βουλευτή για περιφερεια και ολα θα ηταν πιο ευκολα. Και απλα ο κατανας θα ηταν εκτος γιατι δεν χωραει πουθενα. Ο δε κασαπιδης θα ειχε μια θεση σαν γενικος γραμματεας . Πλεον στην νεα δημοκρατια το βλεπουν. Και οπως ειδαν την επισημη δημοσκοπηση της GPO οπου βγαινει αμανατιδης και δεν δεινουν σε δημοσιοτητα. Επομενως με ηδη 25 μελη της νδ στο ψηφοδελτιο του αμανατιδη ο μητσοτακης συμβιβαστηκε. ούτε εμφανιστηκε να τον στηριξει ουτε τίποτε τον κασαπιδη. Ακομη και αν το κανει θα ειναι για τυπικους λογους.

      • Το κυριότερο φίλε μου είναι ότι του Μητσοτάκη του έκατσε καλά η υποψηφιότητα Αμανατιδη. Ο λαός της ΝΔ στη Δυτική Μακεδονία δεν θα ψήφιζε Κασαπιδη. Οπότε η ήττα θα είχε διαστάσεις πανωλεθριας και για το κόμμα και για τον ίδιο τον Κασαπιδη. Τώρα η ήττα θα αποδοθεί ως εσωτερική διαμάχη.

    • Κατανα σταματα να γράφεις….μας κούρασες με τις μπουρδολογίες σου….Κωλοτουμπα ε κωλοτουμπα….Όλα τα ξέρεις εσυ…Φωστήρα του καναπέ.Δεν ξαναπάς διακοπές λέω εγώ;Αιντε υποκριτή.Ούτε τους υποψήφιους σου δε σεβάστηκες.Πρώτα έδωσες τα χέρια και μετά τους το ανακοίνωσες.

  • Σήμερα όλοι μας νιώθουμε χαρούμενοι γιατί υπάρχουν ακόμη άξιοι άνθρωποι οι οποίο θέλουν να στηρίξουν τον τόπο μας χωρίς να φοβούνται εάν θα δυσαρεστήσουν τον κόσμο και χωρίς να φοβούνται να προχωρούν μπροστά με οποιοδήποτε κόστος !!!
    Ας είμαστε λοιπόν προσεχτικοί στα λόγια μας γιατί όλοι μας κρινόμαστε από τις πράξεις μας όπως και ο κ. Αμανατίδης . Ο κόσμος πλέον έχει κρίση και νου και μπορεί να δει το δάσος και όχι το δέντρο ….
    Θέλει δύναμη και κουράγιο !
    Χρειάζεται ήθος και υπομονή για να τα καταφέρεις !
    Καλή επιτυχία σε όλους !

  • 4χρονια η απαξίωση της περιοχής;;;;
    Μερίδιο ευθύνης έχει η κυβέρνηση για αυτό;;;;
    Από εδώ ξεκινάμε λοιπόν …από την ευθύνη της κυβέρνησης για την κατάσταση που έχειφτασει η περιοχή τα τελευταία χρόνια….
    Αλλά κανείς δεν μίλησε για αυτές τις ευθύνες.

  • Θέλει αρετη και τόλμη η ανεξαρτησία μπράβο Ιάκωβε τώρα κατάλαβα και εγώ πως δεν πρέπει να παραμένω πρόβατο κανενός παράγοντα

  • Ο Αμανατίδης που εκλέχθηκε πρώτος βουλευτής πως μπορεί να είναι και περιφερειάρχης? Ήρεμα ρωτάω.
    Θυμάμαι τις δημοσκοπήσεις πριν τις βουλευτικές.

    Αλλά αυτοί είστε……

  • Ιάκωβε ο άνθρωπος δεν τιμά ούτε τον λόγο του ούτε τις πολιτικές αρχές . Όλοι πλέον έχουν καταλάβει πως σκέφτεται . Μαύρο στις εκλογές.
    Δείξτε του τι παθαίνουν όσοι κοροϊδεύουν τον κόσμο.

  • Mήπως του έταξε το κόμμα ότι θα τον κάνει υποψήφιο βουλευτή και έκανε κολοτούμπα 180 μοιρών; Πολιτικός της πλάκας , αλήθεια ποιος τον συμβουλεύει άραγε? Κάποια παιδάκια.

  • Ο κύριος εξέφρασε την άποψη του προτιμάει ένα αποτυχόντα βουλευτή της ΝΔ με προέλευση από το ΠΑΣΟΚ, εμείς έχουμε τη δίκη μας … Κασαπίδης ξανά …

  • Κάνατε μεγάλο λάθος αυτοί που δηλώσατε ότι είστε με τον Αμανατίδη αλλά θα έρθει η ώρα που θα το μετανιώσετε η δεν ξέρω αν ήρθε, με τα σχόλια σας δείχνετε ότι με την σύμπραξη Κατάνα Κασαπίδη είστε σε απόγνωση αλλά δεν πειράζει η μέρα θα έρθει και ελπίζω να μην είστε στην λάθος μεριά.
    Κυβέρνηση Μητσοτάκη τα επόμενα 10 χρόνια!
    Περιφερειάρχης Κασαπίδης.

    • Η σύμπραξη Κασαπιδη Κατανα έδωσε νίκη στον Αμανατιδη. Ο Κατανας έχει τελειώσει δεν θα πάρει πάνω από 1500 ψήφους.

    • Το ποιος θα το μετανιώσει θα το δούμε. Εμείς απλά κάνουμε αυτό που έλεγε ο Κάτανας. Απέναντι από τον Κασαπίδη. Αυτός δεν τήρησε τον λόγο του. Σωστε τον από το ρεζιλίκι που έρχεται και μην ανησυχείς. Θα συνεχίσουμε να ζούμε και χωρίς εσας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι